Προγνωστικά Στοιχήματος Ευρωλίγκα 20/12

Από: Yurgen Alizoti

19/12/2013

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της πρώτης φάσης των ομίλων, κατα την διάρκεια της ημέρας διεξάγονται 4 αναμετρήσεις απο τις οποίες έχω ξεχωρίσει τις τρείς.

Ας ξεκινήσουμε με την αναμέτρηση Λιέτουβος Ρίτας-Ερυθρός Αστέρας (19:45). Η Λιέβουτος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Ισραήλ απο την Μακάμπι, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με τον σημερινό αγώνα να είναι ο τελευταίος της στην ευρώπη καθώς μένει εκτός TOP-16. O Ερυθρός Αστέρας την προηγούμενη εβδομάδα πήρε επιβλητική νίκη απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα με τον Blazic να κάνει όργια σκοράροντας 24 πόντους!!. Οι Σέρβοι βρίσκονται στην 5η θέση του ομίλου με σκόρ 3-6, κάτι που σημαίνει οτι και να γίνει σήμερα βρίσκονται εκτός συνέχειας. Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει την νίκη έστω και δύσκολα, αλλά θα δούμε πολυ όμορφο παιχνίδι με το σκόρ να πηγαίνει σε υψηλά επίπεδα καθώς είναι το τελευταίο τους για φέτος στην διοργάνωση, δεν θα έχουν άγχος και θα παίξουν τελείως ελεύθερα να το διασκεδάσουν.

Στοιχηματική πρόταση σε αυτό το παιχνίδι:  Over 154,5 με απόδοση 1.85 στη Sportingbet

Συνεχίζουμε για την αναμέτρηση Μπάγερν-Γαλατασαράι (21:00). Η Μπαγερν την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στην Ισπανία απο την Μάλαγα, βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου με την νίκη να είναι μονόδρομος καθώς εάν ηττηθούν μένουν εκτός συνέχειας, ενώ εάν πάρουν την νίκη και ηττηθεί η Σιένα τότε προκρίνεται στο TOP-16. H Γαλατασαράι την προηγούμενη αγωνιστική πήρε άνετη μέσα στην έδρα της απέναντι στην Ζιέλονα Γκόρα, με τους Εrceg-Macvan να κάνουν φανταστική εμφάνιση  σκοράροντας 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.Οι Τούρκοι βρίσκονται στην 2η θέση του ομίλου με το μάτς να τους είναι αδιάφορο γιατί έχουν κλειδώσει την θέση καθώς ούτε στην 1η μπορεί να πάνε αλλά ούτε στην 3η.  Προσωπική μου γνώμη είναι οτι η Μπάγερν θα πάρει έστω και δύσκολα την νίκη παίζοντας επιθετικά κάτι το οποίο είναι στοιχείο του παιχνιδιού της, με την Γαλατασαράι να ακολουθεί τον ρυθμό της.

Στοιχηματική πρόταση σε αυτό το παιχνίδι: Over 154,5 με απόδοση 1.85 στη ΜyBet

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Λαμποράλ Κούτσα- Λοκομοτίβ Κούμπαν (21:30).  H Λαμποράλ Κούτσα την προηγούμενη αγωνιστική γνώριστε σκληρή ήττα απο τον Ερυθρο Αστέρα, καθώς έκανε τραγική εμφάνιση στο παρκέ. Οι Ισπανοί βρίσκονται στην 4η θέση του ομίλου με σκόρ 5-4, και θέλουν την νίκη πάνω απο 1 πόντο για να καλύψουν την διαφορά του προηγούμενου αγώνα για να περάσουν την Κουμπάν. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν την προηγούμενη εβδομάδα υπέστη βαριά ήττα μέσα στην έδρα της απο τον Παναθηναικό πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου και θέλει την νίκη ώστε να κλείδωσει την 2η θέση του ομίλου. Το μάτς και για τις δύο ομάδες είναι ζωής και θανάτου, προέρχονται και οι δύο απο ήττες και πιστεύω οτι θα μπούν δυναμικά στο παρκέ για να επιβάλουν τον ρυθμό τους ξεσπώντας ουσιατικά,με το σκόρ να πηγαίνει σε υψηλά επίπεδα.

Στοιχηματική πρόταση σε αυτό το παιχνίδι: Over 152,5 με απόδοση 1.85 στη VistaBet

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend