Premium Tipsters 2020/21 - Λειτουργίες και Συνδρομές

Από: Bet Planet Team

01/09/2020

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

 

Μια εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη σεζόν έφτασε στο τέλος της και μία νέα ξεκινάει, με τα δεδομένα πλέον να είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της προηγούμενης σεζόν, θα τη χαρακτηρίζαμε ικανοποιητική σε επίπεδο κερδών και σίγουρα κερδοφόρα για όλους τους συνδρομητές, ανεξάρτητα από τους ποιους tipsters ακολουθούσαν.

 

Παράλληλα η αποδοχή από την στοιχηματική κοινότητα ξεπέρασε κατά πολύ ότι στόχους είχαμε θέσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό. Μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο καθημερινά, αλλά και με την ευθύνη να προσπαθούμε να εξελίξουμε περαιτέρω το αντικείμενο μας, το στοίχημα, με πρωτοποριακές και σύνθετες τεχνικά λύσεις, που θα μπορούν να βοηθούν τους παίκτες να πάρουν καλύτερες και γρηγορότερες αποφάσεις για το παιχνίδι τους.

 

Νέες λειτουργίες

Ήδη λοιπόν έχει ξεκινήσει ο επανασχεδιασμός ολόκληρου του site (για 3η φορά τα τελευταία 3 χρόνια..) τόσο σε επίπεδο design, όσο και σε επίπεδο υποδομών για να μπορεί να υποστηρίξει όλα όσα σχεδιάζουμε. Αν όλα πάνε βάση προγράμματος, η πρώτη φάση των αλλαγών θα βγει στον αέρα μέχρι το τέλος του έτους, ενώ μία σειρά επιπλέον λειτουργιών θα προστίθεται σιγά-σιγά. Ενδεικτικά για να αποκτήσετε μια εικόνα ετοιμάζονται:

  • Tipster Community. Μία στοιχηματική κοινότητα στην οποία όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να καταχωρεί και να μοιράζεται τα προγνωστικά του δημόσια, με ανοιχτή κάβα και αναλυτικά στατιστικά, είτε δωρεάν είτε, σε δεύτερη φάση, με συνδρομή που εκείνος θα ορίζει.
  • Ανανεωμένος bet tracker με πλούσια στατιστικά, χρήσιμα για το ιστορικό του παίκτη και, πιθανώς, με αυτόματη διευθέτηση αποτελεσμάτων των στοιχημάτων που καταχωρούνται.
  • Αποδόσεις από πολλές εταιρείες, για να έχετε καλύτερη εικόνα των διακυμάνσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος είναι να ενσωματωθούν οι αποδόσεις από όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
  • Bet alerts με βάση όρους και συνθήκες που θα ορίζονται είτε από τους χρήστες είτε αυτόματα από αλγορίθμους.
  • Advanced stats για ομάδες, πρωταθλήματα και παίχτες για να γίνει ευκολότερο το παιχνίδι σε ειδικές αγορές, όπως αυτές σε κόρνερ, κάρτες κλπ.

Αυτά και αρκετά ακόμα είναι στα σκαριά! Το ζητούμενο φυσικά είναι όλα αυτά να μπορέσουν να δεθούν σωστά για να είναι χρήσιμα και εύχρηστα από τους ίδιους τους παίκτες. Σκοπός και στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε όλο και περισσότερη τεχνολογία και δεδομένα, ώστε να γίνει το παιχνίδι όσο πιο κερδοφόρο γίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά! Περισσότερα σύντομα..

 

Premium Tipsters

Για τη σεζόν 2020-21 η Premium ομάδα ξεκινά με 4 συνδρομητικούς tipsters, 2 στο ποδόσφαιρο και 2 στο μπάσκετ. Όλοι τους είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στους κορυφαίους στο είδος τους.

Ξεκινάμε με τη νέα μας προσθήκη, καλωσορίζοντας στο bet-planet τον Royal Shadow! Η γνώση του γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι στο ανώτατο επίπεδο και θα ασχολείται στοιχηματικά αποκλειστικά με αυτό. Επί σειρά ετών κάνει κάθε εβδομάδα πολλά χιλιόμετρα για να βρίσκεται σε όσα περισσότερα γήπεδα παρακολουθώντας το “πριν” και το “μετά” των αγώνων σε Α & Β κατηγορία, σχηματίζοντας έτσι άποψη από 1ο χέρι. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις πριν αποτυπωθούν στις αποδόσεις, οπότε ίσως χρειάζεται λίγη ταχύτητα για να παίρνουμε όλη την αξία. Εκτός όμως από το πλούσιο pregame παιχνίδι, θα υπάρχουν από μέρους του και πολλά live πονταρίσματα όταν τα δεδομένα των παιχνιδιών το απαιτούν. 

Οι υπόλοιποι 3 Premium Tipsters είναι λίγο-πολύ γνωστοί, αποτελώντας μέλη της ομάδας του bet-planet από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ως συνδρομητικό site.

Αρχή με τον KaragkounisKara, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους tipsters ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μας δείχνει το δρόμο για το ταμείο. Αρκετές pregame επιλογές και ανάμεσά τους φυσικά τα αγαπημένα στους περισσότερους συστήματα, ενώ στο live betting είναι απίθανο να υπάρχει παιχνίδι με αξία σε κίνητρο που δεν θα υπάρξει ποντάρισμα. Αυτή η “ποικιλία” στα πονταρίσματα σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία του και αμέτρητες ώρες σε διάβασμα, ακόμα και στις πιο μικρές λίγκες της υφηλίου, τον κάνει να ξεχωρίζει. Αν ψάχνετε έναν μόνο tipster να ακολουθήσετε για ποδόσφαιρο, ο Kara είναι πιθανότατα η ενδεδειγμένη επιλογή!

Οι μπασκετικοί Zavoliaris και Robbery ασχολούνται με το Ευρωπαϊκό και το Αμερικάνικο μπάσκετ αντίστοιχα. Το παιχνίδι τους κινείται κυρίως γύρω από τα ειδικά παικτών, μια κατηγορία στοιχημάτων που τους αποφέρει αρκετό κέρδος λόγω της απαιτητικής μελέτης και της εμπειρίας τους στο αντικείμενο, αλλά που χρειάζεται ταχύτητα για να προλάβεις τα σημεία και τα όρια πονταρισμάτων είναι σχετικά χαμηλά. Φέτος μάλιστα μετά από αίτημα αρκετών πιστών συνδρομητών τους, ανοίξαμε για πρώτη φορά και ένα κοινό “πακέτο”, το Basket Pack, με πολύ σημαντική έκπτωση για όσους το επιλέξουν.

Στους Premium Tipsters, και φυσικά και στο Free κανάλι στο Telegram, παραμένουν οι Johan Kruyff, Baggio10 και Caniggia, βάζοντας και αυτοί το λιθαράκι τους με την δουλειά τους για ακόμα περισσότερες επιλογές και κέρδη. 

Μέσα στη χρονιά αναμένεται να προστεθεί και πάλι στην ομάδα ο Θάνος Καλόγηρος, για να αναλάβει το τένις! Αυτονόητο επίσης πως αν βρεθεί κάποιος tipster που πιστεύουμε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ποιοτικά στους Premium Tipsters, δεν αποκλείεται η ομάδα μας να μεγαλώσει περισσότερο..

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στον Nakata_Greece για τη βοήθεια που μας προσέφερε στις δύο σεζόν που ήταν στην ομάδα μας σε πολλούς τομείς. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια και ενδεχομένως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά..

 

Συνδρομές

Στο bet-planet έχουμε εξαρχής δύο βασικές αρχές, τις οποίες προσπαθούμε να τηρούμε απαρέγκλιτα:

1) Ευελιξία και σεβασμός στην επιλογή των συνδρομητών σχετικά με τις συνδρομές που επιθυμούν να αγοράσουν. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του συνδρομητικού site επιλέξαμε την δημιουργία ατομικού καναλιού για τον κάθε tipster ξεχωριστά, ώστε οι συνδρομητές να μην είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν κόστος συνδρομής σε tipsters που δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι τους. Προφανώς το κόστος διαχείρισης για εμάς είναι πολλαπλάσιο έναντι της ύπαρξης μιας μόνο ομαδικής συνδρομής, αλλά προτεραιότητα μας ήταν πάντα η δική σας εξυπηρέτηση.

2) Καμία μέρα συνδρομής δεν χάνεται!  Οποτεδήποτε υπάρχει διακοπή σε πρωταθλήματα που αφορούν τους tipsters μας οι συνδρομές τους παγώνουν και η ημερομηνία λήξης τους επεκτείνεται. Έτσι και στη σεζόν που μας πέρασε εξαρχής κλείσαμε τις συνδρομές όλες των tipsters μας μόλις ξέσπασε η πανδημία και ο όγκος των αγώνων δεν δικαιολογούσε κατ’ εμάς την ύπαρξη συνδρομής. Στο μπάσκετ δε, ο Zavoliaris δεν ενεργοποίησε καν τις συνδρομές ως το τέλος της σεζόν θεωρώντας εντιμότερο τα σημεία του στα λίγα παιχνίδια σε Γερμανία, Ισπανια και Ισραήλ να δοθούν ελεύθερα στο free κανάλι στο telegram, χωρίς να χρεώνονται ημέρες οι συνδρομητές του. Τέλος, όλο τον Αύγουστο που δεν υπήρχε έντονη δράση στο ποδόσφαιρο, όλα τα σημεία του KaragkounisKara  δίνονταν και στο free telegram channel, με τις συνδρομές του επίσης να έχουν παγώσει.

Ως αποτέλεσμα της διαχείρισης αυτής των συνδρομών είναι λογικό να υπάρχει υπόλοιπο ημερών σε πολλούς συνδρομητές. Οι συνδρομητές αυτοί έχουν ενημερωθεί ήδη με email για την διευθέτηση του υπολοίπου τους, είτε με παράταση της ημερομηνίας λήξης των συνδρομών τους, είτε με εκπτωτικά κουπόνια που έχουν ήδη πιστωθεί στο λογαριασμό τους.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα εκπτωτικά κουπόνια είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το κουπόνι λειτουργεί σαν πιστωτικό υπόλοιπο και δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο αγορά! Παράδειγμα, αν κάποιος έχει κουπόνι αξίας 100 ευρώ και θέλει να αγοράσει μία συνδρομή αξίας 80 ευρώ, χρησιμοποιώντας το θα κάνει την αγορά χωρίς να πληρώσει κάτι. Τα 20 ευρώ που θα απομείνουν στο κουπόνι μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά στην επόμενη αγορά.

 

Στις συνδρομές μας πλέον υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές αλλαγές:

Η πρώτη αλλαγή αφορά στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα ετήσια πακέτα. Πλέον δεν μιλάμε για season pack που ολοκληρώνεται με το πέρας της σεζόν, αλλά ούτε για 12μηνη ημερολογιακή διάρκεια συνδρομής π.χ. έναρξη 04/09/20 και κατά συνέπεια λήξη 04/09/21. Το ετήσιο πακέτο πλέον περιλαμβάνει 12 μήνες ενεργής συνδρομής που δεν συμπεριλαμβάνουν οποιουδήποτε είδους διακοπή μπορεί να συμβεί από τον tipster για οποιονδήποτε λόγο! 

Παράδειγμα, αγορά ετήσιας συνδρομής στις 15/10/20 και ο tipster σταματά λόγω καλοκαιριού από 15/07/21 μέχρι 31/08/21. Η συνδρομή παρατείνεται και η λήξη της μεταφέρεται αυτόματα από τις 15/10/21 στις 30/11/21! 

Το ίδιο φυσικά ισχύει σε κάθε συνδρομή ανεξαρτήτου διάρκειας αλλά και για τα ομαδικά πακέτα. Δηλαδή αν κάποιος αγοράσει Full Pack δεν σημαίνει ότι η συνδρομή θα λήξει για όλους τους tipsters την ίδια στιγμή, αλλά μόνο όταν συμπληρωθούν οι 12 μήνες ενεργής συνδρομής στον καθένα ξεχωριστά.

Η δεύτερη αλλαγή, που ήρθε μετά από παρότρυνση πολλών συνδρομητών, αφορά στη δημιουργία του Basket Pack. Με ένα κλικ αγοράζετε ταυτόχρονα σε ένα έτοιμο πακέτο συνδρομή που περιλαμβάνει τους μπασκετικούς μας tipsters, Zavoliaris και Robbery, με σημαντικότατη έκπτωση! Προσοχή μόνο γιατί η έκπτωση υπάρχει μόνο αγοράζοντας το πακέτο και όχι προσθέτοντας τον κάθε tipster μεμονωμένα.

 

Ημερομηνία έναρξης των συνδρομητικών σημείων για τους ποδοσφαιρικούς μας tipsters, KaragkounisKara & Royal Shadow, είναι η Παρασκευή 04/09!

Όσον αφορά τους μπασκετικούς, ο Robbery είναι ήδη σε ροή σημείων καθώς το ΝΒΑ συνεχίζεται, ενώ ο Zavoliaris ξεκινά τα συνδρομητικά του σημεία στις 30/09 με Final-8 στο Champions League και φυσικά την αγαπημένη του Ευρωλίγκα!

 

Οι τιμές που θα ισχύουν για την σεζόν 2020-21 αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα: 

1 μήνας3 μήνες6 μήνες12 μήνες
KaragkounisKara3595180330
Zavoliaris3080150280
Robbery3080150280
Royal Shadow2055100165

 

Basket Pack48130245450
Full Pack90250460840

 

Επιπλέον εκπτώσεις υπάρχουν σε περίπτωση αγοράς στην ίδια παραγγελία 2 μεμονωμένων tipsters, όπου στις ανωτέρω τιμές εφαρμόζεται αυτόματα έκπτωση 7%

Τέλος, με την ταυτόχρονη αγορά 3 μεμονωμένων tipsters στην ίδια παραγγελία, θα υπάρξει συνολική έκπτωση 13%

Σημείωση: Όταν μια παραγγελία περιλαμβάνει το Basket Pack δεν εφαρμόζονται επιπλέον εκπτώσεις.

 

Η επιλογή πλέον είναι στον καθένα από εσάς να διαμορφώσει, όπως ακριβώς επιθυμεί, το προσωπικό του πακέτο με απόλυτη ευελιξία, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να αγοράσει συγκεκριμένους tipsters και συγκεκριμένες διάρκειες συνδρομής.

Όλες οι Συνδρομές μας είναι διαθέσιμες στην σελίδα ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.

 

Εξυπηρέτηση Κοινού

Το κομμάτι της άμεσης και σωστής εξυπηρέτησης είναι προτεραιότητα μας και του δίνουμε εξαρχής ιδιαίτερη βαρύτητα. Στόχος μας είναι όλα τα ζητήματα να επιλύονται σε ελάχιστο χρόνο, ειδικότερα όσα αφορούν την ενεργοποίηση κάθε συνδρομής και την ένταξη του συνδρομητή στο αντίστοιχο κανάλι. Και αυτό το στοίχημα αποδείχθηκε κερδισμένο και την προηγούμενη σεζόν, καθώς το 98% των συνδρομητών μας έλαβε απαντητικό email με το προσωπικό του link για να μπει στο αντίστοιχο Telegram Channel σε χρόνο μικρότερο των 10 λεπτών!

Να σημειώσουμε εδώ ότι για να είναι η εξυπηρέτηση μας σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι μόνο με αυτή τη δουλειά, δεν είναι tipsters και δεν αρθρογραφούν. Απαντούν απλά και άμεσα σε όλα τα ερωτήματα και διαχειρίζονται τα θέματα των πληρωμών και των συνδρομών. Είναι οι αφανείς μας ήρωες που επιτρέπουν στους tipsters να επικεκτρώνονται αποκλειστικά στο στοίχημα και να δίνουν απερίσπαστοι τα σημεία τους, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο αναφορικά με τις λειτουργία των συνδρομών τους. 

Νέα Κανάλια Εξυπηρέτησης

Για οποιοδήποτε ερώτημα λοιπόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο chat (εικονίδιο κάτω δεξιά στο site), στο twitter και στο email ([email protected]) μας, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. 

Προσθέτουμε όμως ακόμα δύο κανάλια εξυπηρέτησης: Ένα στο messenger της σελίδας μας στο facebook (μην ξεχάσετε να κάνετε like) και ένα στο telegram, με το ειδικό bot που φτιάξαμε για αυτό το σκοπό. Ξεκινήστε απλά μία συνομιλία στέλνοντας μήνυμα στο bot και θα σας απαντήσει στο Telegram άμεσα άτομο από την ομάδα του support.

Γενικότερα σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, υπάρχει άνθρωπος μας πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει. Αλλά και τις ώρες που δεν υπάρχει κάποιο άτομο διαθέσιμο στην εξυπηρέτηση, μπορείτε να στείλετε το ερώτημα σας το οποίο θα απαντηθεί το συντομότερο δυνατό με email.

 

Για ακόμα μία φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη σας. Πρωταρχική ευχή από όλη την ομάδα μας, διοίκηση, ομάδα υποστήριξης, αρθρογράφους και tipsters είναι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία για όλους, χωρίς περαιτέρω “παρατράγουδα” και με πολλά πολλά κέρδη.

Bet-Planet Team

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend