Τουρκία (10/02): Νικάει και ξαναμπαίνει στο κόλπο

Από: Δημήτρης Οικονόμου

10/02/2019

Μετά τη χθεσινή γκέλα της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ, το ενδιαφέρον για τη πρώτη θέση επανέρχεται μιας και με νίκη η Γαλατά κόντρα στη Τράμζπονσπορ θα ξαναμειώσει τη διαφορά στους έξι πόντους. Ακόμα δύο αναμετρήσεις συμπληρώνουν τη σημερινή ημέρα.

Κόνιασπορ - Μαλάτιασπορ: Η Κόνιασπορ δημιουργημένη από γερό κράμα φέτος μοιάζει έτοιμη να επανέλθει στην Ευρώπη. Ακόμα μία νίκη, ακόμα ένα επιπλέον τρίποντο που στο τέλος της χρονιάς θα το χρειάζεται για να μετρήσει τα κουκιά. Ωραίο ποδόσφαιρο, έκανε την Αντάλιασπορ να μοιάζει με μικρό αντίπαλο. Σήμερα θα αποδείξει αν μπορεί να έχει και υψηλότερες βλέψεις.

Άσχετα με την παρουσία της Μαλάτιασπορ στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, φαίνεται δύσκολο να μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Οι αντίπαλοι της ξεκινάνε να διαβάζουν το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Μπουλούτ και πλέον η Μαλάτιασπορ έχει χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Κόντρα στη Καισέρισπορ, ενώ είχε τον έλεγχο του αγώνα, σε λίγα σημεία παρουσιάστηκε πραγματικά απειλητική.

Εκτίμηση: Η Κόνιασπορ βρίσκεται στα καλύτερα της, και παίζοντας καλά μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της όχι και στα καλύτερα της Μαλάτιασπορ με τον άσο να πληρώνει 1,85 στον stoiximan.

Γκοζτέπε - Αλάνιασπορ: Από ήττα σε ήττα πηγαίνει η Γκοζτέπε και πλέον βρίσκεται μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σε τρεις αγωνιστικές στον δεύτερο γύρο αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα με τη πίεση σε παίκτες και προπονητή να είναι πλέον δεδομένη. Πολλά τα αμυντικά κενά, που πρέπει να τα λύσει πριν η κατάσταση γίνει χειρότερη.

Για την Αλάνιασπορ πρώτος στόχος είναι να σώσει τη κατηγορία το συντομότερο, κι όσο καταφέρνει να μη χάνει κόντρα σε ομάδες με παρόμοιους στόχους δε φαίνεται πως θα έχει μπλεξίματα. Δεμένο σύνολο, με πολλές μεσοεπιθετικά ποιοτικές λύσεις. Με νίκη σήμερα βυθίζει τον αντίπαλο σε παιχνίδι που μοιάζει με εξάποντο.

Εκτίμηση: Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι μιας και κανένας δε μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί. Πίεση για το αποτέλεσμα στους γηπεδούχους, σε καλύτερη φόρμα οι φιλοξενούμενοι. Θα πάω πάσο, no bet.

Γαλατασαράι - Τράμπζονσπορ: Πάλι καλά για τη Γαλατά που η Μπασακσεχίρ τη κρατάει στο κόλπο του τίτλου. Ντεμπούτο για τον Μήτρογλου που πάντως φάνηκε έξω από τα νερά του. Δεν έχει περιθώρια να μοιράζει βαθμούς με τη νίκη σήμερα να την επαναφέρει στο -6 από τη πρώτη θέση.

Ακόμα και κόντρα στην σε κακή κατάσταση Ανκαραγκούτσου με το ζόρι νίκησε 1-0. Δεν έχει την ίδια φρεσκάδα με το πρώτο γύρο, ακόμα πάντως κι αν διατηρείται στις πρώτες θέσεις κυρίως επειδή οι αντίπαλοι της δε βρίσκονται στα καλύτερα τους και πετάνε βαθμούς εύκολα. Δύσκολο παιχνίδι σήμερα, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δε θα προτιμήσει το αμυντικό τρόπο παιχνιδιού.

Εκτίμηση: Τα πράγματα είναι απλά για τους γηπεδούχους που μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να έχουν ελπίδες. Η Τράμπζονσπορ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ τελευταία ζορίζεται να κερδίσει. Επιλογή μου ο άσος που στον stoiximan πληρώνει 1,75.

Οι προτάσεις μου

12:30 Κόνιασπορ - Μαλάτιασπορ 1 (1,85/stoiximan)

18:00 Γαλατασαράι - Τράμπζονσπορ 1 (1,75/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend