Προγνωστικά στοιχήματος Τσάμπιονσιπ 1/2

Από: Νίκος Γιαλαμάς

01/02/2014

ΙΠΣΟΥΪΤΣ- ΜΠΟΛΤΟΝ

Μοναδικός στόχος της Ίπσουϊτς αποτελεί η είσοδος στα πλέι-οφ ανόδου. Είναι κοντά στο να το πετύχει καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 40 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Στην έδρα της είναι αρκετά καλή (7-3-4).

Για την Μπόλτον τα έχουμε πει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Εκτός έδρας είναι κακή (4-2-8) ενώ φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει την εφτάρα από τη Ρέντινγκ (0-2-3 στα πιο πρόσφατα).

Πρόταση: Οποιοδήποτε σημείο πλην του άσου θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Θα πάμε με τον άσο που βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 2,05 στη sportingbet.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Μπέρμιγχαμ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας είναι καλύτερη από ότι εντός (2-6-6 εντός). Ούτε αγωνιστικά πείθει και αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν παίζει κόντρα σε ποιοτικότερες ομάδες όπως είναι η Ντέρμπι.

Δεδομένα η Ντέρμπι έχει στόχο την άνοδο ενώ θα το παλέψει και για απευθείας, χωρίς να μπει στη διαδικασία δηλαδή των πλέι-οφ. Βρίσκεται στη τέταρτη θέση και είναι αήττητη για τρία σερί ματς.

Πρόταση: Πολύ καλύτερη ομάδα η Ντέρμπι που δεν λογαριάζει από έδρες. Η Μπέρμιγχαμ δεν τα πάει τόσο καλά στα εντός όσο στα εκτός, γεγονός που μας οδηγεί ξεκάθαρα στο διπλό του 2,10 στη vistabet.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Καθαρά ομάδα έδρας η Μπλάκμπερν, έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία εντός. Μπορεί ο στόχος της να είναι απλά να κατακτήσει όσο υψηλότερη θέση μπορεί, όμως αν συνεχίσει με την ίδια πορεία θα έχει τη δυνατότητα να παλέψει μέχρι τέλους για την είσοδο της στα πλέι-οφ.

Δύσκολο να περιγράψουμε πόσο άσχημα είναι η κατάσταση στις τάξεις της Μπλάκπουλ. Αρνητική η ψυχολογία, δεν έχει προπονητή και έχει εδώ και καιρό σημαντικές απουσίες. Αυτό αποτυπώνεται και αγωνιστικά, καθώς προέρχεται από βαριά ήττα με 5-1 και στα τελευταία πέντε δεν έχει καμία νίκη και μόλις μία ισοπαλία.

Πρόταση: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Η Μπλάκπουλ παραπέει και μόνο με θαύμα θα μπορέσει να αποσπάσει κάτι θετικό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Μπλάκμπερν είναι καλή στην έδρα της και θα την στηρίξουμε στον άσο, που βρίσκουμε στο 1,75 στη mybet.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend