Στη Πάτρα έχει τον τρόπο

Από: Δημήτρης Οικονόμου

22/01/2019

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Επιστροφή στη δράση σήμερα, με το μπασκετικό κουπόνι να μπαίνει στους σταθερούς φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με το μπασκετικό τσουλού να κλέβει τις εντυπώσεις. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε παρακάτω.

Στη Πάτρα ο Προμηθέας σε έναν πραγματικά πολύ αινιγματικό όμιλο υποδέχεται το Στρασβούργο στο παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει το "κλειδί" πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η ήττα των Αχαιών στην έδρα της Μπεσίκτας μπορεί να χαρακτηριστεί και διδακτική μιας και ο τρόπος που ήρθε ναι μεν εμφάνισε την απειρία της ομάδας του Γιατρά αλλά ταυτόχρονα έμαθε ενόψει της συνέχειας. Ηγέτης επιθετικά ο Μπράουν, ενώ σημαντικοί κρίνονται οι Κασελάκης και Γκίκας. Από την άλλη το Στρασβούργο μετράει σερί άσχημα αποτελέσματα στην Ευρώπη με την πρόκριση στην επόμενη φάση με τα τωρινά δεδομένα να μην είναι καθόλου σίγουρη. Επιλογή μου η νίκη των γηπεδούχων, που στον stoiximan πληρώνει 1,70.

Στη Γερμανία η Λούντβιγκσμπουργκ σε παιχνίδι "τελικό" υποδέχεται τη Βέντσπιλς με τον νικήτη να συνεχίζει να ελπίζει και τον χαμένο να χάνεται. Οι γηπεδούχοι πέρυσι βρέθηκαν στο final4 της διοργάνωσης όμως φέτος δεν παρουσιάσαν την ίδια αποδοτικότητα, χάνοντας πολλά "δικά" τους παιχνίδια. Στηρίζομενοι στους Αμερικάνους θα προσπαθήσουν να πάρουν το σημαντικό αποτέλσμα κόντρα στους Λετονούς που μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν βελτιώσει την εικόνα τους όμως ακόμα δεν φαίνονται ικανοί να πάνε μακριά στο θεσμό. Επιλογή μου το -2,5 Λούντβιγκσμπουργκ που στον stoiximan πληρώνει 1,62.

 

Οι προτάσεις μου

Προμηθέας - Στρασβούργο 1 (1,70/stoiximan)

Λούντβιγκσμπουργκ - Βέντσπιλς 1 (-2,5/1,62/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend