Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας 25/04: Με το Ντροχέντα – Σάμροκ Ρόβερς

Από: Αγγλος Ασθενής

25/04/2014

 

Καλησπερίζω, καιρό είχαμε να τα πούμε από αυτή την γωνιά με τις εκτιμήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας.

Επιστρέφουμε στις επάλξεις. Μια αναμέτρηση κράτησα για σήμερα από το πρόγραμμα καθώς να πω την αλήθεια οι υπόλοιπες αναμετρήσεις δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα ώστε να τα αγγίξω και ήδη από την πρώτη ανάγνωση των αναμετρήσεων δεν βρήκα στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Ντροχέντα – Σάμροκ Ρόβερς θα μας απασχολήσει σήμερα.

Στο «Χάνκι Ντόρις Παρκ» η Ντροχέντα υποδέχεται τον κακό της δαίμονα τα τελευταία χρόνια την Σάμροκ Ρόβερς. Σε 14 αναμετρήσεις τα τελευταία έτη στην πόλη της Ντροχέντα οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις μια φορά, 3 φορές αναδείχθηκαν ισόπαλοι και 10 ηττήθηκαν. Σαν να μην φτάνει αυτό η οικοδέσποινα προέρχεται από σερί 4 μη νικηφόρων παιχνιδιών που ωστόσο προέρχεται από δύσκολο πρόγραμμα.

Την περασμένη Δευτέρα ηττήθηκε από την Σεντ Πάτρικς με το επιβλητικό 0-4 και δυο μέρες νωρίτερα ηττήθηκε από την προπορευόμενη Κορκ με 3-1. Μοναδικό παιχνίδι άξιο αναφοράς τις τελευταίες 4 αγωνιστικές είναι η ισοπαλία κόντρα στην Σλάιγκο Ρόβερς με 1-1. Πολλά τα αμυντικά λάθη το τελευταίο διάστημα για το σύνολο του Χόργκαν που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν χαλάσει ό,τι έφτιαξαν τις πρώτες αγωνιστικές. Ο τεχνικός των Drogs ζήτησε ψυχραιμία.

Σαφέστατα σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Σάμροκ Ρόβερς που παρουσιάζει αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Δικαιολογημένα είναι το φαβορί του παιχνιδιού καθώς έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ωστόσο δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη ύστερα από 3 μη νικηφόρα παιχνίδια.

Εκτίμηση: Είναι σε καλύτερη κατάσταση η Σάμροκ Ρόβερς ωστόσο ο ακραίος φαβοριστισμός της μας απωθεί. Η Ντροχέντα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επιθετικά είναι ικανή αλλά πρέπει να το αποδείξει κόντρα στους Hoops που σκοράρουν πιο δύσκολα. Όλα αυτά συνηγορούν στο να επιλέξουμε την διπλή ευκαιρία 1Χ σε απόδοση 2.25 στην Stoiximan. Ικανοποιητική είναι η απόδοση του over 2.5 που βρίσκεται στο  2.05. Στις πρώτες αυτές 9 αγωνιστικές και οι δυο ομάδες έχουν επαληθεύσει το over σε 5 περιπτώσεις.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend