Singapore Grand Prix (22/9): Θα το ξανακάνει ο Μονεγάσκος στο 2.20

Από: Bet Planet Team

22/09/2019

Προγνωστικά από τον F1 expert, Jim Kiromitis!


Για 3η συνεχόμενη φορά στέφθηκε poleman εχθές ο Charles Leclerc καταφέρνοντας να γίνει για ακόμη μια φορά ο πονοκέφαλος του Toto Wolf. Πίσω του σήμερα θα εκκινήσουν ο Lewis και την τριάδα θα συμπληρώσει ο Vettel με τους Verstappen και Bottas να ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση ο Lewis με τα δύο μονοθέσια της Ferrari μπρος και πίσω του θα δυσκολευτεί πολύ να κατακτήσει το ρεκόρ των περισσότερων νικών στην Σιγκαπούρη ξεπερνώντας τον συγκάτοχό του μέχρι σήμερα Sebastian Vettel (4 νίκες). Θα αντέξει όμως ο Leclerc την πίεση του Βρετανού σε ενα σιρκουί όπως αυτό της Σιγκαπούρης; Προσωπικά πιστεύω πως ναι. Για να δούμε...

Νικητής αγώνας: Θα αντέξει την πίεση ο Μονεγάσκος

Αναμφίβολα ο Charles θεωρείται το next big thing της Formula 1. Ωστόσο το να κοντράρεις τον 5 φορές πρωταθλήτη Lewis Hamilton δεν είναι απλή υπόθεση. Σε αυτή την κόντρα όμως, υπάρχουν ορισμένα λεπτά σημεία τα οποία δίνουν στον Poleman μερικά boosts. Αρχικά, παραδοσιακά στην Σιγκαπούρη ο Poleman κερδίζει και τον αγώνα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι το σιρκουί δεν είναι το ιδανικότερο για προσπεράσεις (γίνονται μεν αλλά με ρίσκο δε). Στην προκειμένη περίπτωση, ο Lewis δεν συνηθίζει τις επικίνδυνες προσπεράσεις και το γεγονός οτι θα δέχεται συνεχώς την πίεση ενός εκ των Vettel-Verstappen δυσκολεύει ακόμη περισσότερο αυτό του το έργο. Γενικά η επιλογή του νικητή σε ένα τέτοιο Grand Prix παρουσιάζει απίστευτο ενδιαφέρον και ταυτόχρονο μεγάλο ρίσκο. Στο 2.20 και 2.00 οι τιμές για τους Leclerc και Hamilton αντίστοιχα στην Bet365 και εμείς θα στηρίξουμε την νίκη του πρώτου ευχόμενοι οτι θα πετύχει την 3η σερί του νίκη.

Να μην καταταχθούν: Δύσκολη η Σιγκαπούρη αν είσαι άπειρος ή απρόσεκτος...

Ο λόγος στο συγκεκριμένο bet για τους Albon και Grosjean. Νομίζω δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ποίος είναι ο νέος και κυρίως ποίος ο απρόσεκτος. Από την μια ο Albon τρέχει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σιρκουί και παρά τις εκπληκτικές του επιδόσεις τις δυο προηγούμενες μέρες, παρατήρησα ότι ρίσκαρε υπερβολικά σε σημεία του αγώνα που δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο ρίσκο (πόσο ακόμη στην στροφή 5). Στο 4.33 προσφέρει η πράσινη την συγκεκριμένη επιλογή και την θεωρώ και ιδιαίτερα δίκαιη. Εμείς το επιλέγουμε εκεί με λίγες μονάδες. Από την άλλη ο Romain με 8 τερματισμούς και 6 DNF αποτελεί το απόλυτο φαβορί στην συγκεκριμένη στήλη. Ο Γάλλος γενικά είναι καλός οδηγός. Κάνει έξυπνες προσπεράσεις και σωστά φρεναρίσματα αλλά τις περισσότερες φορές είναι σαν να βλέπει το όνομά του πάνω στα κέρμπς... Δύσκολο σιρκουί στην Σιγκαπούρη, έχει δύο αγώνες συνεχόμενους που τερματίζει κανονικά και νομίζω πως δεν θα αντέξει και για άλλο αγώνα. Στο 2.50 στην Bet365 το να μην καταταχθεί ο Grosjean.

Τα δύο early bets μας πήγανε καλά στον προκριματικό γύρο όπου οι McLaren κατέλαβαν τις θέσεις 7-10 με τις Renault να συμπληρώνουν τις υπολοίμενες θέσεις. Ωστόσο χθες το βράδυ ανακοινώθηκε πως ο Daniel θα εκκινήσει σήμερα τελευταίος καθώς υπερέβη το όριο ροής ισχύος της MGU-K στο Q1. Έτσι λοιπόν σήμερα θέλουμε να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν οι πιλότοι της McLaren τις θέσεις τους για να πληρωθούμε και ελπίζουμε σε έναν πολύ καλό αγώνα για τον Daniel. Formula1 είναι αυτήν, συμβαίνουν και τέτοια. Αυτά για το Singapore Grand Prix και για κάθε τι νεότερο, τα λέμε μέσω Twitter.


(οι επιλογές μου)

Κυριακή 22/09 16:10

Νικητής αγώνα: Charles Leclerc (2.20)/Bet365/15units

Να μην καταχθεί: Alexander Albon (4.33)/Bet365/5units

Να μην καταχθεί: Romain Grosjean (2.50)/Bet365/8units

Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: McLaren (2.00)/Stoiximan/13units

Και τα δύο μονοθέσια στους βαθμούς: Renault (2.37)/Bet365/12units


Jim Kiromitis

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend