Τουρκία (30/11): Η σωτηρία θέλει νίκες

Από: Δημήτρης Οικονόμου

29/11/2018

Ξεκινάει η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Τουρκίας, εκεί που η κορυφή αρχίζει και αποκτά μόνιμο κάτοικο, ενώ στη μάχη της ουράς μία νίκη και μία ήττα μπορούν να φέρουν τεράστιες αλλαγές. Σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις, με το μεγάλο παιχνίδι πάντως να λείπει.

Ρίζεσπορ - Ανκαραγκούτσου: Η Ρίζεσπορ επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και με την ισοπαλία στην έδρα της Σίβασπορ απέδειξε πως είναι έτοιμη να παλέψει. Στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε με την απόδοση της, μη καταφέρνοντας επιθετικά να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος. Η παραμονή θέλει νίκες εντός, με τη Ρίζεσπορ να έχει καταφέρει να νικήσει μόνο μία φορά στο σπίτι της.

Η Ανκαραγκούτσου σε δεύτερο παιχνίδι στη σειρά προβλημάτισε με την απόδοση της, και χάνοντας επαφή με το σκορ από το πρώτο ημίχρονο το 4-1 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και λίγο βάσει της συνολικής εικόνας και των δύο. Το πρόγραμμα στη συνέχεια δεν είναι ευνοικό, με τον coach Καρτάλ να ελπίζει σε βελτίωση της εικόνας.

Εκτίμηση: Όσο κι αν στη Ρίζεσπορ λένε πως ακόμα είναι νωρίς και πως τίποτα δεν έχει κριθεί στην υπόθεση σωτηρία, οι πραγματικές ελπίδες παίζονται σε τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, και σήμερα πάνε και με απουσίες στην έδρα της Ρίζεσπορ. Δεκτός ο άσσος που στη stoiximan πληρώνει 2,12.

Κόνιασπορ - Αλάνιασπορ: Το γκολ της Κόνιασπορ στο 90' στην έδρα της Γαλατά, εκτός από το βαθμό της ισοπαλίας επανέφερε το θετικό κλίμα στην ομάδα του Κοτσαμάν που έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να διευρύνει το αήττητο σερί. Στο Ικόνιο υπάρχει ισορροπία στα αποτελέσματα με 2-2-2 μέχρι τώρα. Σημαντική απουσία αυτή του Ουρτάδο.

Η καλύτερη εμφάνιση της Αλάνιασπορ ήρθε στη καταλληλότερη στιγμή με το ευρύ 5-0 κόντρα στη Καισέρισπορ να χαρίζει χαμόγελα στον Γιαλτσίν. Η διάρκεια πλέον είναι το ζητούμενο, ενώ εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως η Αλάνιασπορ και η Γκοζτέπε αποτελούν τις ομάδες δίχως ισοπαλία για φέτος.

Εκτίμηση: Χαμηλές οι αποδόσεις στον άσσο για μία ομάδα που ψάχνει μία σειρά καλών εμφανίσεων, αλλά απέναντι της θα βρει την Αλάνιασπορ που προέρχεται από ένα ξέσπασμα. Μένω μακριά από πρόβλεψη. No bet.

Η πρόταση μου

19:00 Ρίζεπσορ - Ανκαραγκούτσου 1 (2,12/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend