Το κίνητρο της Ντόρτμουντ και η προσωπικότητα της Ίντερ

Από: Δημήτρης Οικονόμου

04/05/2019

Καλημέρα φίλοι μου. Χθες δε πήγε καλά το blog, όμως σήμερα επιστρέφουμε δυναμικά έχοντας αποκλειστικό στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες. Με το ποδοσφαιρικό μενού θα ασχοληθώ και συγκεκριμένα με Γερμάνια και Ιταλία από όπου βγαίνουν οι επιλογές μου. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Η Ντόρτμουντ καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς βρισκόταν στη κορυφή και προς το τέλος του πρωταθλήματος δείχνει να χαρίζει το τίτλο στη Μπάγερν η οποία μη μπορώντας να το "καθαρίσει" δίνει το δικαίωμα και πάλι στην Μπορούσια να το διεκδικήσει. Απέναντι στη Σάλκε πριν μία εβδομάδα, στο γειτονικό ντέρμπι μίσους όχι απλά δεν έπεισε, αλλά εμφάνισε και σημάδια αναρχίας ειδικά στην άμυνα της. Σαν να μην έφτανε αυτό και ο Φαβρ με τις δηλώσεις του περί παραίτησης από το τίτλο έφερε γκρίνια σε οπαδούς και διοίκηση. Σήμερα η νίκη στη Βρέμη αποτελεί μονόδρομο και παρά την απουσία του Ρόις υπάρχουν οι Αλκάθερ, Σάντσο, Γκέτσε που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για τη Βέρντερ η υπόθεση Ευρώπη απομακρύνεται με το βαρύ κατά της 4-1 από τη Φορτούνα το περασμένο Σάββατο να δίνει την πλήρη εικόνα της αναμέτρησης. Καλοπληρώνει το διπλό, συγκεκριμένα 2,14 στον stoiximan, και θα αποτελέσει επιλογή μου σαν τελευταία ελπίδα να μείνει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος η Ντόρτμουντ.

Το βράδυ, στο Ούντινε πηγαίνει η Ίντερ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο της εξασφάλισης της παρουσίας της στο επόμενο τσουλού. Ο Σπαλέτι έχοντας χάσει τα αποδυτήρια, προσπαθεί μέσω της προσωπικότητας που έχουν οι παίκτες του να βγάλει τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Η υπόθεση Ικάρντι αποπροσανατόλισε τους παίκτες του που εδώ και περίπου 2 μήνες παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με το πρώτο γύρο. Οι γηπεδούχοι όσο δεν θα κερδίζουν οι ομάδες της επικίνδυνης ζώνης δεν θα αντιμετωπίζουν προβλήματα αν και η απόσταση από την Έμπολι είναι στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα του Τούντορ περισσότερο προσπαθεί μέσω του τσαμπουκά και του πάθους να κερδίσει ότι μπορεί, όμως ποιοτικά υστερεί. Επιλογή μου το διπλό των ανώτερων Νερατζούρι που στον stoiximan πληρώνει 1,70.

 

Οι επιλογές μου

Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ  2 (2,14/stoiximan)

Ουντινέζε - Ίντερ  2 (1,70/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend