Πρόκριση για τους διοργανωτές

Από: Δημήτρης Οικονόμου

04/09/2019

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Με στόχο το απόλυτο θα συνεχίσουμε σήμερα να δίνουμε επιλογές από το Μουντομπάσκετ 2019. Μεγάλα «στραπάτσα» είχε η χθεσινή ημέρα, με Ελλάδα και Γερμανία να πέφτουν θύματα μεγάλων εκπλήξεων. Αναμένω πιο φυσιολογικές καταστάσεις σήμερα και παρακάτω σας παραθέτω τις επιλογές μου.

 

Οι διοργανωτές Κινέζοι φάνηκαν άπειροι απέναντι στους Πολωνούς και βάσει της συνολικής εικόνας της αναμέτρησης δίκαια ηττήθηκαν. Υπάρχει ενθουσιασμός, εμπειρία, καλός προπονητής στο πάγκο όμως η παρουσία στη δεύτερη φάση δείχνει να είναι το «ταβάνι». Μεγάλη υπόθεση σήμερα από νωρίς απέναντι στη Βενεζουέλα να δώσει το δικό της ρυθμό, καταφέρνοντας να ξεφύγει στο σκορ διότι διαφορετικά θα υπάρχει μεγάλη πνευματική πίεση. Οι Βενεζουελάνοι από τη πλευρά τους κέρδισαν την αδύναμη Ακτή Ελεφαντοστού και σήμερα τα παίζουν όλα για όλα θέλοντας να είναι αυτοί που θα πάρουν το υπερπολύτιμο εισιτήριο. Λίγα πράγματα σε ποιότητα και βάθος. Μεγάλο παιχνίδι, οι Κινέζοι υπερτερούν ενώ με κάθε τρόπο κανείς δε θα θέλει να δει από τόσο νωρίς τους διοργανωτές εκτός συνέχειας. Επιλογή μου το χάντικαπ -4,5.

 

Λαμπρός Σκόλα οδηγεί την Αργεντινή εκ του ασφαλούς και σαφώς κάνει έτσι τους Καμπάτσο, Γκαρίνο, Λαπροβίτολα να περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ο αρχηγός ήταν τρομερός απέναντι στη Νιγηρία δείχνοντας έτσι πως θέλει όσο τίποτα άλλο να φτάσει όσο πιο μακριά στο τελευταίο του παγκόσμιο κύπελλο. Εξαιρετικό σύνολο, σκληρές άμυνες, ενώ επιθετικά υπάρχει ικανός πλουραρισμός να μπερδέψει τα πλάνα των αντίπαλων αμυνών. Απέναντι της βρίσκει τη Ρωσία του 2/2 που σήμερα πάει για το «κόλπο γκρόσο» αν και φαινομενικά μοιάζει με δύσκολη αποστολή. Κουλάγκιν, Φριτζόν και Βοροντσέβιτς ξεχωρίζουν αλλά σήμερα θα βρούνε απέναντι τους καλύτερη και πιο δεμένη ομάδα. Επιλογή μου το χάντικαπ  4,5 Αργεντινή.

 

Η επιλογή μου

Δυάδα (12 units)

15:00 Βενεζουέλα – Κίνα 2 (-4,5/1,65/stoiximan)

15:30 Ρωσία – Αργεντινή  2 (-4,5/1,55/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend