Οι συνδρομές των Premium Tipsters

Από: Bet Planet Team

09/11/2018

H φετινή χρονιά είναι εντελώς διαφορετική για το bet-planet.gr, μιας και έχουν βελτιωθεί αρκετά πράγματα και προστίθενται διαρκώς νέες λειτουργίες!

Ένα σημαντικό κομμάτι που προστέθηκε είναι η δημιουργία της ομάδας των Premium Tipsters, η οποία, προς το παρόν, αποτελείται από 6 έμπειρους tipsters που εδώ και ένα μήνα περίπου δίνουν δωρεάν τα προγνωστικά τους, τόσο στο site, όσο και στο telegram channel που έχει δημιουργηθεί.

Πλέον ξεκινά η διαδικασία των συνδρομών για κάποιους από αυτούς, που σημαίνει ότι τα περισσότερα σημεία που θα δίνονται, θα μπορούν να τα βλέπουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει την αντίστοιχη συνδρομή.

Η ημερομηνία που θα ενεργοποιηθεί το συνδρομητικό κομμάτι είναι στις 15/11!

Για το ξεκίνημα έxουν δημιουργηθεί ατομικά πακέτα διάρκειας ενός μήνα, καθώς και ένα ομαδικό που περιλαμβάνει όλους τους συνδρομητικούς tipsters.


Συνδρομητικά Πακέτα

  • KaragkounisKara: Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού οι περισσότεροι γνωρίζετε τον τρόπο παιχνιδιού του. Live picks κατά κύριο ρόλο, πολλά από τα οποία σε πρωταθλήματα εντελώς άγνωστα στους περισσότερους. Η συνδρομή θα κοστίζει 30€/μήνα και θα περιλαμβάνει όλα τα σημεία του μέσω ενός νέου telegram channel, που θα είναι προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του.
  • Zavoliaris: Ένας από τους πιο δυνατούς tipster σε ειδικά παικτών για την Ευρωλίγκα, αλλά και για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα. Η συνδρομή θα κοστίζει 20€/μήνα και θα περιλαμβάνει όλα τα σημεία του μέσω ενός νέου telegram channel, που θα είναι προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του.
  • Robbery: Για τους λάτρεις του ΝΒΑ και των ειδικών παικτών, ο Robbery είναι ο άνθρωπός τους. Αρκετά σημεία κάθε βράδυ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικόυ με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Η συνδρομή θα κοστίζει 20€/μήνα και θα περιλαμβάνει όλα τα σημεία του μέσω ενός νέου telegram channel, που θα είναι προσβάσιμο μόνο στους συνδρομητές του.
  • Ομαδικό πακέτο: Περιλαμβάνει όλους τους παραπάνω tipsters και θα κοστίζει 50€ αντί για 70€. Η τιμή θα αναπροσαρμοστεί από το νέο έτος καθώς θα υπάρξει η προσθήκη του Θάνου Καλόγηρου. Με το ομαδικό πακέτο αποκτάτε πρόσβαση και στα 3 προσωπικά telegram channels (KaragkounisKara, Zavoliaris, Robbery).

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στον Θάνο Καλόγηρο. Οι συνδρομές του, κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας, θα ξεκινήσουν από το νέο έτος, οπότε και ξεκινάει η σεζόν στο τένις. Παρότι ο Θάνος Καλόγηρος δίνει και αρκετά ποδοσφαιρικά σημεία, θεωρεί σωστό και τίμιο να υπάρξει συνδρομή για αυτόν όταν θα υπάρχει και το τένις στις επιλογές του. Έως τότε όλα τα σημεία του θα δίνονται free.

Caniggia και Baggio10, οι τελευταίες προσθήκες των Premium Tispters, θα συνεχίσουν να δίνουν σημεία από το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αντίστοιχα, εντελώς δωρεάν!


Διαδικασία αγοράς συνδρομής

Η διαδικασία για να αγοράσετε είναι σαν ένα κλασικό eshop! Απλά προσθέτετε τα "προϊόντα" που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι και προχωράτε στην αγορά. Προς το παρόν η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση, οπότε συνδέεστε στο ebanking της τράπεζάς σας και μεταφέρετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του bet-planet γράφοντας στα σχόλια τον αριθμό της παραγγελίας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας δώσετε το username σας στο Τelegram, ώστε να σας προσθέσουμε στο προσωπικό κανάλι του tipster που αγοράσατε συνδρομή. Η διαδικασία αυτή, μπορεί να πάρει έως και 1 μέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με mail για την εξέλιξη.

Προσοχή! Επειδή ενδέχεται να κάνουν 2-3 μέρες να φανούν τα χρήματα, για να ολοκληρωθεί γρηγορότερα η διαδικασία, προτείνουμε να μας στείλετε με mail στο [email protected] ένα αντίγραφο του καταθετηρίου ώστε να ενεργοποιήσουμε άμεσα τη συνδρομή σας!


Όλα τα συνδρομητικά πακέτα μπορείτε να τα δείτε στο https://bet-planet.gr/syndromes-premium-tipsters

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, θα υπάρχει ανοιχτό live chat τις περισσότερες ώρες τις ημέρας για να σας εξυπηρετήσει. Εννοείται ότι μπορείτε να μας στέλνετε οτιδήποτε και στους λογαριασμούς του bet-planet.gr σε Facebook και Twitter.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την μεγάλη στήριξη, τη συμμετοχή στις νέες λειτουργίες του site μας και τα καλά σας λόγια για την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Bet-Planet Team

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend