Sportingbet

Sportingbet

Ιδρύθηκε: 1998 / Νόμιμη άδεια: Ναί
Βαθμολογία
85,14%

Η Sportingbet μόνο άγνωστη δεν είναι στο ελληνικό κοινό. Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο του online betting αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως και στη χώρα μας έχει έντονη δραστηριότητα. Προσφέρει καθημερινά πολλές στοιχηματικές επιλογή, έχει εμπλουτίσει το προϊόν της με δυνατότητες όπως το Build a bet και το Cash out, ενώ ξεχωρίζει για τα υψηλά όρια πονταρίσματος και την αμεσότητα (και την ασφάλεια φυσικά) στις συναλλαγές.

Παίξε νόμιμα στη Sportingbet (21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.)
Sportingbet

Ποια είναι η Sportingbet

Η Sportingbet ιδρύθηκε το μακρινό 1998, αποτελεί μεγάλο brand και από τις αρχές του 2000 είναι εισηγμένη και στο χρηματιστήριο. Στο παρελθόν έχει υπάρξει Εθνικός Χορηγός της EuroLeague και το μεγάλο της ατού είναι διέπεται από ασφάλεια και αξιοπιστία. Ελάχιστα είναι τα παράπονα που έχουν ακουστεί για την Sportingbet, οι συναλλαγές σας δεν θα κινδυνέψουν στο ελάχιστο και μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία ενδείκνυται και για μεγάλα πονταρίσματα, καθώς έχει αρκετά υψηλά όρια. Στην Ελλάδα η Sportingbet λειτουργεί νόμιμα υπό την Sporting Odds Limited που έχει άδεια από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ιστοσελίδα www.sportingbet.gr
Ιδρύθηκε 1998
Διεύθυνση Penthouse, Palazzo Spinola Business Centre, Number 46, St. Christopher Street, Βαλέτα VLT1464, Μάλτα
Νόμιμη Ναί
Άδεια Ηνωμένο Βασίλειο
Αρ. άδειας RGL N0. 000-001772-R-103868-019
Software Ιδιόκτητο
Εταιρεία Sporting Odds Limited

Η Sportingbet είναι μαγαζί γωνία και κανείς δεν πρόκειται να χάσει τα λεφτά του. Βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εταιρείας η ασφάλεια και η αξιοπιστία στις συναλλαγές. Μάλιστα, υπάρχει και αρκετά μεγάλη ευελιξία στις συναλλαγές, καθώς διαθέσιμοι είναι σχεδόν όλοι οι γνωστοί μέθοδοι συναλλαγών (βλ. ηλεκτρονικά πορτοφόλια & Paysafe), επομένως η κατάθεση γίνεται πολύ εύκολη υπόθεση, ενώ οι αναλήψεις τις περισσότερες φορές ολοκληρώνονται άμεσα και επίσης με πολύ μεγάλη ευκολία και ευελιξία.


Στο καθαρά προϊοντικό κομμάτι, η Sportingbet έχει μείνει πίσω συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, ωστόσο προσφέρει ένα αρκετά ικανοποιητικό πακέτο ακόμα και για... ψαγμένους παίκτες. Καθημερινά είναι διαθέσιμα πολλά ειδικά στοιχήματα, τα οποία μάλιστα μπορείτε να τα συνδυάσετε μέσω του “Build A bet”, ενώ κερδίζει τις εντυπώσεις με το εύχρηστο site που έχει λανσάρει, το οποίο συνοδεύεται από μια πολύ φιλική για τον χρήστη mobile έκδοση και ένα πολύ σύγχρονο mobile app. Και φυσικά δεν παραλείπει να είναι δίπλα στους παίκτες της, κάτι που “έρχεται” μέσω των σχεδόν καθημερινών προσφορών και του προγράμματος επιβράβευσης που θα επωφεληθείτε (κυρίως στη διάρκεια μεγάλων αθλητικών γεγονότων) εφόσον είστε μέλος της εταιρείας.


Μία από τις τελευταίες προσθήκες είναι και το "Edit My Bet", κάτι που μας δείχνει ότι στην Sportingbet θέλουν να βελτιώσουν το προϊόν τους.


Η Sportingbet διαθέτει επίσης ένα αρκετά πλούσιο Live Betting με αρκετούς αγώνες καθημερινά σε ζωντανή μετάδοση (Live Streaming) και φυσικά διαθέσιμη είναι και η δυνατότητα του cash out. Εκτός από το κανονικό cash out, πρόσφατα προστέθηκε και το auto (αυτόματο) cash out. 


Όπως αναφέραμε, η Sportingbet πρέπει στο άμεσο μέλλον να διορθώσει αρκετά πράγματα προϊόντικά, σε γενικές γραμμές, όμως, είναι μια επιλογή αξιόπιστη για τους παίκτες του στοιχήματος και δεν θα σας απογοητεύσει. Και ξέχωρα από την ασφάλεια στις συναλλαγές, η Sportingbet φροντίζει να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των μελών διαθέτοντας 24/7 ελληνικό customer support, το οποίο είναι εκπαιδευμένο ούτως ώστε να σας λύνει όλα τα προβλήματα.

Η Sportingbet κερδίζει τις εντυπώσεις επειδή δέχεται υψηλά πονταρίσματα και αυτό το πλεονέκτημα το διατηρεί και στο live betting. Είναι εξαιρετική πλατφόρμα για τους παίκτες που αναζητούν ευκαιρίες στο ζωντανό στοίχημα, συνοδεύεται από πλούσιο Live Streaming και πολλές αγορές και γεγονότα για ποντάρισμα, ενώ πρόσφατα εκτός από το παραδοσιακό cash out προχώρησε σε προσθήκη του auto (αυτόματο) cash out, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το προϊόν της. Η συγκεκριμένη “εμπειρία” φυσικά είναι διαθέσιμη και στα κινητά τηλέφωνα μέσω του Sportingbet app ή της mobile έκδοσης.

Τρόποι καταθέσεων & αναλήψεων στην Sportingbet

Υπηρεσία Χρόνος Χρέωση Ελάχιστη Μέγιστη
 Visa Visa Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 2500.00€
 Mastercard Mastercard Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 2500.00€
 Maestro Maestro Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 2500.00€
 Paysafe Paysafe Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 1000.00€
 Skrill Skrill Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 6000.00€
 Tap Tap Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 6000.00€
 Wallet Wallet Άμεσα Δωρεάν 5.00€ 2500.00€
 Transfer Transfer 1 - 4 εργάσιμες ημέρες Δωρεάν 20.00€ 20000.00€
Υπηρεσία Χρόνος Χρέωση Ελάχιστη Μέγιστη
 Visa Visa 1 - 3 εργάσιμες ημέρες Δωρεάν 10.00€
 MasterCard MasterCard 1 - 3 εργάσιμες ημέρες Δωρεάν 10.00€
 Maestro Maestro 1 - 3 εργάσιμες ημέρες Δωρεάν 10.00€
 Paysafe Paysafe Άμεσα - 24 ώρες Δωρεάν 10.00€
 Skrill Skrill Άμεσα - 24 ώρες Δωρεάν 10.00€
 Neteller Neteller Άμεσα - 24 ώρες Δωρεάν 10.00€

Η γνώμη του bet-planet.gr

Η Sportingbet έχει πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του στοιχήματος και αποτελεί μια αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή. Προφανώς και έχει ορισμένα σημαντικά μειονεκτήματα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, το “πακέτο” της, όμως, θα καλύψει ακόμα και απαιτητικούς παίκτες. Η Sportingbet διαθέτει μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών, ξεχωρίζει για τα υψηλά όρια πονταρίσματος, έχει αξιόλογη πλατφόρμα live betting και διέπεται από ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές. Θα θέλαμε να δούμε νέες προσθήκες όπως τα ασιατικά χάντικαπ, ωστόσο κατά κοινή ομολογία η Sportingbet είναι αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για τον παίκτη του στοιχήματος και προφανώς αξίζει να τη δοκιμάσετε!

Πως κάνω εγγραφή στην Sportingbet

Πατήστε πάνω σε ένα από τα διαφημιστικά banner της Sportingbet που βρίσκονται στο site μας ή πολύ απλά κλικάρετε στο παρακάτω κουμπί.


Πατήστε το κουμπί Εγγραφή και συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας.


Εννοείται ότι απαγορεύεται η χρήση της υπηρεσίας σε ανήλικους και σε άτομα κάτω των 21 ετών. Πριν προχωρήσετε σε εγγραφή, καλό θα ήταν να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Sportingbet, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με το λογαριασμό σας.

Παίξε νόμιμα στη Sportingbet 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Πλεονεκτήματα
  • Κορυφαίο brand, προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία
  • Πολλοί μέθοδοι συναλλαγών, αμεσότητα και ασφάλεια στις πληρωμές
  • Live Betting με Live Streaming και Cash out (auto και κανονικό)
  • Εύχρηστο site, σύγχρονη mobile έκδοση και mobile app
  • 24/7 εξυπηρέτηση πελατών στα ελληνικά
  • Δέχεται υψηλά όρια στα πονταρίσματα
  • Bet builder και Edit My bet
  • Ελάχιστη ανάληψη στα 10 ευρώ
Μειονεκτήματα
  • Δεν προσφέρει ασιατικά χάντικαπ
  • Περιορισμένη λίστα με special bets, ειδικά σε μικρές κατηγορίες