Ντέρμπι έχει το σημερινό πρόγραμμα και πολύ σπουδαία ματς ταυτόχρονα. Ξεχωρίσαμε τρεις επιλογές για να κάνουμε το παιχνίδι μας.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Over 6,5 κάρτες (σε απόδοση 1,91 στη Novibet)
Ντέρμπι στο οποίο παίζεται και η πρόκριση, οπότε είναι αναμενόμενο να έχουμε νεύρα, ένταση και πιθανόν καθυστερήσεις. Ιδανικός διαιτητής ο Ισπανός Μαρτίνεζ που έχει υψηλό μέσο όρο καρτών στα παιχνίδια του.
Νιούκαστλ – Άρσεναλ: Over 4,5 κάρτες (σε απόδοση 2,10 στη Novibet)
Και εδώ έχουμε επαναληπτικό και μάλιστα σε ημιτελικό στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Περιμένουμε δυνατό ματς και ο Χούπερ που θα είναι διαιτητής θα έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.
Μίλαν – Ρόμα: Over 4,5 κάρτες (σε απόδοση 2,10 στη Novibet)
Ντέρμπι και στην Ιταλία με μεγάλο ενδιαφέρον στο Κύπελλο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την διάκριση στον θεσμό. Σκληρές μονομαχίες θα έχουμε λογικά, οπότε ο Πιτσινίνι θα πρέπει να βγάλει και αρκετές κάρτες.