Τουρκία 13/8: Με τη δύναμη της έδρας

Από: Δημήτρης Οικονόμου

12/08/2018

Γειά χαρά και καλή εβδομάδα στους πιστούς φίλους του bet-planet.gr. Πολύ γλυκό και θετικό το ξεκίνημα του τουρκικού πρωταθλήματος με τα νούμερα να είναι ικανοποιητικότατα στο ξεκίνημα. Στο "τσακ" δεν έσκασε και η βόμβα της Ακίσα ώστε να έχουμε ένα ωραιότατο απόλυτο. Πέφτει η αυλαία σήμερα στο Καισέρι.

Καισέρισπορ - Αντάλιασπορ  21:45

Το δυνατό περσινό ξεκίνημα θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν και φέτος οι γηπεδούχοι. Ο Σαγλάμ θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο πάγκο, με τις καλοκαιρινές προσθήκες να είναι περισσότερες τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά από τις απώλειες. Δυνατή συνήθως εντός έδρας θα κοιτάξει να πάρει τα παιχνίδια με ομάδες που παρουσιάζονται κατώτερες ποιοτικά.

Η Αντάλια, θύμα των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων μπορεί πέρυσι να γλίτωσε τον υποβιβασμό αλλά φέτος τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Πολλοί παίκτες και μάλιστα βασικοί αποχώρησαν, ενώ δεν είναι πολλοί αυτοί που κατέφτασαν και θα βοηθήσουν. Θα δώσει μεγάλο αγώνα για να σώσει τη κατηγορία.

Εκτίμηση: Από τη μία η ψημένη Καισέρισπορ και από την άλλη η ταλαιπωρημένη Αντάλιασπορ. Διαφορετικοί στόχοι στην αφετηρία για τους δύο αποψινούς μονομάχους, θα στηρίξω τους γηπεδούχους και θα προτείνω άσσο.

Οι προτάσεις μου

Καισέρισπορ - Αντάλιασπορ 1 (1,75/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend