Τουρκία (24/12): Παίρνει τη νίκη η Φενέρ

Από: Δημήτρης Οικονόμου

24/12/2018

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή ημέρα για το Τουρκικό πρωτάθλημα, με όλες μας τις επιλογές να επαληθεύονται επιτυχώς. Σήμερα πέφτεια η αυλαία του πρώτου γύρου με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αναμέτρηση Αντάλιασπορ - Φενερμπαχτσέ.

Ακχισάρ - Κόνιασπορ: Πρώτη ήττα μέσα στο Δεκέμβριο για την Ακχισάρ, που φαινόταν πως έφερνε εις πέρας το βατό πρόγραμμα αλλά η βελτίωση της Καισέρισπορ την ανάγκασε να επιστρέφει στα άσχημα αποτελέσματα. Με οχτώ ήττες σε δεκαέξι παιχνίδια, και με ταυτόχρονα αποτυχημένη παρουσία στο Europa League, η χρονιά μέχρι τώρα κρίνεται πολύ κατώτερη των προσδοκιών.

Όσες φωτιές πετάει εντός έδρας, άλλο τόσο προβληματίζει εκτός έδρας η Κόνιασπορ. Επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Κασίμπασα, αν και αμυντικά παρουσίασε αρκετά κενά που μάλλον ασυνήθιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Λίγο πριν τη διακοπή θέλει να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, με την έξοδο στην Ευρώπη να αποτελεί το μεγάλο στόχο της σεζόν. Τεράστιας σημασίας η απουσία του αρχισκόρερ και σταρ Ντιανέ.

Εκτίμηση: Στη κατάσταση που παρουσιάζεται η Ακχισάρ, αγωνιστικά δύσκολα θα απειλούσε τη Κόνιασπορ που πηγαίνει στην αναμέτρηση δίχως τον πρώτο της σκόρερ και κάπου εκεί δυσκολεύει και το γεγονός να βγει σημείο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πάω πάσο. No bet.

Αντάλιασπορ - Φενερμπαχτσέ: Έχει χάσει τη σταθερότητα της η Αντάλιασπορ στις τελευταίες αγωνιστικές, γεγονός που την έχει φέρει στην εβδομη θέση αν και οι βαθμολογικές αποστάσεις είναι εξαιρετικά μικρές. Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους σήμερα που θα παραταχθούν δίχως τους τιμωρημένους Σίνικ, Μαικόν, Σελούστκα και Άντζελο με τα διλήμματα να είναι αρκετά για τη βασική ενδεκάδα.

Η Φενέρ ακόμα και παιχνίδια που τα κάνει να μοιάζουν εύκολα δε μπορεί να τα κερδίσει, γεγονός που την έχει φέρει στη προτελευταία θέση. Τέτοιο παιχνίδι ήταν και αυτό κόντρα στην Ερζουρούμ που το υπέρ της 2-0 κατέληξε σε 2-2. Πολλά πρέπει να αλλάξουν, και πρώτα απ' όλα να βγουν μπροστά οι μεγάλες προσωπικότητες που διαθέτουν τα "καναρίνια". Αγιού, Σλιμανί και Βαλμπουενά δεν έχει ο αντίπαλος, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει και η άμυνα να ακολουθήσει τη βελτιωμένη έκδοση των τριών που προαναφέρθηκαν πριν.

Εκτίμηση: Είναι θέμα χρόνου να έρθουν οι επιτυχίες για τη Φενερμπαχτσέ που δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που με το Κοκού στο πάγκο πήγαινε από ήττα σε ήττα. Καλή ομάδα η Αντάλιασπορ αλλά λίγο οι απουσίες, λίγο η αστάθεια στην απόδοση της με κάνουν να κοιτάξω προς τα δεξιά. Το διπλό στον stoiximan πληρώνει 1,80.

Η πρόταση μου

19:00 Αντάλιασπορ - Φενερμπαχτσέ 2 (1,80/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend