Τι ισχύει για τις συνδρομές τους καλοκαιρινούς μήνες

Από: Bet Planet Team

22/05/2019

Με τα πρωταθλήματα να φτάνουν σιγά-σιγά στη λήξη τους, οι premium tipsters του bet-planet.gr, εκτός φυσικά από τον Θάνο Καλόγηρο, ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Πότε θα σταματήσουν οι tipsters

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, οι ποδοσφαιρικοί tipsters KaragkounisKara και Nakata_Greece θα σταματήσουν το διάστημα 16-23/6. Οι μπασκετικοί Zavoliaris και Robbery, ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη των play off, υπολογίζουμε ότι θα σταματήσουν το διάστημα 15-25/6. Ο Θάνος Καλόγηρος, θα προτείνει τα σημεία του όλο το καλοκαίρι. Σε ότι αφορά την επανέναρξη, όλοι εκτός του Robbery, θα ξεκινήσουν το ΣΚ 31/8-1/9.

Τι θα ισχύει για τις ενεργές συνδρομές

Στο bet-planet.gr θέλαμε εξαρχής, οι συνδρομητές μας να μην χάσουν ούτε μία μέρα συνδρομής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γι’ αυτό αποφασίσαμε, στα μέλη που έχουν ενεργή συνδρομή όταν λήξει η σεζόν, να “πιστώσουμε” το υπόλοιπο των ημερών από την καινούρια χρονιά.

Για παράδειγμα, αν κάποιος αγοράσει συνδρομή για τον Zavoliaris στις 15/6 και τα πρωταθλήματα λήξουν στις 25/6, αυτές οι 20 ημέρες που υπολείπονται, θα προστεθούν στην συνδρομή του, η οποία θα λήξει στις 20/9.


Μέχρι πότε μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή

Όλα τα πακέτα, παραμένουν διαθέσιμα για αγορά, μέχρι και τις παραπάνω αναφερόμενες ημερομηνίες.


Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail στο [email protected] , στο support chat του site ή στον λογαριασμό μας στο twitter.
Με εκτίμηση,
Bet-Planet Team
© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend