Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την επιλογή της χθεσινής στήλης, δίνοντας συνέχεια με αυτό τον τρόπο στο κερδοφόρο σερί. Σήμερα επιστρέφω ξανά στην Euroleague, εκεί που πλέον μετράμε για τα καλά αντίστροφα μιας και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, με κάθε παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα κάθε νίκη να μετράει.
Μπείτε στο κανάλι μας στο Telegram για ΔΩΡΕΑΝ VIP PICKS
21:15 Παναθηναϊκός – Εφές
Ο Παναθηναϊκός μετά από μία αναμέτρηση με άρωμα play offs, κέρδισε την Φενέρμπαχτσε επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες. Καταλυτικοί ήταν στην τελική ευθεία οι Σλούκας, Ναν κι ενώ νωρίτερα ο coach Αταμάν είδε να παίρνει λύσεις κι από τους Χουάντσο, Γκέιμπριελ. Η είδηση της χθεσινής ημέρας είναι η απομάκρυνση του Κώστα Αντετοκούνμπο από το ρόστερ, οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό το πόσο αναμένεται να «σφίξει» το rotation ενόψει της συνέχειας. Ευεργετικό μοιάζει το break των υποχρεώσεων στην Euroleague, καθώς εκτιμάται πως στην επιστροφή στις υποχρεώσεις στα τέλη Φεβρουαρίου θα έχουμε τις πρώτες επιστροφές από τους τραυματίες. Το τριφύλλι στο ΟΑΚΑ παίρνει μπόλικη ενέργεια, εμφανίζει περισσότερα «ξεσπάσματα» στην απόδοση του και δεν είναι τυχαίο πως όλοι στην ομάδα μιλάμε για την σημασία των εντός έδρας παιχνιδιών. Ξανά τα γκαρντ θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτοί θα ορίσουν τον ρυθμό, ενώ ως εξτρά κίνητρο μπορεί να λειτουργήσει το -26 του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη.
ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ TIK TOK ΤΟΥ DIMI ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Η Εφές του Μπάνκι πανηγύρισε μεγάλη νίκη την Τρίτη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μία δήλωση πως θα είναι παρούσα μέχρι τέλους στην μάχη για την δεκάδα. Το ευνοϊκό για τους Τούρκους είναι πως το πρόγραμμα τους έχει μπόλικα βατά παιχνίδια μέχρι τέλους, οπότε αυτό το σενάριο δεν μοιάζει αρκετά μακρινό αρκεί να παρουσιαστεί με εικόνα αντάξια της ποιότητας που διαθέτει. Ο Ντοζίερ έχει μπει για τα καλά στο κλίμα, σε ένα σύνολο γεμάτο σπουδαίες προσωπικότητες που καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ομάδα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την «σκληροτράχηλη» Φενέρ και απόψε κοντράρεται με μία περισσότερο soft ομάδα που κατά διαστήματα αμυντικά προβληματίζει. Αναμένω οι πράσινοι να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους στην διοργάνωση και είναι στο χέρι τους να το πράξουν περισσότερο εύκολα σε σύγκριση με 48 ώρες πριν. Αγοράζω το χάντικαπ -5,5 Παναθηναϊκός σε απόδοση 1,70.
(Η επιλογή μου)
21:15 Παναθηναϊκός – Εφές 1 (-5,5/1,70/winmasters) 10 units
Βρείτε μας στο Instagram για ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ