Η ώρα των δυνατών

Από: Δημήτρης Οικονόμου

22/06/2018

Καλημέρα σε όλους τους φίλους το bet-planet.gr. Μετά απαραίτητο ρεπό επιστρέφουμε με φουλ τις μηχανές για να ολοκληρώσουμε τη δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους και σιγά σιγά να μπούμε στο "κυρίως μενού" της διοργάνωσης. Δεν χάνουμε χρόνο και περνάμε στα σημερινά.

Από τις μεγάλες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής ήταν η παρουσία του Μεξικό. Μία ομάδα που δεν άφησε τίποτα απ' όσα της έδωσε η Γερμανία. Στις αντεπιθέσεις ειδικά, οι Μεξικάνοι ήταν πραγματικά απολαυστικοί, ενώ και όταν πιέστηκαν από τους αντιπάλους τους η αντίδραση ήταν πολύ καλή. Από την άλλη οι Νότιο Κορεάτες αποφάσισαν να επιτεθούν μετά το γκολ των Σουηδών, κάτι που αποδείχτηκε καταδικαστικό. Φοβήθηκαν τους Σκανδιναβούς και το πλήρωσαν λοιπόν και τώρα τρέχουν, σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη μιας και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Η εικόνα του Μεξικό με κάνει να οδηγηθώ χωρίς δεύτερες σκέψεις το διπλό μιας και τόσο ποιοτικά όσο και ψυχολογικά τους χωρίζουν πολλά αυτούς τους δύο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια βρίσκεται στα σχοινιά μετά το πρώτο παιχνίδι του ομίλου. Μια ασυνήθιστα κακή Γερμανία παρουσιάστηκε στη πρεμιέρα και τώρα πρέπει να εμφανιστεί στο γήπεδο όπως πραγματικά αρμόζει σε μία ομάδα που δεν θέλει να παραδώσει τα σκήπτρα εύκολα. Ο Λεβ σίγουρα μετανιώνει για το "κόψιμο" του Σανέ, όμως για τα τωρινά δεδομένα έχει το κατάλληλο υλικό ώστε να κερδίσει τη Σουηδία. Οι Σουηδόι πήραν το "must win" της πρώτης αγωνιστικής αλλά δεν ενθουσίασαν. Αργός ο Τοιβόνεν, κακή παρουσία από τον ηγέτη Φόρσμπεργκ που σήμερα θα αντιμετωπίσει παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι του μιας και αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα. Αργό αμυντικό δίδυμο και εκεί θεωρώ πως θα εστιάσουν τα πάντσερ. Τέλος η "περίοδος χάριτος" για τους Γερμανούς που σήμερα κερδίζουν.

Πρόταση σε δυάδα

Νότια Κορέα - Μεξικό 2 (1,76/stoiximan)

Γερμανία - Σουηδία 1 και όβερ 1,5 (1,83/stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend