Προγνωστικά Ευρωμπάσκετ Σλοβενίας, Ημέρα 1η/Σουηδία-Ελλάδα

Από: Openmind

03/09/2013

  Αύριο 04 Σεπτεμβρίου ξεκινά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της Σλοβενίας. Κάθε ημέρα διεξάγονται αρκετά παιχνίδια, οπότε εμείς θα επιλέγουμε κάποια που νομίζουμε πως αξίζουν προσοχής σε στοιχηματικό επίπεδο.

 Ξεκινάμε με το παιχνίδι Σουηδία-Ελλάδα το οποίο έχει ως ώρα έναρξης τις 18:45.  H Σουηδία, όπως αναφέραμε και στην παρουσίαση του Δ΄Ομίλου, αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα σε αυτόν τον όμιλο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μπορούμε να την υποιμήσουμε και σίγουρα ο κόουτς Τρινκέρι θα απαιτήσει το επίπεδο άμυνάς μας να είναι εξαιρετικά υψηλό. Οι στόχοι της Ελλάδας θα είναι να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά τους την σουηδική επίθεση και ταυτόχρονα να εγκλιματίσει όλους τους παίκτες του ρόστερ της. Είμαι σίγουρος πως αν και με συγκεκριμένο ρόλο, όλοι οι παίκτες της Εθνικής μας θα αγωνιστούν καθώς προσφέρεται το συγκεκριμένο παιχνίδι.

  Σαν στοιχηματική πρόταση σε αυτό το παιχνίδι: 1st Quarter  Under 37.5points με απόδοση 1.90

Το δεύτερο παιχνίδι που εντόπισα είναι το "ντέρμπι" μεταξύ Γεωργίας και Πολωνίας (έναρξη 15:30). Πιστεύω πολύ στην ομάδα των Γεωργιανών και σε αυτό το παιχνίδι βλέπω να επικρατούν των Πολωνών. Έχω αναφέρει στην ανάλυση των ομάδων πως η Πολωνία θα προσπαθήσει να κάνει την ζημιά στον όμιλό της, αλλά δεν θα συμβεί σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα που ίσως κρίνει την 3η θέση του ομίλου!

Προτείνω: handicap +5points Γεωργία με απόδοση 1.90 (για τους επιφυλακτικούς)   και νίκη της Γεωργίας με απόδοση 2.60 (για τους τολμηρούς)

  Τέλος, για την πρώτη ημέρα θα επιλέξω το παιχνίδι ανάμεσα στην Λετονία και την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (έναρξη 15:30). Ένα αμφίρροπο ματς αλλά οι πιθανότητες νίκης της Βοσνίας είναι περισσότερες για την νίκη

Προτείνω: νίκη της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με απόδοση 1.80

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend