Το Mundobasket 2019 «παίζει» στο bet-planet με αναλύσεις & premium σημεία!

Από: Bet Planet Team

29/08/2019

Η διοργάνωση που όλοι οι φίλοι του μπάσκετ περίμεναν με ανυπομονησία, κάνει το πρώτο τζάμπολ το Σάββατο (31/8). Με βασικό γνώμονα την Εθνική μας ομάδα, τον star Γιάννη Αντετοκούνμπο και φυσικά όλα τα παιδιά, θα πορευτούμε στα παρκέ της Κίνας, κρατώντας σας συντροφιά καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, με πολλούς τρόπους. Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει μέσω των καναλιών της ERTSPORTS HD.


Σε ό,τι αφορά στο free content του site, ο The Answer έχει κληθεί να μας μεταφέρει σε κάθε αγώνα το κλίμα, τις απουσίες, τα ρεπορτάζ των ομάδων, όπως φυσικά και τα σημεία του. Είμαστε σίγουροι πως θα προσπαθήσει πολύ με σκοπό το κέρδος και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε κάθε'τι που θα λαμβάνει χώρα στα παρκέ της Κίνας. Καθημερινές αναλύσεις με στοιχεία, stats και ό,τι άλλο πρέπει να γνωρίζει κανείς για τις αναμετρήσεις του Mundobasket 2019. Ο The Answer έχει ετοιμάσει από νωρίς ορισμένα πράγματα για την διοργάνωση, όπως τις σημαντικότερες απουσίες για κάθε αντιπροσωπευτικό σύνολο. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια και οι μακροχρόνιες επιλογές του που αφορούν νικητές ομίλων, και όχι μόνο!

Εν συνεχεία, ήδη ο Δημήτρης Οικονόμου έχει λάβει θέση, ο οποίος απέδειξε για 12 μήνες πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό στοιχηματικό επίπεδο και εντάχθηκε στην ομάδα των premium tipsters .Ο Δημήτρης μέσω των καθημερινών του blog θα μεταφέρει τις σκέψεις του και τα σημεία του για τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης, με μοναδικό σκοπό το ταμείο. Μελέτη, ένστικτο, αποτελεσματικότητα, το τρίπτυχο της επιτυχίας του, που όλοι ελπίζουμε και του ευχόμαστε να έχει.

Το «γλυκό» μένει πάντα για το τέλος. Η ομάδα των premium paid tipsters έχει ήδη ενεργοποιηθεί με όλα τα πακέτα να βρίσκονται διαθέσιμα προς αγορά. Ο @zavoliaris κάνει ντεμπούτο για τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από το Mundobasket 2019. Καθημερινά picks στο private telegram channel του, με έμφαση στα ειδικά παικτών, στην κατηγορία που πέρσι μας χάρισε κέρδος άνω των 1.000 units. Όντας συνέχεια πάνω από τις αναμετρήσεις, παρακολουθεί τα πάντα και αναμφίβολα θα υπάρχουν και live bets με αξία, όταν αυτός κρίνει. Συνοπτικά, player bets - live bets - pregame bets & άλλα specials στον στοιχηματικό πλουραλισμό του. Το πακέτο του βρίσκεται εδώ, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το πώς μπορεί κανείς να γίνει συνδρομητής του! Του ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα σεζόν και πάντα... πράσινος στην κάβα του.

Twitter account: @zavoliarisbet 

Κλείνοντας, με τις νέες εξελιγμένες λειτουργίες του pro.bet-planet.gr μπορεί ο καθένας να κρατάει το αρχείο του, τα στατιστικά του για να ξέρει που βρίσκεται στο στοιχηματικό του κομμάτι. Να έχει τον έλεγχο, να ξέρει τις αδυναμίες του και να γνωρίζει σε ποιον τομέα είναι κερδοφόρος. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.


Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Καλή σεζόν, καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά.


#betplanet_team 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend