Οδηγίες καταχώρησης στοιχήματος

Από: Bet Planet Team

30/10/2018

Στο άρθρο αυτό θα δείτε οδηγίες βήμα-βήμα για τη συμπλήρωση της φόρμας, ώστε να μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχήματα σας και, κατά συνέπεια, να παρακολουθείτε την πρόοδο των στατιστικών σας.


Αρχικά πηγαίνετε στο προφίλ σας, στo tab "Τips" και πατάτε το πράσινο κουμπί "Νέο Τip" στα δεξιά (φώτο)


BHMA 1

Eπιλέγετε τον αριθμό των παιχνιδιών που περιέχει το στοίχημα σας (1 γεγονός για μονό στοίχημα, 2 γεγονότα για δυάδα κλπ).

Ακολούθως επιλέγετε αν το στοίχημα σας είναι pregame ή live και πατάτε το κουμπί επόμενο.

Σημείωση: Προεπιλεγμένη θα βρείτε την επιλογή "Προσωπική κάβα", που είναι προς το παρόν και η μοναδική σας δυνατότητα επιλογής. Στην επόμενη φάση όσα μέλη επιθυμούν να δίνουν δημόσια τις προτάσεις τους, θα δημιουργηθούν στο σημείο αυτό και άλλες επιλογές.


BHMA 2

Στο 2ο βήμα ουσιαστικά χτίζουμε το δελτίο μας συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία:

Γεγονός: Εδώ γράφουμε τα ονόματα των ομάδων, προκειμένου να βρούμε τον αγώνα του στοιχήματος μας. Γράφοντας τα 3 πρώτα γράμματα μιας ομάδας (είτε γηπεδούχου. είτε φιλοξενούμενης), θα εμφανιστεί άμεσα μία λίστα επιλογών, από την οποία επιλέγουμε αυτό που θέλουμε. Αν ο αγώνας που θέλουμε δεν υπάρχει στις επιλογές, προσθέτουμε επιπλέον γράμματα ώσπου να εμφανιστεί.

Σημείωση: Τα αθλήματα που περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στη φόρμα είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις, αλλά σιγά-σιγά θα προστεθούν και τα υπόλοιπα. Τα γεγονότα που εμφανίζονται, είναι μέχρι 7 μέρες πίσω, ώστε αν ορισμένοι καταχωρούν τα στοιχήματα τους μία φορά την εβδομάδα να μπορούν να τα βρουν στη βάση. Αν το γεγονός δεν υπάρχει στη βάση, δεν μπορεί να περαστεί το στοίχημα. Η βάση συνεργάζεται άμεσα με τη βάση δεδομένων του Stoiximan, κατά συνέπεια το 95% των αγώνων που υπάρχει στην συγκεκριμένη δημοφιλή εταιρία, υπάρχει και στη βάση.

Κατηγορία: Κάνοντας κλικ μέσα στο πεδίο, θα σας εμφανιστεί η κατηγοριοποίηση που κάνουν στους τύπους στοιχημάτων οι εταιρείες (πχ Main, Goals, Handicap, Players) προκειμένου να είναι πιο εύκολη η επιλογή Τύπου στο επόμενο πεδίο.

Τύπος: Κάνοντας κλικ στο πεδίο, θα εμφανιστούν οι τύποι στοιχημάτων που συνδέονται με την Κατηγορία που επιλέξατε προηγουμένως. Έτσι πχ αν έχετε επιλέξει Main, θα σας εμφανίσει τις βασικές αγορές όπως Final Result, Over/Under, Both Teams to score κλπ.

Εναλλακτικά μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε χειροκίνητα τον τύπο στοιχήματος στα Αγγλικά και το σύστημα θα φιλτράρει τις επιλογές και θα σας εμφανίσει αυτές που ταιριάζουν (πχ πληκτρολογώντας over σας έρχονται σε λίστα όλες οι επιλογές που περιέχουν τη λέξη over).

Σημείο: Σε αυτό το πεδίο βάζετε την επιλογή σας. Υπάρχουν τύποι στοιχημάτων που οι επιλογές είναι προκαθορισμένες και μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ μέσα στο πεδίο και άλλες που πρέπει να γράψετε την επιλογή σας. Σε κάθε περίπτωση το σύμβολο i έχει οδηγίες συμπλήρωσης.

Απόδοση: Εδώ γράφετε την απόδοση του σημείου.

Stake: Εδώ γράφετε το ποσό που έχετε ποντάρει στο συγκεκριμένο στοίχημα.

Bookie: Εδώ επιλέγετε την στοιχηματική εταιρεία στην οποία έχετε παίξει το στοίχημα σας

Εφόσον έχουν συμπληρωθεί τα πεδία, πατήστε στο κουμπί "Επόμενο" και προχωράτε στο τρίτο βήμα.

**Η φόρμα αυτή "χτίζεται" δυναμικά, ανάλογα με τις επιλογές που έχετε κάνει στο Βήμα 1. Αν πχ επιλέξετε 3 γεγονότα θα πρέπει να διαλέξετε 3 αγώνες με την απόδοση του καθενός, 1 stake και 1 bookie και θα φτιχτεί αυτόματα η τριάδα. Δεν μπορεί να δεχτεί σύστημα παρά μόνο παρολί, εκτός και αν περάσετε την κάθε στήλη του συστήματος ξεχωριστά (πχ σε trixie θα πρέπει να περάσετε 4 στοιχήματα).


ΒΗΜΑ 3

Στο βήμα αυτό μπορείτε προαιρετικά να γράψετε μία μικρή ανάλυση για το στοίχημα σας.

Το βήμα αυτό προφανώς δεν χρησιμεύει στην περίπτωση του προσωπικού αρχείου, αλλά θα είναι πολύτιμο όταν θα μπορείτε να δίνετε τα σημεία σας δημόσια.


BHMA 4

Εδώ βλέπετε μία σύνοψη του στοιχήματος σας και επιβεβαιώνεται απλά ότι όλα είναι σωστά για να προχωρήσετε στην καταχώρηση του πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση".

 

Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", το στοίχημα έχει μπει πλέον στην προσωπικά σας κάβα.


Τέλος όταν το στοίχμα σας πλέον βρίσκεται στην προσωπική σας κάβα, μπορείτε να το διαχειριστείτε όπως θέλετε. Να το διευθετήσετε ως κερδισμένο ή χαμένο, αλλάζοντας το status του και συμπληρώνοντας το αποτέλεσμα του. Πατώντας το πράσινο κουμπί της αποθήκευσης το στοίχημα έχει διευθετηθεί και περνά αυτόματα στο Ιστορικό σας και μετράει στα Στατιστικά σας. Αν επιθυμείτε να διαγράψετε το στοίχημα δεν έχετε παρά να πατήσετε πάνω στον κόκκινο κάδο στα δεξιά.


Αυτή ήταν όλη η διαδικασία ενός στοιχήματος. Πιστέψτε μας είναι πολύ πιο δύσκολο να το περιγράψουμε εμείς με λόγια παρά να το εφαρμόσετε εσείς στην πραγματικότητα!

Εννοείται πως οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί, μας ενημερώνετε ή μας ρωτάτε με τους γνωστούς τρόπους.. Είτε μέσω mail στο [email protected], είτε μέσω private message σε Facebook και Twitter.

Καλή αρχή,

Bet-Planet Team

 

 

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend