mybet xmas promo

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη MyBet

Από: Bisk

30/11/2015

Στοιχηματίστε στα αθλητικά γεγονότα του Δεκεμβρίου στην mybet και μπορεί να κερδίσετε ένα ονειρεμένο ταξίδι στον Ευρωπαϊκό τελικό του Παρισιού! Πίσω από κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι βρίσκεται μία XmasCard!

Καταρχάς, δεν χρειάζεται καμία εγγραφή για το myXMAS. Κάθε χρήστης ο οποίος τοποθετεί ένα στοίχημα μεταξύ 30.11.2015 και 20.12.2015 λαμβάνει μέρος στην προσφορά, και έχει την ευκαιρία να κερδίσει τα βραβεία μας.
Ακριβώς κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι από 5€ ποντάρισμα, το οποίο τοποθετείται online ή από το κινητό τηλέφωνο (m.mybet.com) ενεργοποιεί μία αποκλειστική XmasCard! Εφόσον κερδίσατε, θα εμφανιστεί αυτόματα μία ειδοποίηση κέρδους και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα λάβετε ένα εβδομαδιαίο κέρδος ή XmasPoints. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποντάρισμά σας στο κουπόνι, τόσο μεγαλύτερο είναι το εβδομαδιαίο κέρδος ή ο αριθμός των XmasPoints. Κάθε XmasPoint θα βελτιώσει τη θέση σας τόσο στον εβδομαδιαίο πίνακα κατάταξης όσο και στον myXmas πίνακα κατάταξης. Το μεγάλο μας βραβείο είναι ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Ευρωπαϊκό τελικό του Παρισιού, αξίας 12.000€!  Όλα τα εβδομαδιαία κέρδη που θα συγκεντρώνονται από Δευτέρα έως Κυριακή, θα πιστώνονται στην αρχή της εβδομάδας, και πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα ή Τρίτη, στο λογαριασμό του χρήστη.  Μία επισκόπηση όλων των βραβείων καθώς και την εξέλιξη των κερδών σας θα βρείτε εδώ.
Έχετε ερωτήσεις για το myXMAS; Τότε θα σας παρακαλέσουμε να ρίξετε μία ματιά στις Συχνές μας Ερωτήσεις ή να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών μας. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση με το myXMAS και καλές Γιορτές!

 

Όροι και Προϋποθέσεις:

*  Η προσφορά ισχύει μόνο για τους mybet online χρήστες, οι οποίοι κατοικούν σε μία από τις ακόλουθες χώρες: Γερμανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία Σουηδία και Νορβηγία.
*  Σε κάθε 5ο δελτίο στοιχήματος το οποίο εισάγεται στο σύστημα με ελάχιστο ποντάρισμα 5€, και αφότου κλείσει το παράθυρο επιβεβαίωσης του στοιχήματος, θα σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο με πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση της XmasCard. Ο χρήστης θα έχει τότε την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε XmasPoints ή εβδομαδιαία κέρδη, ή να κλείσει το παράθυρο.
*  Η επιλογή του 5ου στοιχηματικού δελτίου γίνεται χρονολογικά μέσω ολόκληρου του συστήματος της mybet από τις χώρες οι οποίες λαμβάνουν μέρος και όχι μέσω των ατομικών λογαριασμών των χρηστών. Η παράδοση ενός στοιχηματικού συστήματος αποτελείται από πολλά δελτία στοιχημάτων τα οποία μετράνε σαν ένα στοίχημα.
* Με την επιλογή εβδομαδιαίων κερδών καθώς και XmasPoints από μία XmasCard αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής της προσφοράς και συμφωνείτε να λαμβάνετε μέσω email ειδοποιήσεις για τα κέρδη σας. Εάν δεν επιθυμείτε την συμμετοχή σας μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο μέσω της επιλογής ‘Κλείσιμο παραθύρου’. Με την επιλογή σας αυτή οποιαδήποτε απαίτηση εβδομαδιαίων κερδών καθώς και XmasPoints για τη σχετική XmasCard καταπίπτει και δεν ανακαλείται.
* Όλα τα XmasPoints και τα εβδομαδιαία κέρδη θα εμφανίζονται χρονολογικά στην σελίδα της mybet. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων θα εμφανίζεται μόνο το όνομα και το πρώτο γράμμα του επωνύμου.
*
 Ο myXMAS και ο αντίστοιχος Λογαριασμός βελτιστοποιούνται με τις τελευταίες εκδόσεις όλων των μεγάλων browsers. Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζονται σωστά οι XmasCards και δεν είναι δυνατή η επιλογή ανάμεσα σε XmasPoints ή εβδομαδιαία κέρδη, δεν δικαιούστε αντικατάσταση.
* Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μέσω της mobile έκδοσής μας (m.mybet.com) θα μετρήσουν ανάμεσα στα συμμετέχοντα στοιχήματα.
* Οι cash card χρήστες, που τοποθετούν online στοιχήματα, αποκλείονται από την προσφορά
* Η προωθητική ενέργεια της mybet μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαφοροποιηθεί ή να σταματήσει χωρίς προηγούμενη αιτιολογία. Η απόφαση θα είναι οριστική.
* Σε περίπτωση που για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατόν η mybet να πιστώσει τα XmasPoints ή τα εβδομαδιαία κέρδη, δεν υφίσταται δικαίωμα αποζημίωσης.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend