Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνο 2012, Τουρνουά μπάσκετ day 1(29/07)

Από: Openmind

26/07/2012

Αύριο έχουμε την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για το 2012 ενώ το τουρνουά μπάσκετ ξεκινά την Κυριακή 29/07.

 Όπως είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, οι 12 ομάδες ομάδες του τουρνουά είναι χωρισμένες σε 2 ομίλους των 6 ομάδων. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 4 καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο. Την Κυριακή λοιπόν έχουμε την πρώτη αγωνιστική και επειδή οι αποδόσεις έχουν ήδη ανοίξει, ήθελα να γράψω και να προλάβω τα "νούμερα" για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

  Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Αυστραλία και το χάντικαπ για τους Βραζιλιάνους βρίσκεται αρκετά χαμηλά πιστεύω. Η Βραζιλία έρχεται στους Ολυμπιακούς αγώνες με υψηλά... όνειρα ενώ στα μέχρι τώρα φιλικά έχει δείξει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Από την άλλη, η Αυστραλία των γνωστών Νίλσεν και Μάριτς, δεν αποτελεί δυνατή ομάδα κυρίως λόγω έλλειψης συνοχής και έλλειψης προσωπικοτήτων σε σημαντικές θέσεις (playmaker). Σίγουρα κάθε εναρκτήριο παιχνίδι έχει αρκετό άγχος και καμία ομάδα δεν θέλει το στραβοπάτημα... αλλά πιστεύω πως η Βραζιλία στο τέλος θα καταφέρει να πάρει μια άνετη νίκη.

Προτείνω: 

Βραζιλία-Αυστραλία  χάντικαπ -6 στην Βραζιλία με απόδοση 1.758

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend