Προγνωστικά Ευρωμπάσκετ Σλοβενίας, Ημέρα 3η 6-9 / ΠΓΔΜ-Σερβία

Από: Yurgen Alizoti

05/09/2013

Στην δεύτερη μέρα όλα κύλησαν ομαλά και καταφέραμε να πάμε ταμείο με 3 στα 3. Όμως δεν σταματάμε εκεί, κοιτάμε την επόμενη μέρα καθώς μας περιμένουν 6 αναμέτρησεις από τις οποίες έχω ξεχωρίσει τις 2.

 

Ξεκινάμε με τον αγώνα της Σερβίας με την ΠΓΔΜ (22:00).Οι Σέρβοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την διοργάνωση με 2 στα 2 με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να είναι ευχαριστημένος απο τους παίκτες του. Απο την άλλη η ΠΓΔΜ έχει 2 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και στον σημερινό αγώνα θέλει πάση θυσία την νίκη. Πιστεύω σε αυτό το ντέρμπυ θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι καθώς η ΠΓΔΜ έχει την πίεση να πάρει την νίκη και θα προσπαθήσει  με γρήγορο τέμπο να επιβάλει τον ρυθμό της βάζοντας δύσκολα στους Σέρβους που παρόλο την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς τα πάνε εξαιρετικά καλά.

Στοιχηματική πρόταση σε αυτό το παιχνίδι: Over 153,5 με απόδοση 1.90

 

Προχωράμε με το παιχνίδι της Λετονίας με την Λιθουανία (18:45). H Λετονία έχει εώς τώρα 2 νίκες στο τουρνούα, ενώ από την αντίθετη πλευρά η Λιθουανία βρίσκεται στο 1-1. Η Προιστορία είναι με το μέρος των Λιθουανών (1-4) και πιστεύω πως και σήμερα θα πάρουν την νίκη γιατί την χρειάζονται, παρόλα αυτά η Λετονία είναι μιά ομάδα που πάει υψηλά το σκόρ σε αντίθεση με την Λιθουανία που δεν βάζει πολλούς πόντους. Όμως πιστεύω στον σημερινό αγώνα θα μπούν δυνατά και θα κυνηγήσουν την νίκη και θα παίξουν το παιχνίδι της αντιπάλους τους.

Στοιχηματική πρόταση σε αυτό το παιχνίδι: Over 149,5 με απόδοση 1.90

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend