Πληρώνει η Σεντ Ετιέν και τα γκολ σε Κύπρο και Πορτογαλία

Από: Νάσος Γρυπαίος

30/01/2019

Kαλημέρα σε όλους,

Για Τετάρτη το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι στα ύψη καθώς έχουμε αρκετή δράση σε πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική της Super League. Προσωπικά και με τη κάβα μου αναρτημένη στο twitter να παρουσιάζει κέρδος, θεωρώ πως τα ανοίγματα θα πρέπει να είναι μετρημένα και μόνο στις ευκαιρίες θα πρέπει τα bet μας να είναι «φουσκωμένα».

Τα σημερινά pregame picks που επέλεξα και μπήκαν στη διαλογή μου είναι μετρημένα και πέρασαν «χτένισμα» ώστε στο τέλος της ημέρας να αυξήσουμε την κάβα μας.

Πάμε σε γαλλικό έδαφος, το μοναδικό ματς για τη ligue1 είναι το Νάντ - Σεντ Ετιεν που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον μιας και το διπλό παίζεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα. Η Σεντ Ετιέν είναι μια άκρως εξαιρετική ομάδα που όμως έχει αδικήσει τον εαυτό της τελευταία. Το 1-2 απο τη Λυών ήρθε με ένα τρόπο που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση ενώ το κυπελλικό 6-3 (!!!) με τη Ντιζόν σόκαρε τον κόσμο της. Απο την άλλη βρίσκεται και μια αναστατωμενη Ναντ (μετά την εξαφάνιση του Εμιλιάνο Σάλα) με τον Χαλίλχοτζιτς να προσπαθεί να βγάλει λαγούς απο το καπέλο του έχοντας να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Απο την άλλη, οι «στεφανουά» είναι κομπλέ και θα το χτυπήσουν πολύ το διπλό. Θα το πάρω με κάλυψη, 2DNB στο 1.80 που είναι αρκετά καλό.

Εδώ, θα βάλω και το over στο κυπριακό ΑΕΚ Λάρνακας - Νέα Σαλαμίνα για το κύπελλο, με τους λογαριασμούς να μένουν ανοικτοί μετά το 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Έχω στο μυαλό μου πως δύσκολα μπορεί να έρθει η έκπληξη, όμως οι φιλοξενούμενοι ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν και θα στοχεύσουν σε αυτό. Μετά τη μεγάλη εμφάνιση με την Ανόρθωση, οι Λαρνακείς πάντως συνεχίζουν σε καλό τέμπο, ωστόσο το μυαλό τους είναι στο ματς με την ΑΕΛ Λεμεσσού σε ένα πραγματικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης το over 2.5 εδώ, στο 1.87.

Κλείσιμο με το πορτογαλικό Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ με το διπλό εδώ σε τέτοιες αποδόσεις να με αφήνει παγερά αδιάφορο. Η Σπόρτινγκ είναι ομάδα των πολλών γκολ και του αμφίσκορου καθώς έχει δεχτεί γκολ στις έξι απο τις οκτώ εξόδους της φέτος ενώ έχει 10/12 over 2.5 προσφάτως. Απο την άλλη μεριά, ο υπηρεσιακός Μέντεζ καλείται για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που θα έχει πολλές απουσίες στα μετόπισθεν. Μπορούν να βρούν γκολ οι γηπεδούχοι και το G/G στο 1.97 μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να μου περάσει.


Πάμε με 10 μονάδες στο Νάντ - Σεντ Ετιέν και απο 7 σε Κύπρο και Πορτογαλία.

Οι επιλογές μου:

(μονά)

Νάντ - Σεντ Ετιέν: 2DNB (1.80)

ΑΕΚ Λάρνακας - Νέα Σαλαμίνα: over 2.5 (1.87)

Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ: G/G (1.97)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend