Novibet

www.novibet.gr | Ιδρύθηκε: 2010 | Νόμιμη άδεια: Ναι

Η Novibet μετά το redesign που έγινε, έχει φτάσει στο σημείο να ανήκει στους κορυφαίους bookmakers της Ελλάδας. Άπειρες αγορές στα ειδικά στοιχήματα και μακροχρόνια bets, έχει βελτιωθεί σημαντικά στις αποδόσεις, ενώ διαθέτει πληθώρα αγορών σε κάθε αναμέτρηση με τα ασιατικά χάντικαπ και τα combo bets να ξεχωρίζουν.

Παίξε νόμιμα στην Novibet
Βαθμολογία: 88 /100
90
Αγορές
85
Αποδόσεις
85
Live betting
90
Πληρωμές
95
Εξυπηρέτηση
90
Προσφορές
85
Site/Mobile
Ποια είναι η Novibet
Η Novibet δεν είναι νέα εταιρία στην Ελλάδα, καθώς λειτουργεί από το 2010, ωστόσο στην εκτίμηση των παικτών έχει ανέβει κυρίως τα τελευταία 3-4 χρόνια. Κι όχι άδικα, αφού όταν ξεκίνησε υστερούσε σε πολλούς τομείς. Πλέον, όμως, έχει κάνει ένα τρομερό ντεμαράζ, είναι η πιο εξελισσόμενη εταιρία της χώρας, προσφέρει πάρα πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων, ανταγωνιστικές αποδόσεις, αρκετές προσφορές και γενικά ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τον παίκτη του στοιχήματος. Στα κορυφαία γεγονότα της ημέρας θα κάνετε παιχνίδι με 0% γκανιότα, ενώ παράλληλα μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα όρια πονταρίσματος.
Μεγάλο πλεονέκτημα της Novibet είναι πως έχει πολύ καλά εκπαιδευμένο support, κάτι που λύνει τα χέρια των παικτών, αφού όποια απορία ή πρόβλημα έχετε θα λυθεί άμεσα και μάλιστα χωρίς ανακρίβιες. Ταυτόχρονα διαθέτει όλες τις χρήσιμες παροχές όπως live streaming και cash out, ενώ λειτουργεί νόμιμα υπό την Logflex Limited που έχει εξασφαλίσει άδεια από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Γιατί να παίξω στην Novibet
Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Novibet είχε αρκετά μειονεκτήματα που δεν επέτρεπαν στους παίκτες να την εμπιστευτούν. Πλέον, όμως, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στη χώρα μας. Και δεν επαναπαύεται, καθώς παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και είναι δεδομένο ότι σύντομα θα ανέβει ακόμα περισσότερο στις προτιμήσεις των παικτών. Μεγάλο “συν” είναι πως έχει άδεια από το Ηνωμένο Βασίλειο και μάλιστα έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία. Κάτι που αναμφίβολα δείχνει τους υψηλούς στόχους που έχουν οι άνθρωποι της. Αυτό επίσης συνεπάγεται πως ο εκάστοτε παίκτης δεν έχει να φοβάται τίποτα για τα στοιχήματα του ή τα προσωπικά του στοιχεία, καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους bookmakers.
Η εταιρία από τη μεριά της φροντίζει να έχει ικανοποιημένους τους παίκτες της, γι’ αυτό καθημερινά προσφέρει σημαντικές προσφορές, ενίσχυση στα παρολί και ταυτόχρονα παρουσιάζει ευελιξία στα όρια πονταρίσματος.
Στο καθαρά “αγωνιστικό” κομμάτι, η νοβιμπετ ανεβαίνει διαρκώς. Λειτουργεί στα πρότυπα Βρετανών και αυτό τη βοηθάει να παρουσιάζει στους Έλληνες παίκτες ένα πλήρες πακέτο. Έχει φουλ ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων. Είναι μακράν από τη δεύτερη η κορυφαία εταιρία σε ποικιλία μακροχρόνιων bets, αλλά δεν μένει εκεί, αφού βγάζει ειδικές αγορές και για την κάθε αγωνιστική ξεχωριστά. Προσθέστε ακόμα στην εξίσωση το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με εταιρία που δίνει μεγάλο βάρος στην ταχύτητα κατάθεσης και ανάληψης -κάτι εξαιρετικά σημαντικό στο στοίχημα της εποχής μας- ενώ παίρνει πολλά credits για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Ευγενικό, άριστα εκπαιδευμένο κι έτοιμο να λύσει όλα σας τα προβλήματα.
Τέλος, όποιος αποφασίσει να εμπιστευτεί τη Novibet είναι δεδομένο πως θα απολαύσει το παιχνίδι του σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Η novibet gr διαθέτει μοντέρνα κι εύχρηστη ιστοσελίδα, με την αναζήτηση στην HomePage της να είναι πολύ εξαιρετικά εύκολη. Στα αριστερά θα βρείτε μπάρα αναζήτησης για να εντοπίζετε με άνεση τον αγώνα που θέλετε, ενώ υπάρχει και special menu με τα ειδικά στοιχήματα και τους δημοφιλείς αγώνες. Εκεί υπάρχει και η ενότητα “The Greeks”, που λατρεύουν οι παίκτες του στοιχήματος γιατί προσφέρει αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα για τις ελληνικές ομάδες και τους Έλληνες αθλητές (βλ. Γιάννης Αντετοκούνμπο ή πορεία των ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ). Φυσικά, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η σελίδα του Live Betting.
Εκτός όλων των άλλων, η Novibet κερδίζει τις εντυπώσεις διότι με τις 4 στήλες στην αρχική σελίδα, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δελτία τους με τα πιο hot ματς της ημέρας αλλά και τα κορυφαία live εκείνης της στιγμής. Pre game και live betting μαζί, εύκολα και απλά!
Live betting στην Novibet
Στην γενικότερη βελτίωση που έκανε η Novibet, κατάφερε να φτιάξει μία πλήρη live betting σελίδα, εκεί όπου οι παίκτες της μπορούν να ποντάρουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με πολλές διαθέσιμες αγορές σε κάθε ματς και ανταγωνιστικές αποδόσεις. Σημαντικό πλεονέκτημα για την εταιρία είναι πως προσφέρει ασιατικό χάντικαπ την ώρα που εξελίσονται τα ματς και παράλληλα διαθέτει combo bets. Γενικότερα, το live betting στη Novibet δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους κορυφαίους bookmakers. Το μοναδικό ζήτημα είναι πως πρέπει να υπάρξει περισσότερο live streaming. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο και σε οριμένες κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες δεν είναι διαθέσιμο.
Novibet mobile
Η Novibet δεν διαθέτει δική της εφαρμογή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να ποντάρει από το κινητό ή το τάμπλετ του. Το αντίθετο ακριβώς. Οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν δουλέψει πάρα πολύ στην mobile έκδοση και κερδίζει τις εντυπώσεις από όποιο λογισμικό κι αν δοκιμάσετε να κάνετε παιχνίδι (android ή iOs). Στη σημερινή εποχή, είναι κομβικής σημασίας να ποντάρει κανείς άμεσα κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη νοβιμπετ. Γι’ αυτό και παρέχουν στα κινητά σας όλες τις desktop δυνατότητες (σ.σ. γρήγορες καταθέσεις – αναλήψεις, ανταγωνιστικές αποδόσεις, πλούσιο live betting) σε συνδυασμό με το quick bet, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το στοίχημα σας γρήγορα και απλά μόλις με τρία βήματα.
Προσφορές στην Novibet
Στη novibet θα βρείτε συνεχόμενες προσφορές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας και να μεγαλώσετε το κεφάλαιο σας. Η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει cash out, αλλά και καθημερινές προσφορές για τα μέλη της τόσο στα pre game bets όσο και στη διάρκεια του live. Παράλληλα, υπάρχει αυτόματη ενίσχυση στα παρολί -το λεγόμενο auto priceboost της novibet- ενώ παρέχονται και Free Bets. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που χαθεί κάποιο στοίχημα μετά το 88ο λεπτό, τότε η Novibet επιστρέφει το ποντάρισμα. Προϋπόθεση, το στοίχημα να έχει παιχθεί live μετά το 70ο λεπτό.
Μην ξεχνάτε επίσης πως οι παίκτες της Novibet ποντάρουν με 0% γκανιότα στα κορυφαία γεγονότα, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει και το πρόγραμμα επιβράβευσης στο καζίνο. Εκεί, αν κάποιος “εξελιχθεί” σε VIP μέλος θα λάβει πολλές προσφορές, έχοντας την ίδια ώρα την ευκαιρία να απολαύσει την εμπειρία των προοδευτικών τζάκποτ στα φρουτάκια.
Υπάρχει και μία σημαντική σημείωση για τους High Rollers. Τα λεγόμενα… γερά πορτοφόλια. Στη Novibet θα βρείτε την υπηρεσία Bet-referral, η οποία προσφέρει μία καινοτομία: τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης των ορίων πονταρίσματος!
Τρόποι καταθέσεων & αναλήψεων στην Novibet
Η γνώμη του bet-planet.gr

Το μεγάλο πλήθος αγορών και τα έξυπνα προϊόντα, τύπου bet referral, κάνουν τη Novibet να ξεχωρίζει. Παρότι είχε μείνει πίσω αρχικά,  μετά το redesign, φιλοδοξεί να πιάσει τους μεγάλους book της Ελλάδας. Για να είμαστε τίμιοι, έχει δρόμο ακόμα, αλλά η προσπάθεια δείχνει να πετυχαίνει και πλέον αρκετοί είναι αυτοί που την έχουν στις κύριες εταιρείες. Ειδικά όσοι παίζουν κόντρα τα late goals, πρέπει να έχουν λογαριασμό, αφού η επιστροφή χρημάτων αν μπει γκολ μετά το 88ο λεπτό, είναι σωτήρια!

Πως κάνω εγγραφή στην Novibet

  • Πατήστε πάνω σε ένα από τα διαφημιστικά banner της Novibet που βρίσκονται στο site μας ή πολύ απλά κλικάρετε στο παρακάτω κουμπί.
  • Πατήστε το κουμπί Εγγραφή και συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας.

*** Εννοείται ότι απαγορεύεται η χρήση της υπηρεσίας σε ανήλικους και σε άτομα κάτω των 21 ετών. Πριν προχωρήσετε σε εγγραφή, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Novibet, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με το λογαριασμό σας.

Πλεονεκτήματα

  • Πάρα πολλές αγορές σε ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα
  • Ασιατικά χάντικαπ
  • 0% γκανιότα, ενίσχυση αποδόσεων στα παρολί, bet referral και επιστροφή χρημάτων αν μπει γκολ μετά το 88ο λεπτό
  • Πολύ έυχρηστο site τόσο σε desktop όσο και σε mobile
  • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
Μειονεκτήματα

  • Απουσία live streaming σε αρκετά πρωταθλήματα
  • Χαμηλές αποδόσεις στα ασιατικά
  • Ελάχιστη ανάληψη με τραπεζική μεταφορά στα 50€
Πληροφορίες για την Novibet

Ιστοσελίδα
Ιδρύθηκε
2010
Διεύθυνση
Suite 609, Clarendon Enterprise Centre Ltd, Riverbank House 4th - 7th floors, 1 Putney Bridge Approach, London, United Kingdom, SW6 3BQ
Νόμιμη
Ναι
Άδεια
Ηνωμένο Βασίλειο (UK Gambling Commission)
Αρ. άδειας
000-039440-R-319360-017
Software
Gaming Synergies
Εταιρεία
Logflex Limited

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται ίσχυαν την ημερομηνία συγγραφής του άρθρου. Το bet-planet.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές, όσο και αν καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώνεται έγκαιρα το άρθρο.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend