Στήριγμα τα γκολ σε Ελβετία και Βοσνία

Από: Δραγούμης Παπάζογλου

26/03/2019

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Bet-Planet. Εξαιρετική περίοδο διανύουμε καθώς μέχρι στιγμής έχουμε κάνει το 6/7 στις αναλύσεις για τα προκριματικά του EURO 2020. Συνεχίζουμε με στήλη εκεί όπου ξεχώρισα μία δυάδα από τις αναμετρήσεις της Τρίτης.

Ξεκίνημα με το Ελβετία - Δανία. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξαν ότι βρίσκονται οι Ελβετοί καθώς νίκησαν με 2-0 στην έδρα της Γεωργίας απόντος και του μεγάλου σταρ της εθνικής Σακίρι. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε αυτή την άνετη επικράτηση. Από την άλλη πλευρά, η Δανία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα του Κοσόβου, σε μία αναμέτρηση με ανοιχτές άμυνες, γρήγορες αντεπιθέσεις και πολλά γκολ. Πιστεύω ότι θα έχει γκολ η αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε δύο πολύ επιθετικές ομάδες. Θα βρουν λύσεις αμφότερες στις όχι και τόσο καλά οργανωμένες άμυνες, GG σε απόδοση 2.02.

Τελειώνω με την αναμέτρηση Βοσνία - Ελλάδα. Ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση και έτσι η Βοσνία κατάφερε να νικήσει εντός έδρας με 2-1 την Αρμενία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν άφησαν χώρους στους αντιπάλους ενώ το σκορ ξεκάθαρα τους αδικεί. Από την άλλη πλευρά, «με το δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του EURO 2020 η εθνική μας η οποία νίκησε με 2-0 στην έδρα του Λιχτενστάιν. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ οι παίκτες του Αναστασιάδη, ωστόσο δύο πανέμορφα γκολ των Δώνη και Φορτούνη ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω και σε αυτή την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν «εκδίκηση» έπειτα από τον περσινό αποκλεισμό, ενώ οι Έλληνες παίκτες έχουν όλα τα φόντα και κυρίως στην επίθεση έτσι ώστε να βρουν κενούς χώρους και να απειλήσουν. GG σε απόδοση 2.25.

Οι προτάσεις μου:

(Δυάδα) - 5 Units

21:45 Ελβετία - Δανία: GG (2.02/NetBet)
21:45 Βοσνία - Ελλάδα: GG (2.25/NetBet)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend