Ποντάρισμα στα γκολ και η αξία στην Κύπρο

Από: Νάσος Γρυπαίος

03/02/2019

Kαλημέρα σε όλους,

Άσχημη μέρα χθες αλλά το σημαντικό είναι πως υπάρχει πίστη στις δυνατοτητες μας και σύντομα θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες και αυτό είναι δεδομένα. Πολλά τα ματς απόψε, πάμε στο μενού.

Ξεκίνημα στις σημερινές μας επιλογές. Θα τις πάρω ως μονά αλλά και συνδιαστικά ως δυάδες και παρολί. Στην Κύπρο η Αλκή Οροκλίνη αντιμετωπίζει το Παραλίμνι και το ματς αναμένεται αμφιροπο μιας και είναι έξι πόντων και έχει ως φόντο τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι είναι σχετικά ανώτεροι απο το Παραλίμνι που εκτός έδρας έχει τραγική συγκομοιδή και μόλις δύο (!!!) γκολ ενεργητικό... Το θέμα είναι πως οι γηπεδούχοι διαρκώς ανεβαίνουν μες τη χρονιά και παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ ο αντίπαλος δεν πείθει. Πάμε με το 1Χ και over 1.5 στο 2.02 της stoiximan.

Πάμε στην Ιταλία με το ματς της ημέρας για μένα να είναι το Τζένοα - Σασουόλο. Το θεωρώ ευκαιρία το αμφίτερμα στο 1.75. Κόντρα στην Έμπολι πάντως, η Τζένοα έπαιξε μπαλάρα και πήρε μεγάλο διπλό - ανάσα για τη συνεχεια. Έχει μια διαφορά ασφαλείας αλλά ανεβασμένη ψυχολογικά ειναι και η Σασουόλο μετά το διπλό στην έδρα της Κάλιαρι. Πρόκειται για ομάδες που σκοράρουν ελάχιστα στα μεταξυ τους, αλλά η Τζένοα έχει 7 G/G στα τελευταία ματς, είναι ενισχυμένη πολύ και την επαφή της Σασουόλο με τα δίχτυα κακή δε τη λες. G/G στο 1.75.

Κλείσιμο με Πορτογαλία. Σάντα Κλάρα - Πορτιμονένσε. Μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές αλλά πίσω μπάζουν πολύ. Ειδικά οι γηπεδούχοι... Η γηπεδούχος προέρχεται απο τέσσερις ήττες στη σειρά και θέλει να ρεφάρει, αφού είναι μόλις στο +3 απο τη ζώνη του υποβιβασμού και θα τα δώσει όλα. Μπορεί να βρεί το γκολ, αλλά το ίδιο και η Πορτιμονένσε εκμεταλλευόμενη κάποιες παιδικές αμυντικές συμπεριφορές του αντιπάλου και να πάρει αποτέλεσμα. Η ουσία είναι στο γκολ και εκεί το ποντάρισμα μας θα αφορά το G/G στο 1.75 και εδώ.

Οι επιλογές μου:

(μονά)

Αλκή Οροκλίνη - Παραλίμνι: 1Χ & over 1.5 (2.02) - 15 units

Τζένοα - Σασουόλο: G/G (1.75) - 10 units

Σάντα Κλάρα - Πορτιμονένσε: G/G (1.75) - 12 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend