Τα δυνατά σημεία της ημέρας (05/09)

Από: Bet Planet Team

05/09/2021

Μετά το χθεσινό απόλυτο, η ομάδα του betplanet ρίχνεται ξανά στη μάχη με στόχο πάλι μία κερδοφόρα ημέρα. Δείτε όλα τα προγνωστικά, τις αναλύσεις και τα ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Λευκορωσία - Ουαλία: Απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση θα πρέπει να θεωρείται η Ουαλία απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν πείθει με την γενικότερη εικόνα του μέχρι στιγμής στα προκριματικά. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον σταρ Μπέιλ να αναλαμβάνει το εκτελεστικό κομμάτι. Υπάρχει αξία στο διπλό & under 3.5 σε απόδοση 1.98.

Βέλγιο - Τσεχία: Αμφότερες αποτελούν τις δύο ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου, αμφότερες θα παλέψουν με στόχο να βρουν τις αδυναμίες του αντιπάλου. Υπάρχει αρκετή ποιότητα στις μεσοεπιθετικές γραμμές των δύο εθνικών, τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.95.

Γερμανία - Αρμενία: Αναμένεται να δούμε έναν επιθετικό μονόλογο από πλευράς γηπεδούχων στην αναμέτρηση. Τίποτα το ιδιαίτερα η Αρμενία ως σύνολο, η «αρμάδα» του Φλικ αναμένεται να έχει ένα εύκολο βράδυ στη Γερμανία. Άσος & over 3.5 σε απόδοση 1.75.

 

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

16:00 Λευκορωσία - Ουαλία: 2 & Under 3.5 (1.98)
21:45 Βέλγιο - Τσεχία: GG (1.95)
21:45 Γερμανία - Αρμενία: 1 & Over 3.5 (1.75)

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BET-PLANET, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ BETTING TOOLS, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ TELEGRAM ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...


bet-planet team

 

 

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend