Παιχνίδι με δύο μονά

Από: Δραγούμης Παπάζογλου

30/01/2019

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Bet-planet. Με παιχνίδια πρωταθλημάτων γέμισε η εβδομάδα μας και σήμερα υπάρχουν δύο μονά που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Ξεκίνημα από το Τότεναμ - Γουότφορντ, εκεί που ξεχώρισα μονό σε παίκτη που θα σκοράρει και αυτός είναι ο Ντελοφέου. Πιστεύω ότι η Γουότφορντ θα βρει χώρους στην αναμέτρηση και δις ο Ντελοφέου ο ποίος παίρνει αρκετές προσπάθειες καθώς αποτελεί ουσιαστικά τον πιο ποιοτικό παίκτη της ομάδας. Οι οδηγίες του Γκαρθία είναι να τροφοδοτείτε τόσο αυτός όσο και ο Ντινί. Κρίνω πολύ καλή αξία το 4.25 που υπάρχει στο ενδεχόμενο να σκοράρει καθώς η Τότεναμ δεν αποτελεί σταθερή ομάδα στα μετόπισθεν. Anytime Scorer Ντελοφέου σε απόδοση 4.25.

Τελειώνω με την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Ξάνθη σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» και ήρθε ισόπαλος με την Λάρισα, εντός έδρας (1-1) σε ένα ματς όπου είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από ενενήντα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν πια την ομάδα «μυστήριο», οι αντίπαλοι έχουν μάθει το παιχνίδι της και κλείνουν καλά τους χώρους. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί εντός έδρας, έχουν την ποιότητα για να πάρουν το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάζει κακή εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές. Άσσος σε απόδοση 2.70.

(Οι προτάσεις μου):

(Μονό) - 5 Units.
22:00 Τότεναμ - Γουότφορντ: Anytime Scorer Ντελοφέου (4.25/Stoiximan)

(Μονό) - 7 Units
19:00 Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: 1 (2.70/Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend