Shapo & Verda τριπλασιάζουν

Από: Θάνος Καλόγηρος

08/02/2019

Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω άπαντες καλά. Η κάβα αισίως στο +504 units και προχωράμε στο paid κομμάτι βήμα-βήμα και με σωστό πλάνο. Σήμερα (8/2) πλην των συνδρομητικών επιλογών θα δοθεί και μία free δυάδα με 5 units σε μίξη ATP Sofia & ATP Montpellier. Πάμε να δούμε.


ATP Sofia

Ματέο Μπερετίνι – Φερνάντο Βερντάσκο: Αμφότεροι είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Έπαιξαν με big-servers (Κατσάνοφ και Κόπιλ αντίστοιχα). Πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, καθώς ο Μπερετίνι επικράτησε του Κατσάνοφ (2-1 set), πετυχαίνοντας τον Ρώσο σε άθλια αγωνιστική κατάσταση. Πολλά αβίαστα λάθη, χαμηλά χτυπήματα και κακή ψυχολογία. Ο Ιταλός ύψους 1.96 εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ρώσου και άνοιξε ορθά το court, όμως κι αυτός από την πλευρά του προχώρησε σε πληθώρα λαθών από την baseline, αλλά ήταν η… μέρα του και δεν το πλήρωσε. Ο Βερντάσκο ήταν εξαιρετικός σε 1ο και 3ο σετ, επικρατώντας επίσης 2-1 του Μάριους Κόπιλ. Ο Ισπανός έδειξε πως έχει δουλέψει πολύ το slice service (πλάγιο χτύπημα με σκοπό να βγάλει τον αντίπαλο έξω από τις γραμμές του court), και φυσικά είδαμε ένα forehand να λειτουργεί με ακρίβεια. Ο Βερντάσκο υπερτερεί σε όλα τα σημεία. Πιο έμπειρος, πιο σταθερός και πιο ικανός στις δύσκολες μπάλες / πόντους. Στοιχηματικά το -1,5 game πάνω στον Ισπανό σε απόδοση 1.75 εκτιμώ πως εμπεριέχει αξία.

ATP Montpellier

Πιέρ Ερμπέρ – Ντένις Σαποβάλοβ: Ο Ερμπέρ έχει δείξει καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής, ειδικά στο ματς με τον Κούντλα (2-0 σετ νίκη), όμως στο χθεσινό (7/2) κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα δυσκολεύτηκε αρκετά, μιας και είχε να κάνει με έναν καλό server. Ο Σαποβάλοβ επικράτησε του Γκρανογιέρς 2-0 σετ. Εάν ήταν πιο ψύχραιμος σε ορισμένα σημεία θα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα τη νίκη και να μην χρειαστεί tie-break στο 2ο. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως μείωσε κατά πολύ τα αβίαστα λάθη και παρουσιάστηκε σοβαρός στους κρίσιμους πόντους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες για break που ο ίδιος δημιούργησε. Φύσει επιθετικοί παίκτες αμφότεροι, με αξιόπιστα service-game. Ο ένας (Ερμπέρ) είναι πιο ικανός στο φιλέ και ο άλλος (Σαποβάλοβ) υπερτερεί κατά πολύ στα baseline χτυπήματα. Στα σκληρά courts, ένας καλός baseliner έχει προβάδισμα. Ο Ντένις αποτελεί έναν… εργάτη στο court. Δεν αφήνει μπάλες, κυνηγάει τα πάντα και φυσικά έχει φοβερές επιστροφές με το τεχνικό one-handed backhand του. Σε περίπτωση που λειτουργήσει καλά το service game του και πάρει ψυχολογία μέσα απ’ αυτό, εκτιμώ πως θα βρει break points και θα απειλήσει το σερβίς του Γάλλου. Το 1.70 στη νίκη του Καναδού (Σαποβάλοβ) μπορεί να τοποθετηθεί κάλλιστα σε παρολί.


Αυτά τα δύο λοιπόν για σήμερα (8/2) σε παιχνίδι με δυάδα (1.75 & 1.70) με 5 units.


(δυάδα) – 5 units / Stoiximan

13:30 Μπερετίνι – Βερντάσκο: Βερντάσκο -1,5 games (1.75)

16:30 Πιέρ Ερμπέρ – Ντένις Σαποβάλοβ: Σαποβάλοβ (1.70)


Καλή τύχη σε όλους μας.

Photo Credits: RT.com

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend