Τηλεοπτική κάλυψη των σημερινών παιχνιδιών του Eurobasket

Από: Openmind

31/08/2011

Αναμονή τέλος! Σε λίγες ώρες αρχίζει το Eurobasket 2011 της Λιθουανίας με αρκετούς παίκτες κια προπονητές να υποστηρίζουν πως θα είναι ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που έχουν γίνει. Η άποψή τους βασίζεται στο γεγονός πως πρώτη φορά τόσοι πολλοί ΝΒΑερς ενισχύουν τις εθνικές τους ομάδες. Πρώτο ματς θα είναι το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Σερβίας απέναντι στην Ιταλία. Ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει και την πρωτιά του ομίλου.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 15.15 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το site της διοργάνωσης Eurobasket 2011 TV . Καλή επιστυχία λοιπόν στην Εθνική μας!

Στις 18.00 όμως η Εθνική μας ομάδα δίνει το πρώτο της παιχνίδι ενάντια στην εθνική της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και θα παλέψει για ην νίκη που θα της δώσει μεγάλο αβαντάζ και στον ψυχολογικό τομέα. Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει από την ΕΡΤ ενώ στο Sport+ αργότερα στις 21.00 θα μπορέσετε να δείτε και το παιχνίδι της Κροατίας με την Φινλανδία.

ET1
18:00 Ευρωμπάσκετ
Ελλάδα - Βοσνία

ΣΠΟΡΤ+
21:00 Ευρωμπάσκετ
Κροατία - Φινλανδία 

Αν συναντήσετε προβλήματα στο να δείτε τον αγώνα της Σερβίας με την Ιταλία, ψάξτε λίγο για ελεύθερα streaming του συγκεκριμένου παιχνιδιού και σίγουρα κάτι θα βρείτε...

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend