Premium Tipsters 2019/20 - Λειτουργίες, Συνδρομές και ένα.. δωράκι!

Από: Bet Planet Team

27/08/2019

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά πλησιάζει προς το τέλος του, όλοι πήραμε τις απαραίτητες ανάσες και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις επάλξεις. Αφήνουμε πίσω την εξαιρετικά κερδοφόρα περσινή σεζόν και βάζουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα με σκοπό τη μέγιστη ανταποδοτικότητα στους συνδρομητές μας αλλά και την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών στα μέλη μας.

Μετά από την πρώτη σεζόν ως συνδρομητικό site, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αποδοχή, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό, παρά το γεγονός ότι μας ευχαριστεί, μας γεμίζει ευθύνες, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων και να παρουσιάσουμε ένα πλήρες προϊόν τόσο σε επίπεδο προγνωστικών, όσο και διαφόρων λειτουργιών που είναι χρήσιμες για τον σύγχρονο παίκτη του στοιχήματος.

Όπως θα δείτε μπαίνοντας στο site, όλο έχει «χτιστεί» από την αρχή σε επίπεδο σχεδιασμού, ενώ προσπαθήσαμε να το κάνουμε ακόμα πιο λειτουργικό και εύχρηστο.

 

Καλό θα ήταν, να διαβάσετε όλο το άρθρο για να γνωρίζετε τι έχουμε ετοιμάσει και τι πρόκειται να έρθει το επόμενο διάστημα, ενώ στο τέλος υπάρχει και ένα.. δωράκι!!

 

 

Premium Tipsters

Εκ του αποτελέσματος η ομάδα των Premium Tipsters αποδείχθηκε εξαιρετικά πετυχημένη την περσινή χρονιά. Τα νούμερα που έγραψε είναι εξωπραγματικά, αν αναλογιστεί κανείς τον όγκο των σημείων που δόθηκαν. Ακολουθώντας  λοιπόν το γνωστό οπαδικό μότο.. "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", εξασφαλίσαμε την παρουσία όλων των premium tipsters και για αυτή τη σεζόν. Όπως και πέρυσι, καθένας τους θα έχει το δικό του Private Telegram Channel, ενώ φυσικά θα εξακολουθεί να λειτουργεί και το Free Telegram Channel για όλα τα free picks.

 

Στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο live-betting, KaragkounisKara και Nakata_Greece είναι, κατά τη γνώμη μας, δύο από τους καλύτερους tipsters στην αγορά αυτή τη στιγμή. Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τους γίνεται στο live, αλλά όσοι ήταν μαζί μας και την περασμένη σεζόν δεν θα έχουν ξεχάσει σίγουρα τα pregame συστήματα του Kara με εκατοντάδες units κέρδος. Στα συν ότι φέτος ο Nakata είναι μαζί μας από την αρχή της σεζόν, οπότε στα ασιατικά και στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα που υπάρχουν κίνητρα μέσα στο φθινόπωρο θα είναι εδώ για να μας δώσει τα φώτα του.

Όποιος σκοπεύει να τους ακολουθήσει να είναι προετοιμασμένος για πολλά "γκλιν-γκλιν" στο Telegram οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Εξάλλου, είναι γνωστή η αγάπη του Nakata για τα γυναικείο ποδόσφαιρο στις Λατινοαμερικάνικες χώρες!! Εννοείται ότι πρέπει να είστε μονίμως λογκαρισμένοι σε bet365 και stoiximan, όπου γίνεται όλο το παιχνίδι.

 

Στο μπάσκετ συνεχίζουμε και φέτος με το δίδυμο Robbery και Zavoliaris, που καλύπτουν το NBA και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αντίστοιχα. Και εδώ μιλάμε για δύο εξαιρετικούς tipsters, με τρομερή ειδίκευση στα ειδικά παικτών. Εννοείται ότι οι προτάσεις τους εμπεριέχουν σχεδόν πάντα αξία, αφού τα χρόνια εμπειρίας τους τους επιτρέπουν να εντοπίζουν τα λάθη των εταιρειών. Φυσικά για όποιον θέλει να τους ακολουθήσει, να ξέρει ότι η ταχύτητα είναι το παν, καθώς οι αγορές είναι πολύ μικρές και φράζουν σε δευτερόλεπτα, ενώ πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος του limit στον λογαριασμό.

 

Κλείνουμε με το τένις όπου ο Θάνος Καλόγηρος είναι υπεύθυνος να δώσει κέρδος σε όλους μας. Pregame picks σε όλα τα μεγάλα τουρνουά και όχι μόνο, αλλά και live bets όταν υπάρχει αξία. Επειδή ο Θάνος αγαπάει υπερβολικά αυτό που κάνει και το ψάχνει πάρα πολύ, πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον ρυθμό του και να επιστρέψει στη γνωστή θετική του απόδοση.

 

Στην ομάδα των Premium Tipsters αλλά χωρίς συνδρομή, θα παραμείνουν οι Caniggia και Baggio. Ο πρώτος ασχολείται αποκλειστικά με Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο δεύτερος αναζητεί σημεία κυρίως στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα σημεία και των δύο θα ανεβαίνουν άμεσα στο Free κανάλι μας στο Telegram.

 

Μοναδική προσθήκη, αλλά για την οποία θεωρούμε ότι αξίζει ειδική μνεία, είναι ο Δημήτρης Οικονόμου. Αφού απέδειξε και με το παραπάνω την αξία του την προηγούμενη σεζόν στο free κομμάτι του bet-planet.gr, θεωρήσαμε και ήρθε η ώρα να μπει στην ομάδα των Premium Tipsters. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να αρθρογραφεί, αλλά πλέον θα μπορέσει μέσω του Πίνακα να παρουσιάσει όλο το παιχνίδι του. Πάντα διαβασμένος, θα δίνει σημεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τα οποία θα ανεβαίνουν φυσικά και στο Free Telegram Channel μας.

 

Οι συνδρομές

Ξεκινάμε λέγοντας ότι όσοι αγόρασαν συνδρομές και «περίσσεψε» έστω και μία ημέρα από την προηγούμενη σεζόν, αυτή έχει ήδη «πιστωθεί» στο λογαριασμό τους, θέλοντας να μείνουμε συνεπής στην υπόσχεση μας για καμία ημέρα συνδρομής χαμένη!

Επίσης, συζητώντας με αρκετούς από εσάς και ακούγοντας τις προτάσεις σας, μειώσαμε την τιμή στο Full Pack από 110€ στα 90€, ενώ προσθέσαμε επιπλέον εκπτώσεις αν κάποιος αγοράσει παραπάνω από έναν tipster.

Όπως και την προηγούμενη σεζόν, έτσι και φέτος θέλουμε να δώσουμε στους συνδρομητές μας τη μέγιστη ευελιξία ώστε να μπορούν να επιλέξουν ακριβώς τους tipsters που θέλουν να ακολουθούν, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτούν στα πακέτα που θα σχεδιάζαμε εμείς. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν τα κλασικά ατομικά πακέτα, που κοστίζουν 30€ ανά μήνα. Προφανώς τα πολύμηνα πακέτα έχουν επιπλέον εκπτώσεις επιβραβεύοντας τους "πιστούς" συνδρομητές μας.

Τέλος για πρώτη φορά δημιουργήσαμε season packs με σημαντικές εκπτώσεις των οποίων η ημερομηνία λήξης θα είναι στο τέλος της σεζόν, στις 31/07/2020! Το κόστος για κάθε tipster είναι 230€, με εξαίρεση του Robbery που κοστίζει 190€ λόγω μικρότερης διάρκειας του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Συνοπτικά μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές στον παρακάτω πίνακα, ενώ μπορείτε να δείτε όλες τις συνδρομές εδώ.

1 μήνας2 μήνες3 μήνες4 μήνες5 μήνες6 μήνεςSeason (λήξη 31/07/2020)
1 tipster30€55€80€105€130€150€230€ / 190€ *
2 tipsters (-10%)54€99€144€189€234€270€414€ / 378€*
3 tipsters (-20%)72€132€192€252€312€360€552€ / 520€*
4 tipsters (-30%)84€154€ 

224€

 

294€364€420€644€ / 616€*
Full Pack (-40%)90€250€450€690€

*Κόστος για πακέτα που περιλαμβάνουν τον tipster Robbery.

 

Τα season packs θα είναι διαθέσιμα ως τις 30/9 οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για αυτά καλό θα ήταν να αγοράσετε το συντομότερο δυνατό ώστε να εκμεταλλευτείτε τη μέγιστη έκπτωση του πακέτου.

 

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της συνδρομής μπορεί να γίνει, όπως την προηγούμενη σεζόν, με τραπεζική κατάθεση, στον λογαριασμό μας που θα βρείτε στο mail που έρχεται όταν κάνετε την παραγγελία.

Για όποιον επιθυμεί να πληρώσει ηλεκτρονικά, φέτος υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή μέσω skrill, neteller ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η συναλλαγή γίνεται μέσα από το σύστημα της skrill, και όλα τα στοιχεία σας είναι απολύτως ασφαλή. Σημειώνουμε ότι τα έξοδα των ηλεκτρονικών πληρωμών (skrill, neteller, κάρτες) είναι 3% ανά συναλλαγή, με μέγιστη επιβάρυνση τα 9€.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας γι αυτό και έχουμε ένα εξειδικευμένο σύστημα επικοινωνίας που συγκεντρώνει όλα τα αιτήματα από οποιοδήποτε κανάλι (mail, chat, twitter). Καθημερινά, από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας μας στο chat (εικονίδιο κάτω δεξιά) για να εξυπηρετήσουν, ενώ στο mail μας [email protected] μπορείτε να στείλετε οποιαδήποτε απορία σας.

Support tickets μπορείτε να ανοίξετε και μέσα από την ίδια την παραγγελία και να παρακολουθείτε την εξέλιξη της επίλυσής της.

Τέλος, το προσεχές διάστημα θα δημιουργηθεί και μία knowledge base με απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, ώστε να ανατρέχετε εκεί και να βρίσκετε και μόνοι σας τη λύση σε πιθανά ερωτήματα σας.

 

Λειτουργίες

Αφού κλείσαμε με όσα αφορούν τις συνδρομές, ας δούμε τις υπόλοιπες λειτουργίες που έχουμε ετοιμάσει, αλλά και αυτές που πρόκειται να ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

 

Bet Tracker

Πέρσι φτιάξαμε την πρώτη version του bet tracker, ώστε όλοι οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να καταχωρούν τα στοιχήματά τους και να παρακολουθούν τα στατιστικά τους. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν σαν εργαλείο, αφού στην βάση μας έχουν καταχωρηθεί περίπου 28.000 στοιχήματα, αριθμός ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που δεν σας κρύβουμε πως υπήρχαν με την ταχύτητα στα στατιστικά.

 

Φέτος, ξαναχτίσαμε το εργαλείο από την αρχή με στόχο να γίνει πιο εύχρηστο και γρήγορο. Έχοντας σαν οδηγό την εταιρία stoiximan που είναι πάνω-κάτω γνωστή στην χρηση της στους περισσότερους παίχτες, έχουμε καταχωρήσει τους περισσότερους τύπους στοιχημάτων που υπάρχουν, ώστε να καλύψουμε κάθε πιθανή επιλογή σας.

Ο χρήστης επιλέγει τους αγώνες που τον ενδιαφέρουν και δημιουργεί το bet-slip του, ακριβώς όπως στις στοιχηματικές εταιρίες, το οποίο μπορεί να ανεβάσει ως 14 αγώνες με ένα κλικ (σε λίγο καιρό θα δέχεται και συστήματα) κάνοντας το πιο εύκολο και γρήγορο σε σχέση με την περσινή διαδικασία.

Οι αγώνες περιέχουν το 95% των καταγεγραμμένων στην στοιχηματική εταιρία stoiximan, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος αγώνας δεν υπάρχει εκεί, δεν υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί χειροκίνητα από τον χρήστη. Να θυμίσουμε πως κρατάμε στη βάση μας τους αγώνες των προηγούμενων 10 ημερών, για όσους δεν καταχωρούν τα στοιχήματά τους όταν τα παίζουν, αλλά το κάνουν συγκεντρωτικά μερικές ημέρες μετά.

Οι λειτουργίες που προστέθηκαν είναι:

  • Η διαμόρφωση των αγαπημένων bookies, προσθέτοντας ακόμα και εταιρείες από το εξωτερικό
  • Η προσθήκη με ένα "+" στην προσωπική κάβα των προτάσεων των tipster μας, προσθέτοντας απλά το προσωπικό σας ποντάρισμα
  • Η προσθήκη του tipster από τον οποίο προτάθηκε το στοίχημα, ακόμα και εκτός bet-planet που ενδεχομένως ακολουθείτε ώστε να βλέπετε την πραγματική απόδοση τους στην κάβα σας!

 

Το 2ο και το 3ο bullet είναι εξαιρετικά σημαντικά και θα εξηγήσουμε γιατί:

Έστω ότι κάποιος ακολουθεί τον Robbery στα πονταρίσματά του. Ένα σημείο ανεβαίνει στον Πίνακα σε απόδοση 1,87, αλλά ο χρήστης το αγοράζει στο 1,70. Προσθέτοντας το bet στην προσωπική του κάβα και αλλάζοντας την απόδοση στην πραγματική που αγόρασε, θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν ακολουθώντας τον Robbery, είναι πραγματικά κερδισμένος και με τι στατιστικά!

Αντίστοιχα, ακολουθώντας τον tipster A από το twitter και τον tipster B από κάποιο άλλο site (αν φυσικά τους καταχωρεί σε κάθε bet) θα είναι σε θέση να βλέπει κέρδος/χασούρα και στατιστικά για την απόδοσή τους στην πραγματική του κάβα και όχι θεωρητικά!

Για να μην γίνει οποιαδήποτε παρανόηση, όλα τα παραπάνω αφορούν τις προσωπικές κάβες των χρηστών και δεν εμφανίζονται δημόσια σε κανένα σημείο του site.

 

Εξωτερικοί tipsters

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να εμφανίζονται tipsters στα social media και ιδιαίτερα στο twitter και στο telegram. Κατά τη γνώμη μας αυτό δεν είναι κακό, αφού υπάρχουν αρκετοί  αξιόλογοι παίχτες, που είτε κινούνται μόνοι τους, είτε έχουν πάει σε διάφορα site του χώρου. Βέβαια δεν είναι και απαραίτητα καλό, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναπαράγουν σημεία άλλων για δικά τους, πολλές φορές μάλιστα με συνδρομή..

 

Επειδή λοιπόν θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αποδείξει την αξία του αποτυπώνοντας το παιχνίδι του σε Πίνακα με αναλυτικά στατιστικά, ιδανικά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και αφού δούμε ότι όλα τα συστήματα είναι λειτουργικά, θα ενεργοποιήσουμε την επιλογή να χρησιμοποιεί το bet-planet σαν την πλατφόρμα από την οποία θα δίνει δημόσια τα προγνωστικά του.

Όλο το παιχνίδι θα καταχωρείται στην πλατφόρμα και θα μπορεί να μοιραστεί εύκολα σε οποιοδήποτε μέσο δικτύωσης. Προφανώς θα υπάρχει δημόσιο track record για να βλέπουν εύκολα οι χρήστες τις επιδόσεις τους.

Όταν έρθει η ώρα θα πούμε φυσικά περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, που σίγουρα ενδιαφέρει αρκετούς.

 

Και το δωράκι μας..

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε τους περσινούς συνδρομητές μας για την στήριξη τους στην πρώτη μας σεζόν ως συνδρομητικό site πιστώσαμε στο Προφίλ τους ένα Εκπτωτικό Κουπόνι -10% για την πρώτη φετινή τους αγορά!

Αλλά και για όσους δεν είχαν κάποια συνδρομή ως τώρα, θα υπάρχει στο Προφίλ τους Εκπτωτικό Κουπόνι -5% για την πρώτη αγορά τους!

Το κουπόνι είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να το επιλέξετε στην πρώτη σας Παραγγελία ώστε να σας πιστωθεί η έκπτωση.

Η ημερομηνία λήξης των Εκπτωτικών Κουπονιών είναι για τους συνδρομητές μας στις 30/9 και για τους υπόλοιπους στις 15/9, μετά το πέρας της οποίας δεν θα υπάρχουν στο Προφίλ τους.

 

Ευχή μας να έχουμε όλοι μας μία όμορφη σεζόν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη!

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση στα μέσα επικοινωνίας μας,

Bet-Planet Team

 

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend