Βγαίνει το Over στην αναμέτρηση Γουέστ Μπρομ-Νιουκάστλ!Στοίχημα 20/4

Από: cobretis

20/04/2013

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Πλούσιο το πρόγραμμα του στοιχήματος με πολλές επιλογές, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων!Τα σημεία μου απο εδώ και στο εξής θα επιλέγονται με βάση το κίνητρο που έχουν οι ομάδες.Για παράδειγμα όταν μία ομάδα κινδυνέυει με υποβιβασμό, προιστορίες και φόρμες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία!

Καθώς ξεκοκκάλιζα το πρόγραμμα και ήμουν έτοιμος να επιλέξω το βασικό μου σημείο για σήμερα, ένα ζευγάρι από την Πρέμιερ Λιγκ μου τράβηξε την προσοχή! Γουέστ Μπρόμ - Νιουκάστλ.Απλώς ρίξτε μία ματιά στα Over που έχουν σημειωθεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!Η γηπεδούχος ομάδα σκοράρει σχεδόν πάντα, ενώ η Νιουκάστλ για να μπορέσει να απομακρυνθεί απο την ουρά της βαθμολογίας, πρέπει να πάρει έστω έναν βαθμό.Δεν μπορούσα να αρνηθώ με απόδοση 1.83 και το τσίμπησα.

Όπως έγραψα και πιό πάνω,όσο πλησιάζουμε στην καρώ σημαία των πρωταθλημάτων, τόσο πιό έυκολα θα βγαίνουνε σημεία.Περισσότερα προγνωστικά για τους σημερινούς αγώνες του στοιχήματος, στον πίνακα!

Over 2.5 με απόδοση 1.83.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend