Spartabet

www.spartabet.com | Ιδρύθηκε: 2018 | Νόμιμη άδεια: Ναι

Η Spartabet είναι νέα εταιρία στον χώρο του online gaming στη χώρα μας, ωστόσο φαίνεται πως έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί άμεσα και να ανέβει στις προτιμήσεις των παικτών. Οι άνθρωποι της γνωρίζουν καλά τον χώρο και φροντίζουν να έχουν ικανοποιημένους όσους την εμπιστεύονται, μέσα από συχνές προσφορές και όχι μόνο. Η εύχρηστη ιστοσελίδα και η μεγάλη ποικιλία σε όλες τις αναμετρήσεις είναι τα δύο ατού της Spartabet.

Παίξε νόμιμα στην Spartabet
Βαθμολογία: 81 /100
85
Αγορές
70
Αποδόσεις
75
Live betting
90
Πληρωμές
90
Εξυπηρέτηση
85
Προσφορές
85
Site/Mobile
Ποια είναι η Spartabet

Το όνομα της spartabet μπορεί να είναι νέο στον χώρο των στοιχηματικών εταιριών, ωστόσο οι άνθρωποι που την τρέχουν έχουν μακρόχρονη εμπειρία στο online betting. Η εταιρία λειτουργεί υπό την Magic Services Ltd, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της με κάθε νομιμότητα στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Ν.4002/2011, αρ. 50, παρ. 12. H spartabet έχει άδεια από την ρυθμιστική αρχή της Μάλτας (MGA), εκεί όπου είναι δηλωμένη και η καταστατική έδρα της εταιρίας.

Όπως αναφέραμε, οι άνθρωποι της spartabet έχουν εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος και γι’ αυτό προσφέρουν ένα αρκετά ελκυστικό πακέτο στους παίκτες, φροντίζοντας να καλύπτονται άμεσα οι ανάγκες τους.

Γιατί να παίξω στην Spartabet

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της spartabet είναι η εύχρηστη ιστοσελίδα της. Οι παίκτες που θα εμπιστευτούν την εταιρία δεν θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα στην αναζήτηση των αγώνων, ενώ υπάρχουν και πρωτότυπες επιλογές στο αριστερό μέρος, που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των παικτών. Και δεν αναφερόμαστε στην επιλογή αγώνων ανά ώρα, αφού υπάρχει κι επιλογή βάσει απόδοσης.

Ακόμα ένα tip είναι πως υπάρχουν οι τελευταίες αλλαγές αποδόσεων. Ένα σημείο που θα λατρέψουν όσοι ποντάρουν με βάση την τάση της αγοράς. Από εκεί και πέρα, στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, η spartabet δεν έχει να… ζηλέψει κάτι από τους άλλους bookmakers. Κι αυτό διότι προσφέρει αποδόσεις άνω του μετρίου, πραγματικά πολλές ειδικές αγορές σε κάθε αναμέτρηση καθώς και ασιατικά χάντικαπ.

Εκτός όλων των άλλων, υπάρχει πληθώρα από combo bets σε κάθε παιχνίδι, αλλά και ειδικά παικτών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Live betting στην Spartabet

Τα πλεονεκτήματα της spartabet συνεχίζουν να υφίστανται και στην πλατφόρμα του live betting. Αναφερόμαστε αρχικά στο πόσο εύκολο είναι για τους παίκτες να βρουν την αγορά που θέλουν να ποντάρουν. Τα μέλη της spartabet επιλέγουν ανάμεσα στην “επισκόπηση”, το “ένα γεγονός” και τα “αγαπημένα” και από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να εντοπίσουν το σημείο που θέλουν καθώς υπάρχει εύχρηστη κατηγοροποίηση.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα της εταιρίας είναι πως προσφέρονται ασιατικά χάντικαπ και στη διάρκεια του ζωντανού στοιχηματισμού. Ωστόσο, η απουσία του live streaming είναι δεδομένο πως δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις προς ώρας.

Spartabet mobile

Η Spartabet φρόντισε να βγει στην αγορά έχοντας μία άκρως εξελιγμένη κι εύχρηστη mobile ιστοσελίδα. Η αναζήτηση των αγώνων είναι εξαιρετικά εύκολη, όπως ακριβώς και στη desktop εκδοση, ενώ σημειώστε πως υπάρχει και ειδικό πεδίο όπου μπορείτε να γράψετε το όνομα της ομάδας που θέλετε να ποντάρετε. Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μπορείτε με άνεση να μεταβείτε στο μενού του live betting, όπως και να ελέγξετε τον λογαριασμό σας ή να δείτε το δελτίο σας.

Όσο για το ζωντανό στοίχημα μέσω κινητού; Η Spartabet έχει φροντίσει τα πάντα να γίνονται γρήγορα κι απλά, ούτως ώστε ο παίκτης να μην χάνει πολύτιμο χρόνο. Η εύκολη κατηγοριοποίηση είναι κι εδώ ατού για την εταιρία, ενώ παράλληλα κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω του γεγονότος ότι φορτώνουν γρήγορα οι σελίδες.

Προσφορές στην Spartabet

Η spartabet ως νέα στον χώρο θέλει να έχει απόλυτα ικανοποιημένα τα μέλη της. Παρά τσακ, Boost στο παρολί και ρώτα τον Book είναι μόνο μερικές από τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε αμέσως μετά την ολοκλήρωσης της εγγραφής και της ταυτοποίησης. Στα συν της εταιρείας το εξατομικευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Τρόποι καταθέσεων & αναλήψεων στην Spartabet
Η γνώμη του bet-planet.gr

Απ’ όσο μας είπαν οι άνθρωποι που τρέχουν την εταιρεία, στόχος είναι με μικρά αλλά σταθερά βήματα να πάρουν μερίδιο από την αγορά.  Δεν θα τη χαρακτήριζε κανείς πρωτοποριακή, αλλά σίγουρα προσφέρει ότι και οι περισσότεροι book. Μας άρεσει που η ποικιλία αγορών στο ποδόσφαιρο είναι πραγματικά τεράστια και οι αποδόσεις πάνω από το μέσο όρο. Τα όρια προς το παρόν είναι σχετικά χαμηλα (3.000€ κέρδος σε μονό, 15.000€ σε παρολί) και σίγουρα όχι για επαγγελματίες παίκτες, αλλά αυτό ίσως μας δείχνει ότι η spartabet πάει μέχρι εκεί “που φτάνει το χέρι της”.  Επίσης, περιμένουμε το live streaming, που προς το παρόν αποτελεί ένα μεγάλο μείον. Συνεχίζουμε να τη δοκιμάζουμε, αλλά με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μπαίνει σαν επιλογή στο χαρτοφυλάκιο του μέσου παίκτη.

Πως κάνω εγγραφή στην Spartabet

 • Πατήστε πάνω σε ένα από τα διαφημιστικά banner της Spartabet που βρίσκονται στο site μας ή πολύ απλά κλικάρετε στο παρακάτω κουμπί.
 • Πατήστε το κουμπί Εγγραφή και συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας.

*** Εννοείται ότι απαγορεύεται η χρήση της υπηρεσίας σε ανήλικους και σε άτομα κάτω των 21 ετών. Πριν προχωρήσετε σε εγγραφή, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Spartabet, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με το λογαριασμό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστη ιστοσελίδα με πρωτότυπο μενού αναζήτησης και τελευταίες αλλαγές αποδόσεων
 • Εξαιρετικές αποδόσεις σε πρώτες και δεύτερες κατηγορίες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων
 • Ασιατικά χάντικαπ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
 • Ασιατικά χάντικαπ στο live betting
 • Εύκολη περιήγηση στο section του live betting
 • Combo bets και ειδικά παικτών στο ποδόσφαιρο
Μειονεκτήματα

 • Απουσία Live Streaming
 • Χαμηλά όρια κερδών
 • Λάθη στα ειδικά παικτών στο μπάσκετ
 • Απουσία Καζίνο
 • Μεγάλη γκανιότα σε “δεύτερα” πρωταθλήματα
Πληροφορίες για την Spartabet

Ιστοσελίδα
Ιδρύθηκε
2018
Διεύθυνση
170, Pater House, Level 1 (Suite A96), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta
Νόμιμη
Ναι
Άδεια
Malta Gaming Authority (MGA)
Αρ. άδειας
Ν.4002/2011, αρ. 50, παρ. 12.
Software
Εταιρεία

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται ίσχυαν την ημερομηνία συγγραφής του άρθρου. Το bet-planet.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές, όσο και αν καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώνεται έγκαιρα το άρθρο.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend