Α' Πορτογαλίας 25-1: Πολλά γκόλ στην δεύτερη μέρα του δεύτερου γύρου

Από: Μαρίνος Πάντζης

24/01/2015

Έχοντας “ανοίξει” την 18η αγωνιστική με μία αναμέτρηση, το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας συνεχίζει την αγωνιστική του δράση με επτά αγώνες. Αναλύσεις και προγνωστικά απο τον Maradobet.

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ (18:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Νασιονάλ Μαδέϊρα – Μορεϊρένσε 0-1

Έδρα:Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas” χωριτικότητας 6.100 θέσεων.

Προϊστορία: Έξι φορές, Μορεϊρένσε και Νασιονάλ Μαδέϊρα, έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, όπου πέντε αναμετρήσεις έχουν λήξει υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και μία έχει λήξει ισόπαλη.

Μορεϊρένσε:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Μορεϊρένσε βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 24 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Έχοντας μείνει δύο σερί αγωνιστικές μακριά απο τα νικηφόρα αποτελέσματα, η ομάδα απο την Μορέϊρα Ντε Κονέγκος, δεν συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πετυχαίνοντας την επιστροφή της στις νίκες σημειώνοντας την έκτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν εντός έδρας, την ομάδα της Αρούκα, σε μία αναμέτρηση όπου με ένα δικό τους γκόλ στο 33', ήταν αρκετό για να κάνουν την διαφορά και να κατακτήσουν το “τρίποντο” της νίκης, με τελικό σκόρ 1-0.

Κατάσταση: Μέτρια και ασταθής παρουσιάζεται η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Miguel Leal, η οποία σημειώνοντας αρκετά εναλλασόμενα αποτελέσματα, μετράει στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές τρείς νίκες, τρείς ήττες και δύο ισοπαλίες.

Νασιονάλ Μαδέϊρα:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Νασιονάλ Μαδέϊρα βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 18 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 6 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Έχοντας βάλει “στόπ” στα αρνητικά αποτελέσματα στην 16η αγωνιστική, η ομάδα απο την Φουνσάλ συνέχισε με ακόμη μία νίκη και στην 17η “στροφή” του πρωταθλήματος, “ζευγαρώνοντας” έτσι τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα της. Οι “ασπρόμαυροι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας, την ομάδα της Πάκος Φερέϊρα και με ένα γκόλ στο 41' κατάφεραν να κάνουν την διαφορά στο πρώτο ημίωρο και να πάρουν το προβάδισμα με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν υπήρξε άμεση απάντηση απο την γηπεδούχο ομάδα και έτσι η Νασιονάλ διπλασίασε τα τέρματα της στο 54', για να κάνει το 0-3 στο 87', “καθαρίζοντας” έτσι και το θέμα της νίκης. Όμως, η γηπεδούχος Πάκος Φερέϊρα είχε δύο γρήγορες “απαντήσεις” για τα γκόλ των φιλοξενούμενων, μία στο 88' και μία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι οποίες το μόνο που έκαναν ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 2-3.

Κατάσταση: Αν και πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη της στις τελευταίες αγωνιστικές, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Manuel Machado δεν φαίνεται και στην καλή της φόρμα, εφόσον έχει πετύχει στις οχτώ πρόσφατες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, τρείς νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Σέτ αποδόσεων: 2.30 – 3.20 – 3.20 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Με βάση τις παραπάνω αναλύσεις και τις αγωνιστικές καταστάσεις και των δύο ομάδων, δύσκολα κάποια απο τις δύο μπορεί να καθοριστεί ως το ξεκάθαρο φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όμως, η γηπεδούχος Μορεϊρένσε παρουσιάζοντας ένα αρκετά θετικό αγωνιστικό πρόσωπο, εντός έδρας, έχοντας σε οχτώ αγωνιστικές τέσσερις νίκες, τρείς ισοπαλίες και μόνο μία ήττα έχει ένα προβάδισμα για την νίκη, σε σύγκριση με την αντίπαλο Νασιονάλ, η οποία στους οχτώ τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, μετράει έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Γι'αυτό ποντάροντας στην έδρα της Μορεϊρένσε, προτείνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 2.30 στην mybet.

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΠΕΝΙΑΦΕΛ (18:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Πενιαφέλ – Μπελενένσες 1-3

Έδρα:Estadio do Restelo” χωριτικότητας 19.300 θέσεων.

Προϊστορία: Επτά φορές έχει φιλοξενήσει στην έδρα της η ομάδα της Μπελενένσε, την αντίστοιχη της Πενιαφέλ, όπου νικήτρια και στις επτά αναμετρήσεις έχει αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Μπελενένσες:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μπελενένσες βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 26 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με στόπ στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και παράλληλα με επιστροφή στα θετικά, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Λισαβόνα. Συγκεκριμένα, για την 17η αγωνιστική, οι “μπλέ απο το Ρεστέλο” φιλοξένησαν την τελευταία της βαθμολογίας, Ζίλ Βιθέντε και με γκόλ στο 27' ήταν εκείνοι που πήραν πρώτοι προβάδισμα στο σκόρ, με 1-0. Η φιλοξενούμενη Ζίλ Βιθέντε δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκόλ των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 38' διπλασίασαν τα τέρματα τους, κάνοντας το 2-0, το οποίο όπως φάνηκε και στην συνέχεια, ήταν και το τελικό σκόρ της αναμέτρησης.

Κατάσταση: Αρκετά μέτρια με αρνητικό πρόσιμο φαίνεται να βρίσκεται η αγωνιστική κατάσταση του συνόλου του Lito Vidigal, το οποίο με βάση τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετράει μόνο δύο νίκες, τρείς ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Πενιαφέλ:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Πενιαφέλ βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 11 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 5 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Έχοντας δύσκολο έργο για την 17η αγωνιστική, η ομώνυμη ομάδα της Πενιαφέλ συνέχισε με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα την αγωνιστική της δράση στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας την δωδέκατη ήττα της. Οι “κοκκινόμαυροι” αντιμετώπισαν στην έδρα τους, την δεύτερη στην βαθμολογία Πόρτο, και με ένα “διπλό χτύπημα” των φιλοξενούμενων στο πρώτο μισάωρο έμειναν πίσω στο σκόρ με 0-2 απο το 34', δεχόμενοι δύο γκόλ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Το 0-2 ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο εκείνη που μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση ήταν η ομάδα της Πενιαφέλ, η οποία κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 50'. Η Πόρτο έχοντας την υπεροχή στην συνέχεια πέτυχε και τρίτο γκόλ στο 72', “καθαρίζοντας” το θέμα της νίκης και διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3

Κατάσταση: Κακή παρουσιάζεται η αγωνιστική κατάσταση του συνόλου του Rui Quinta, το οποίο βρισκόμενο στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, “τρέχει” ένα σερί τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας συνολικά σε οχτώ αναμετρήσεις δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Σέτ αποδόσεων: 1.75 – 3.60 – 4.75 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Όπως φαίνεται και στις αναλύσεις, με βάση την αγωνιστική κατάσταση και των δύο αντιπάλων καμία απο τις δύο ομάδες δεν φαίνεται αρκετά ικανή να κατακτήσει τους τρείς βαθμούς της νίκης. Όμως, ρίχνοντας μία ματιά στην εντός έδρας αγωνιστική κατάσταση της γηπεδούχου Μπελενένσες, η οποία σε οχτώ αναμετρήσεις μετράει απο τρείς νίκες και ισοπαλίες, σε συνδυασμό με δύο ήττες, φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα σε αντίθεση με την εκτός έδρας κατάσταση της φιλοξενούμενης, Πενιαφέλ, η οποία σε οχτώ αγωνιστικές έχει σημειώσει πέντε ήττες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία νίκη. Για τον λόγο, λοιπόν, ότι η Μπελενένσες έχει την “δύναμη” της έδρας, ποντάρουμε στον ΆΣΣΟ στο 1.75 στην mybet.

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΡΙΟ ΑΒΕ (18:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Ρίο Άβε – Σετουμπάλ 2-0

Έδρα:Estadio do Bonfim” χωριτικότητας 18.692 θέσεων.

Προϊστορία: Έντεκα αναμετρήσεις αποτελούν την προϊστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Σετουμπάλ, όπου επτά νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα, μόνο δύο η φιλοξενούμενη και δύο φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν “μοιραστεί” απο έναν βαθμό.

Σετουμπάλ:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Σετουμπάλ βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 14 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 4 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την εντέκατη ήττα της στην φετινή Πριμέϊρα Λίγκα, συνέχισε την 17η αγωνιστική, η ομώνυμη ομάδα της Σετουμπάλ, η οποία συνέχισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με αρνητικό πρόσιμο στα αποτελέσματα της. Οι “παλιοί κύριοι” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Μπράγκα και μπαίνοντας δυναμικά στην αναμέτρηση, πέτυχαν στο 15' το 1-0, παίρνοντας πρώτοι προβάδισμα στο σκόρ. Η φιλοξενούμενη Μπράγκα δεν απάντησε στο γκόλ, στο πρώτο ημίχρονο, με το 1-0 να είναι και σκόρ ημιχρόνου. Όμως, στο δεύτερο 45λεπτο, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν εκείνη που ξεκίνησε δυναμικά και στο 53' ισορρόπησε το παιχνίδι κάνοντας το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η γηπεδούχος Σετουμπάλ βρήκε δίχτυα, αλλά ήταν τα δικά της, δίνοντας έτσι με δικό τους αυτογκόλ, το προβάδισμα στην Μπράγκα με 1-2. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες δεν κατάφερναν να αξιοποιήσουν κάποιες απο τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν, μέχρι που ξανά η φιλοξενούμενη Μπράγκα, ήταν εκείνη η οποία πέτυχε ακόμη ένα γκόλ στο παιχνίδι, κάνοντας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 1-3.

Κατάσταση: Αρκετά κακό παρουσιάζεται το συγκρότημα του Fernando Oliveira, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου μετράει σε οχτώ αναμετρήσεις μόνο δύο νίκες και έξι ήττες.

Ρίο Άβε:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ρίο Άβε βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 24 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 4 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Επηρεασμένη απο την απώλεια βαθμών στην 16η αγωνιστική και αγωνιζόμενη με μία αρκετά δυνατή ομάδα στην επόμενη αγωνιστική, η ομάδα απο την Βίλα Ντο Κόντε, έμεινε για ακόμη μία αναμέτρηση δίχως την “χαρά” της νίκης, εφόσον υπέπεσε στην πέμπτη ήττα της για το φετινό πρωτάθλημα. Το “μεγάλο ποτάμι” αντιμετώπισε εκτός έδρας, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε μία αναμέτρηση όπου ο “χορός” των γκόλ “άνοιξε” στο 30' μετά απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν και το 1-0. Η φιλοξενούμενη Ρίο Άβε κατάφερε να απαντήσει άμεσα και στο 39' έφερε ξανά σε ισορροπία την αναμέτρηση, κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίωρο, η ομάδα της Σπόρτινγκ ήταν εκείνη η οποία πάλι πέτυχε πρώτη γκόλ, κάνοντας στο 60' το 2-1 και επτά λεπτά αργότερα το 3-1, θέτωντας έτσι γερές βάσεις για το “τρίποντο” της νίκης. Όμως, η Ρίο Άβε θέλοντας να αγχώσει τους γηπεδούχους, στο 68' μείωσε σε 3-2, κυνηγώντας έτσι τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχοντας ως “όπλο” της έδρα της, στο 90' ξεκαθάρισε το θέμα του νικητή, κάνοντας στο συγκεκριμένο λεπτό το 4-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ του παιχνιδιού.

Κατάσταση: Αρκετά μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση του συγκροτήματος του Pedro Martins, το οποίο βάση των τελευταίων οχτώ αγωνιστικών, μετράει τέσσερις ισοπαλίες, δύο νίκες και δύο ήττες.

Σέτ αποδόσεων: 3.30 – 3.10 – 2.30 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Μπορεί η γηπεδούχος Σετουμπάλ, με μόνο δύο νίκες και έξι ήττες στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές, να μην παρουσιάζεται το φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά δεδομένου ότι η Ρίο Άβε τα βρίσκει “σκούρα” όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, εφόσον μετράει επτά αρνητικά αποτελέσματα και μόνο μία νίκη εκτός “σπιτιού” της, δύσκολα θα καταφέρει κάτι αξιόλογο στην έδρα της Σετουμπάλ. Γι'αυτό αρχικά με ένα μικρο ρίσκο δίνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 3.30 στην mybet, αλλά με περισσότερη σιγουριά αξίζει το ποντάρισμα στο OVER 2.5 στο 2.20 πάλι στην mybet, εφόσον και οι δύο θα θελήσουν να ξεκινήσουν αρκετά δυναμικά στην αναμέτρηση για να κατάφερουν κάτι, με αποτέλεσμα να αναμένεται “ανοιχτό” παιχνίδι και απο τις δύο πλευρές.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ (18:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Ακαδέμικα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Έδρα:Estadio Jose Alvalade” χωριτικότητας 52.466 θέσεων.

Προϊστορία: Δεκαπέντε “επισκέψεις” μετράει στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η ομάδα της Ακαδέμικα, όπου οχτώ νίκες κατέχει η γηπεδούχος ομάδα, τρείς η φιλοξενούμενη και τέσσερις φορές οι δύο “μονομάχοι” έχουν καταλήξει ισόπαλοι.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

Βαθμολογική θέση: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 36 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Το αήττητο σερί της επέκτεινε και στην 17η αγωνιστική, η ομάδα απο την Λισαβόνα, η οποία παρέμεινε έτσι στις “ψηλές” θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τα “λιοντάρια” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Ρίο Άβε και θέλοντας 30' λεπτά για να πετύχουν το πρώτο γκόλ, το κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απο τον Nani. Η αντίπαλος και φιλοξενούμενη Ρίο Άβε είχε άμεση απάντηση και στο 39' ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο όμως ημίωρο, η γηπεδούχος Σπόρτινγκ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και στο 60' πέτυχε το 2-1, το οποίο άλλαξε η ίδια στο 67', κάνοντας το 3-1 και ξεκαθαρίζοντας έτσι το θέμα του νικητή. Όμως, η Ρίο Άβε στο 68' μείωσε σε 3-2, κάνοντας δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν για τέταρτη φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αυτή την φορά στο 90' κάνοντας το 4-2 και κατακτώντας παράλληλα τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Κατάσταση: Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Marco Silva, η οποία έχοντας τέσσερις νίκες στην σειρά στις τελευταίες αγωνιστικές, μετράει σε οχτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα έξι νικηφόρα αποτελέσματα και δύο ισοπαλίες.

Ακαδέμικα:

Βαθμολογική θέση: Η Ακαδέμικα βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 12 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 5 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ούτε και στο “κλείσιμο” του πρώτου γύρου, δεν κατάφερε η ομάδα απο την Κοϊμπρα, να πετύχει την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας έτσι ακόμη μία ήττα στο φετινό αγωνιστικό “μπλοκάκι” της. Οι “μαθητές” φιλοξενήθηκαν απο την Γκιμαράες, στην προηγούμενη αγωνιστική και αφηνόμενοι στις “ορέξεις” των γηπεδούχων απο το πρώτο λεπτό της συνάντησης, δέχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο τρία γκόλ και στο δεύτερο ένα, τα οποία τους έδωσαν αποτελεσματικά την ήττα με 4-0.

Κατάσταση: Κάκιστη μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Paulo Sergio, η οποία έχοντας μείνει με μόνο μία νίκη στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχει σημειώσει στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Σέτ αποδόσεων: 1.20 – 6.50 – 13.00 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η γηπεδούχος Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δύσκολα η αντίπαλος Ακαδέμικα θα ανατρέψει τα δεδομένα. Διότι όμως, ο άσσος κυμαίνεται σε χαμηλά ποσοστά πονταρίσματος, θα καταφύγουμε στα γκόλ και στο OVER 2.5 στο 1.70 στην mybet, εφόσον η Σπόρτινγκ φαίνεται σε ανοδική κατάσταση επιθετικά και δύσκολα η Ακαδέμικα θα σταματήσει την αντίπαλο της.

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΑΡΟΥΚΑ (19:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Αρούκα – Εστορίλ 1-1

Έδρα:Estadio Antonio Coimbra da Mota” χωριτικότητας 5.015 θέσεων.

Προϊστορία: Μόνο τρείς αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί στην έδρα της Εστορίλ με αντίπαλο την Αρούκα, όπου μία νίκη έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα, με τις δύο υπόλοιπες αναμετρήσεις να έχουν λήξει ισόπαλες.

Εστορίλ:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Εστορίλ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 22 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ερχόμενη απο δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η ομώνυμη ομάδα απο την Εστορίλ κατάφερε να κάνει την διαφορά στην 17η αγωνιστική και να επιστρέψει έτσι στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες. Φιλοξενούμενα της Μποαβίστα, τα “καναρίνια” έμειναν μόλις απο το 3ο λεπτό της συνάντησης πίσω στο σκόρ, μετά απο τέρμα των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν το 1-0. Στην συνέχεια όμως, η Μποαβίστα δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο με την φιλοξενούμενη Εστορίλ να “χτυπάει” μία φορά στο 43', κάνοντας το 1-1 λίγο πρίν την ανάπαυλα και μία φορά στο 64' κάνοντας την ανατροπή και σημειώνοντας το 1-2, το οποίο δίχως να αλλάξει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έμεινε μέχρι το τέλος, βρίσκοντας νικήτρια την ομάδα της Εστορίλ.

Κατάσταση: Μέτρια αλλά με θετικό πρόσιμο παρουσιάζεται η αγωνιστική κατάσταση του συνόλου του Jose Couceiro, το οποίο επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετράει στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές τρείς νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα.

Αρούκα:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Αρούκα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 6 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Αν και ολοκλήρωσε με νίκη την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομώνυμη ομάδα της Αρούκα, έδειξε για ακόμη μία φορά την αδυναμία της εκτός έδρας, σημειώνοντας στην 17η αγωνιστική την έκτη φετινή ήττα της όταν αγωνίζεται μακριά απο το “σπίτι” της. Φιλοξενούμενοι της Μορεϊρένσε, οι “αρουκαουένσες” δεν κατάφεραν κάνουν σε κανένα λεπτό της συνάντησης αρκετά αισθητή την παρουσία τους και δεχόμενοι ένα γκόλ στο 33', δέχθηκαν την ήττα με 1-0.

Κατάσταση: Κακή φαίνεται η αγωνιστική κατάσταση του συνόλου του Pedro Emanuel, το οποίο επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική, μετράει σε οχτώ αναμετρήσεις δύο νίκες, μία ισοπαλία και συνολικά πέντε ήττες.

Σέτ αποδόσεων: 1.70 – 3.50 – 5.25 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα την έδρα της, όπου στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις δεν έχει σημειώσει ήττα, η ομάδα της Εστορίλ φαίνεται το “απόλυτο” αφεντικό με αντίπαλο την κακή σε συνολική αγωνιστική εικόνα, Αρούκα. Έτσι καταλήγουμε στον ΆΣΣΟ στο 1.70 στην mybet.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΠΟΡΤΟ (20:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Πόρτο – Μαρίτιμο 2-0

Έδρα:Estadio dos Barreiros” χωριτικότητας 9.177 θέσεων.

Προϊστορία: Συνολικά δεκαεπτά φορές, Μαρίτιμο και Πόρτο έχουν συναντηθεί στην έδρα της πρώτης, όπου τέσσερις φορές νικήτρια έχει αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα, οχτώ η φιλοξενούμενη και πέντε φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν μείνει μόνο με έναν βαθμό.

Μαρίτιμο:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μαρίτιμο βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 20 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Έχοντας το πιο δύσκολο έργο της αγωνιστικής και ερχόμενη απο απώλεια βαθμών εκτός έδρας, η ομάδα απο την Φουνσάλ, δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά και υπέπεσε στην 17η αγωνιστική στην ένατη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “καλύτεροι του νησιού” υποδέχθηκαν στην έδρα τους την ομάδα της Μπενφίκα και δίχως να απειλήσουν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, μέχρι τέλους, δέχθηκαν αρχικά ένα γκόλ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στο δεύτερο, τα οποία τους έδωσαν την ήττα με 0-4.

Κατάσταση: Μόνο ασταθής μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση του συγκροτήματος του Leonel Pontes, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές μετράει απο δύο νίκες και ισοπαλίες, σε συνδυασμό με τέσσερις ήττες.

Πόρτο:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Πόρτο βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 40 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη μία νίκη, την δωδέκατη στην φετινή Πριμέϊρα Λίγκα, συνέχισε την αγωνιστική της δράση η ομάδα απο την Πόρτο, η οποία παράμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι “δράκοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα της Πενιαφέλ, σε μία αναμέτρηση όπου πέρασαν αρχικά 30' λεπτά για να σημειώθεί το πρώτο γκόλ, το οποίο ήρθε απο πλευράς Πόρτο, το οποίο έκανε το 0-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκόλ για την φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και σκόρ ημιχρόνου. Στην συνέχεια και στο δεύτερο ημίωρο, η γηπεδούχος Πενιαφέλ κατάφερε στο 50' να μειώσει το σκόρ σε 1-2 αλλά στο 72' η ομάδα της Πόρτο “ξαναχτύπησε” σημειώνοντας έτσι και τρίτο γκόλ, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Κατάσταση: Σε εξαιρετική αγωνιστική τροχιά δείχνει να βρίσκεται το συγκρότημα του Julen Lopetegui, το οποίο συνεχίζοντας μόνο με νίκες μετά και το ντέρμπι με την Μπενφίκα, μετράει σε συνολικά οχτώ αγωνιστικές, τις πιο πρόσφατες, έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Σέτ αποδόσεων: 8.00 – 4.50 – 1.40 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Φαβορί για τους τρείς βαθμούς της νίκης, με μία πρόχειρη ματιά, φαίνεται να είναι η φιλοξενούμενη Πόρτο, λόγω ρόστερ και λόγω αγωνιστικής κατάστασης. Όμως, η γηπεδούχος Μαρίτιμο, με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε συνολικά οχτώ εντός έδρας αγώνες, δείχνει πως φαίνεται αρκετά δυναμική στο “σπίτι” της, πράγμα που εύκολα θα προβληματίσει τους φιλοξενούμενους. Εμείς καταλήγουμε στο GOAL/GOAL στο 1.85 στην mybet, εφόσον και οι δύο φαίνονται εξαιρετικά δυνατές στο σκοράρισμα και δύσκολα δεν θα το εκμεταλευτούν και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ (22:15)

Αγώνας πρώτου γύρου: Μπράγκα – Μποαβίστα 3-0

Έδρα:Estadio do Bessa” χωριτικότητας 28.263 θέσεων.

Προϊστορία: Μποαβίστα και Μπράγκα έχουν συναντηθεί δέκα φορές στην έδρα της πρώτης, όπου τρείς νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος Μποαβίστα, τρείς και η φιλοξενούμενη Μπράγκα, όπου τέσσερις αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

Μποαβίστα:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Μποαβίστα βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 16 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 4 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ερχόμενη απο ήττα στην 16η αγωνιστική, η ομάδα απο το Πόρτο, συνέχισε με το ίδιο πρόσιμο και την επόμενη αγωνιστική, σημειώνοντας την εντέκατη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα. Οι “πάνθηρες” φιλοξένησαν την ομάδα της Εστορίλ και με γκόλ μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, πήραν πρώτοι προβάδισμα στο σκόρ με 1-0. Αυτο το γκόλ ήταν το μοναδικό απο πλευράς Μποαβίστα, η οποία είδε την αντίπαλο Εστορίλ να πετυχαίνει ένα γκόλ στο 43' και άλλο ένα στο 64', τα οποία έκαναν την ανατροπή και έδωσαν, όπως φάνηκε και στην συνέχεια, την ήττα στην Μποαβίστα με τελικό σκόρ 1-2.

Κατάσταση: Κακή φαίνεται η αγωνιστική φόρμα του συγκροτήματος του Armando Goncalves Teixeira, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές έχει σημειώσει τρείς νίκες και πέντε ήττες.

Μπράγκα:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Μπράγκα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 31 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Μετά απο δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, η ομώνυμη ομάδα της Μπράγκα, δεν άφησε να “τριτώσει” το κακό για εκεινή και επέστρεψε στις νίκες, πετυχαίνοντας αυτήν την φορά εκτός έδρας νίκη. Οι “αρχιεπίσκοποι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Σετουμπάλ και με γκόλ των γηπεδούχων στο 15', έμειναν πρώτοι πίσω στο σκόρ με 1-0. Όμως, η αντίδραση απο την φιλοξενούμενη Μπράγκα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου με γκόλ στο 53', αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και με γκόλ - δώρο της γηπεδούχου Σετουμπάλ, η ομάδα απο την Μπράγκα, πήρε “κεφάλι” στο σκόρ με 1-2. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού καμία απο τις δύο ομάδες δεν πετύχαινε κάποιο γκόλ, το οποίο ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ομάδα της Μπράγκα, η οποία “σφράγισε” έτσι την νίκη της και κατέκτησε τους τρείς βαθμούς της νίκης, με σκόρ 1-3.

Κατάσταση: Με την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, το συγκρότημα του Sergio Conceicao φαίνεται να βρίσκεται στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση εφόσον μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Σέτ αποδόσεων: 5.40 – 3.50 – 1.70 το σέτ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες, όπως είναι φυσικό, θα θελήσουν απο το ξεκίνημα της αναμέτρησης να πετύχουν ένα γρήγορο γκόλ και αυτό προβλέπει ένα αρκετά “ανοιχτό” παιχνίδι και απο τις δύο πλευρές. Έτσι εφόσον και οι δύο έχουν την δυνατότητα να πετύχουν κάποιο γκόλ, δίνεται το OVER 2.5 στο 1.95 στην mybet.

Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι και πρωτάθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend