Α' Πορτογαλίας 3/1: Δεύτερη μέρα με τέσσερις αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

03/01/2015

Δεύτερη αγωνιστική μέρα για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και την 15η αγωνιστική και η συνέχεια δίνεται με τέσσερις αναμετρήσεις.

Αναλύσεις και προγνωστικά απο τον Maradobet.


 

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ (18:00)

Έδρα:Estadio dos Barreiros” χωριτικότητας 9.177 θέσεων.

Προϊστορία: Δεκαέξι φορές, Μαρίτιμο και Μπράγκα, έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, όπου οχτώ φορές έχει αναδειχθεί νικήτρια η γηπεδούχος ομάδα και πέντε φορές η φιλοξενούμενη. Στις υπόλοιπες τρείς αναμετρήσεις οι δύο αντίπαλοι έχουν καταλήξει ισόπαλοι.


Μαρίτιμο:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Μαρίτιμο βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Κάνοντας τρία τα αρνητικά της αποτελέσματα, στις τελευταίες αγωνιστικές, ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Φουντσάλ, η οποία υπέπεσε στην όγδοη φετινή ήττα της. Οι “καλύτεροι του νησιού” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα της Αρούκα, όπου δίχως να φανούν μέχρι τέλους απειλητικοί, δέχθηκαν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το 1-0 και αφού έμειναν και απο το 59' με παίκτη λιγότερο, δέχθηκαν και την ήττα με το συγκεκριμένο σκόρ.

Κατάσταση: Μέτρια προς το κακό παρουσιάζεται η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Leonel Pontes, η οποία παραμένοντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά απο τα νικηφόρα αποτελέσματα, μετράει στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, μόνο μία νίκη και μία ισοπαλία, σε συνδυασμό με τρείς ήττες.


Μπράγκα:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Μπράγκα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 28 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη μία νίκη, η οποία διεύρηνε το αήττητο σερί της, ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταία για το 2014, η ομώνυμη ομάδα της Μπράγκα, η οποία παρέμεινε στα ψηλά “στρώματα” της βαθμολογίας. Οι “αρχιεπίσκοποι” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Πάκος Φερέϊρα, σε μία αναμέτρηση όπου ένα “ξέσπασμα” τους στο τελευταίο εικοσάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ήταν αρκετό για να πετύχουν τρία γκόλ, κάνοντας απο το πρώτο 45λεπτο το 3-0 θέτοντας έτσι πολύ “γερές” βάσεις για τους τρείς βαθμούς της νίκης. Έτσι, δίχως στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να πετύχουν κάτι αξιόλογο, η Μπράγκα κατάκτησε το “τρίποντο” της νίκης.

Κατάσταση: Σε εξαιρετικά καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Sergio Conceicao, η οποία δημιουργώντας ένα αήττητο σερί, παραμένει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δίχως καμία ήττα αλλά με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.


Σέτ αποδόσεων: 3.30 – 3.20 – 2.25 το σέτ αποδόσεων στην mybet.


Εκτίμηση: Με μία πρόχειρη ματιά στις παραπάνω αναλύσεις, προβάδισμα για τους βαθμούς της νίκης φαίνεται να έχει η φιλοξενούμενη Μπράγκα, η οποία γενικά βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Όμως, η γηπεδούχος Μαρίτιμο έχοντας αρκετά δυνατή έδρα, όπου σε έξι αναμετρήσεις μετράει μόνο μία ήττα, φαίνεται αρκετά πιθανό να δυσκολέψει την ασταθή στα εκτός έδρας της παιχνίδια, Μπράγκα, κερδίζοντας παράλληλα και κάτι απο την αναμέτρηση. Έτσι, καταλήγουμε στην ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.20 στην mybet.


ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ (18:00)

Έδρα:Estadio da Mata Real” χωριτικότητας 5.250 θέσεων.

Προϊστορία: Εννέα αναμετρήσεις αποτελούν την προϊστορία των Πάκος Φερέϊρα και Ρίο Άβε, στην έδρα της πρώτης, όπου τέσσερις νίκες κατέχουν οι γηπεδούχοι, μόνο δύο οι φιλοξενούμενοι και τρείς φορές οι δύο “μονομάχοι” έχουν καταλήξει να μοιράζονται απο έναν βαθμό.


Πάκος Φερέϊρα:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Πάκος Φερέϊρα βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 22 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Η ομώνυμη ομάδα της Πάκος Φερέϊρα, δεν κατάφερε στην 14η “στροφή” του πρωταθλήματος να “διπλασιάσει” τα νικηφόρα αποτελέσματα της, “κλείνοντας” το 2014 με θετικό πρόσιμο, σημειώνοντας την τέταρτη φετινή ήττα της. Φιλοξενούμενοι της Μπράγκα, οι “κάστορες” δίχως να κάνουν εμφανή την παρουσία τους σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης και δεχόμενοι παράλληλα τρία γκόλ απο την γηπεδούχο ομάδα σε διάστημα είκοσι λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκαν και την εκτός έδρας ήττα με 3-0.

Κατάσταση: Ασταθής φαίνεται πως είναι η κατάσταση του συγκροτήματος του Paulo Fonseca, το οποίο με βάση τις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις του, μετράει δύο ισοπαλίες, δύο ήττες και μόνο μία νίκη.


Ρίο Άβε:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Ρίο Άβε βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 20 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ούτε και στην τελευταία αγωνιστική για το 2014, δεν κατάφερε η ομάδα απο την Βίλα Ντε Κόντε, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, σημειώνοντας ακόμη μία “μοιρασιά” στο φετινό αγωνιστικό “μπλοκάκι” της. Φιλοξενώντας την ομάδα της Μπελενένσες, το “μεγάλο ποτάμι” δεν κατάφερε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης να πετύχει κάποιο γκόλ και δίχως και η αντίπαλη ομάδα να κάνει την διαφορά, και οι δύο κατέληξαν στο ισόπαλο και “άσφαιρο” 0-0.

Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται το συγκρότημα του Pedro Martins, το οποίο μένοντας δίχως νίκη σε τέσσερις σερί αγωνιστικές, μετράει τρείς ισοπαλίες, μία ήττα και μία νίκη στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα.


Σέτ αποδόσεων: 2.25 – 3.35 – 3.15 το σέτ αποδόσεων στην mybet.


Εκτίμηση: Αν και ασταθής, η γηπεδούχος Πάκος Φερέϊρα δείχνει πως εντός έδρας...αλλάζει “ρούχα”, πετυχαίνοντας σε επτά αναμετρήσεις τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, πράγμα που με βάση την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου, Ρίο Άβε, την θέτει το φαβορί για τους τρείς βαθμούς της νίκης. Ποντάροντας λοιπόν, στην έδρα της Πάκος, προτείνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 2.25 στην mybet.ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ (20:00)

Έδρα:Estadio Jose Alvalade” χωριτικότητας 52.466 θέσεων.

Προϊστορία: Μόνο τρείς αναμετρήσεις απαρτίζουν την προϊστορία των δύο συγκεκριμένων ομάδων, με γηπεδούχο την ομάδα της Σπόρτινγκ, όπου απο μία νίκη έχουν και οι δύο αντίπαλοι, μένοντας και μία φορά ισόπαλοι.


Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 27 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Δίχως να επηρεαστεί καθόλου απο το “στραβοπάτημα” της στην 13η αγωνιστική, η ομάδα της Λισαβόνας, κατάφερε στην 14η να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, “κλείνοντας” με νίκη την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος για το 2014. Τα “λιοντάρια” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Νασιονάλ Μαδέϊρα, σε μία αναμέτρηση όπου ένα γκόλ τους στο 51', έκανε την διαφορά στην συνάντηση και δίχως η αποβολή στο 77' για την ομάδα τους, να φανεί επηρεαστική, κατέκτησαν το “τρίποντο” της νίκης με 0-1.

Κατάσταση: Σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά βρίσκεται το σύνολο του Marco Silva, εφόσον αυτό επιβεβαιώνεται και απο το σερί αήττητων αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μετράει τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες.


Εστορίλ:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Εστορίλ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 18 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Αν και δεν κατάφερε να “ζευγαρώσει” τις νίκες της, στην 13η αγωνιστική, η ομώνυμη ομάδα της Εστορίλ, κατάφερε να επιστρέψει στα αποτελέσματα με θετικό πρόσιμο, πετυχαίνοντας την τρίτη, μέχρι στιγμής, φετινή εντός έδρας νίκη της. Τα “καναρίνια” φιλοξένησαν την ομάδα της Γκιμαράες και αφού χρειάστηκαν 74' λεπτά για να...”λύσουν τον γόρδιο δεσμό” της αντίπαλης άμυνας, πέτυχαν το 1-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι και το τελικό σφύριγμα, δίνοντας τους την νίκη με το συγκεκριμένο σκόρ.

Κατάσταση: Μέτρια δείχνει η αγωνιστική κατάσταση στο σύνολο του Jose Couceiro, το οποίο στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του, έχει σημειώσει δύο νίκες και τρείς “μοιρασιές”.


Σέτ αποδόσεων: 1.55 – 3.85 – 6.25 το σέτ αποδόσεων στην mybet.


Εκτίμηση: Με βάση τις αναλύσεις παραπάνω, φαβορί για την νίκη, με βάση την έδρα και την αγωνιστική κατάσταση φαίνεται να είναι η ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όμως, δίχως να σταθούμε στο νικητή, θα καταφύγουμε στα γκόλ, όπου προτείνεται το UNDER 2.5 στο 1.85 στην mybet, εφόσον μπορεί επιθετικά η ομάδα της Λισαβόνας να είναι αρκετά μαχητική, αλλά μαχητική είναι και η αντίπαλος Εστορίλ η οποία υιοθετώντας ένα συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού δύσκολα δέχεται γκόλ, πράγμα που μας οδηγεί σε ένα “κλειστό” παιχνίδι, δίχως πολλά τέρματα.ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΠΟΡΤΟ (22:15)

Έδρα:Estadio Cidade de Barcelos” χωριτικότητας 12.504 θέσεων.

Προϊστορία: Ζίλ Βιθέντε και Πόρτο, έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, έντεκα φορές στο παρελθόν όπου τρείς νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα, πέντε η φιλοξενούμενη και τρείς ισοπαλίες έχουν σημειωθεί στο “μπλοκάκι” της προϊστορίας τους.


Ζίλ Βιθέντε:

Βαθμολογική θέση: Η Ζίλ Βιθέντε βρίσκεται στην 18η και τελευταία θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις 6 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε και την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα απο το Μπαρσέλος, η οποία ολοκλήρωσε έτσι την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος για το 2014, δίχως ακόμα την χαρά της νίκης. Έχοντας δύσκολο έργο, οι “κόκκορες” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την πρωτοπόρο Μπενφίκα, σε μία αναμέτρηση όπου αν και δεν είχαν αρκετά εμφανή παρουσία, δέχθηκαν μόνο ένα γκόλ απο την γηπεδούχο ομάδα στο 30', το οποίο δίχως να καταφέρουν να απαντήσουν, τους έδωσε την ήττα με 1-0.

Κατάσταση: Μόνο κάκιστη μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Jose Mota, η οποία βρισκόμενη στην 14η αγωνιστική, δεν έχει πετύχει ακόμα καμία νίκη, σημειώνοντας στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, τρείς ισοπαλίες και δύο ήττες.


Πόρτο:

Βαθμολογική θέση: Η Πόρτο βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 31 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Αν και ερχόμενη απο το χαμένο ντέρμπι με την Μπενφίκα στην 13η αγωνιστική, η ομάδα του Πόρτο κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να “κλείσει” το '14 με εντός έδρας “τεσσάρα”. Οι “δράκοι” υποδέχθηκαν στην έδρα τους, την ομάδα της Σετουμπάλ, σε μία αναμέτρηση όπου υποβάλλοντας τον ρυθμό τους απο την αρχή, πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο δύο γκόλ, σε 22' και 26' και ακόμα δύο στο δεύτερο, σε 88' και 90', κάνοντας το 4-0 και κατακτώντας άνετα τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Κατάσταση: Πολύ καλή φαίνεται να είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Julen Lopetegui, η οποία βρισκόμενη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζει στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της, με τρείς νίκες και απο μία ισοπαλία και ήττα.


Σέτ αποδόσεων: 17.00 – 6.00 – 1.20 το σέτ αποδόσεων στην mybet.


Εκτίμηση: Το σενάριο με το οποίο η γηπεδούχος Ζίλ Βιθέντε να μπορεί να κατακτήσει κάτι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση φαίνεται απίθανο, εφόσον δύσκολα η ομάδα της Πόρτο θα δυσκολευτεί στην έδρα της τελευταίας ομάδας του πρωταθλήματος. Όμως, το διπλό κυμαίνεται σε χαμηλά ποσοστά και γι'αυτό οδηγούμαστε στα γκόλ, όπου προτείνεται το 2-3 γκόλ στο 2.25 στην mybet, εφόσον αν και οι “δράκοι” μπορούν να πετύχουν εύκολα κάποιο τέρμα, δύσκολα η αναμέτρηση θα ξεφύγει απο τα λογικά πλαίσια σκοραρίσματος.Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι και πρωτάθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend