WTA Πεκίνο (5/10): Εμπειρία η Βοζνιάκι (1.80), σκουπίζει η Άσλεϊ

Από: Θάνος Καλόγηρος

05/10/2019

Ημιτελικά στο Πεκίνο με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις που μας δίνουν στοιχηματικές αξίες και λόγους για κουβέντα συν πονταρίσματα. Πάμε σε δύο μονά με 27 units στο σύνολο, με ανάλυση.


Άσλεϊ Μπάρτι - Κίκι Μπέρτενς: Δυνατή αναμέτρηση έβγαλε το ταμπλό και οι προκρίσεις στα ημιτελικά του Πεκίνου. Η Μπάρτι επιδιώκει αυτόν τον καιρό να διατηρηθεί στο top τενιστικό επίπεδο και να παίζει ως no1 (με όλη την έννοια) στα παιχνίδια της. Η Ασία δεν ξεκίνησε καλά για την Αυστραλή, όμως στο Πεκίνο δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να αποκτά εκ νέου αυτοπεποίθηση σε όλα της τα χτυπήματα, με το backhand slice, ήτοι το πιο δυνατό της όπλο, να δουλεύει με ακρίβεια έχοντας παράλληλα διάρκεια. Η Μπέρτενς έχει διάφορα... φεγγάρια. Καλή τενίστρια, δουλεύει άψογα μερικούς πόντους αλλά η απόδοσή της παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Η Ολλανδή «χάνεται» σε ορισμένα ματς και το γεγονός αυτό το έχει πληρώσει πολλάκις. Καλό service game, αλλά όχι άσπαστο. Καλό forehand, όμως μόνο απ' αυτή την κίνηση δεν κέρδισε ποτέ καμία (ανεξαρτήτως επιφάνειας). Η Μπάρτι θα επιδιώξει -και εκτιμώ- θα πάρει τον έλεγχο των περισσότερων ράλι. Θα περιμένει το λάθος από την αντίπαλη πλευρά. Είναι σε καλύτερη φόρμα στην παρούσα φάση. Λατρεύει την σκληρή επιφάνεια. Βρίσκω το 2-0 straight sets στο 1.83 (Stoiximan) και το αγοράζω αποβραδίς.

Ναόμι Οζάκα - Καρολίν Βοζνιάκι: Παλιά... καραβάνα η Καρολίν. Δύσκολα θα παραιτηθεί από το ματς νωρίς, ακόμα κι αν δεν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Έδειξε κόντρα στην Ντάρια Κασάτκινα (νίκη 2-0) πως βρίσκει την φόρμα της συν τω χρόνω. Η Δανή έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σετ (6-3), στο δεύτερο το έχασε για λίγο στην εκκίνηση (0-3), αλλά μετέπειτα πραγματοποιώντας ένα δυναμικό come-back κατάφερε να το κατακτήσει στο tie break (7-6). Καλή εμφάνιση μέσες άκρες με ορισμένες εναλλαγές στην ψυχολογία της, αλλά μέχρι εκεί. Σταθερή, δυνατή, έξυπνη. Σίγουρα υστερεί στον τομέα της ταχύτητας (γενικώς), όμως η σημερινή της αντίπαλος δεν φημίζεται για το συγκεκριμένο. Η Οζάκα κρίνεται ως μια από τις πιο δυνατές baseliners και παράλληλα ως μια παίκτρια με εξαιρετικό service game. Το... εγκεφαλικό παιχνίδι της Βοζνιάκι ενδέχεται να την αποσυντονίσουν. Προσθέστε και το βάρος που έχει ελέω... Ασίας. Η Καρολίν είναι πολύπειρη και έχει όλα τα φόντα με το δυναμικό της backhand να σπάσει τον ρυθμό στο αντίπαλο court και να ισορροπήσει την κατάσταση. Ναι, φαβορί η Οζάκα, αλλά όχι και στο 1.80 για να πάρει σετ η Βοζνιάκι. Ελπίζουμε πως θα την δούμε σε καλή μέρα, με δυναμικά και σίγουρα χτυπήματα. Και όποιο ρίσκο θα πάρει, να της βγει. Πάμε με το 1.80 στο +1,5 sets. Δεν είμαι αρνητικός στη νίκη της... (3.15, μεγάλο).


Δύο bets (μονά) στο φινάλε. Άνοιγμα με 12 και 15 units αντίστοιχα. Good luck.

Φυσικά καθημερινά pre-game σημεία & live betting στο συνδρομητικό telegram channel με κόστος 30e τον μήνα. Καλή τύχη σε όλους!


(μονά) / Stoiximan

09:30 Μπάρτι - Μπέρτενς: Μπάρτι 2-0 (1.83) / 12 units

14:30 Οζάκα - Βοζνιάκι: Βοζνιάκι να πάρει set (1.80) / 15 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend