Ο value άσος στο Signal Iduna Park

Από: Νάσος Γρυπαίος

10/11/2018

Πολύ καλά μας πήγε μετά απο μια εκπληκτική ημέρα με νίκες παντού (pregame, live, Euroleague). Μετά το 4/4 των μπασκετικών επιλογών μας την Πέμπτη ήρθε το 2/4 αλλά μας πλήρωσε και η Άντβερπ στο Βέλγιο. Οχι άσχημα, γίνονται πραγματάκια.

Πάμε στο σημερινό μενού όπου ξεχώρισα δύο σπουδαίους άσους που μπορούν να μας πληρώσουν πολύ καλά απόψε!

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική νύχτα αναμένεται να ζήσουμε απόψε καθώς στο Signal Iduna Park, δύο μεγάλες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες: Ντόρντμουντ και Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς μετά απο πολλά χρόνια να νιώθουν την αυτοκρατορία τους να γκρεμίζεται. Η ομάδα του Φαβρ είναι η ομάδα με τον περισσότερο πλουραλισμό απο τη μέση και μπροστά και διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Bundesliga. Aπέναντι της θα βρεί μια ομάδα που έχει ξεμείνει απο ιδέες και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο ούσα επιρρεπής στη γκέλα. Στ0 +4 οι γηπεδούχοι και με νίκη μπορούν να εκτοξεύσουν τη διαφορά. Έχει απουσίες η Μπάγερν, μοιάζει κορεσμένη και δεν εμπνέει, εξαιρετικός ο άσος στο 3.40 της stoiximan!

Δεύτερο σημείο, το οποίο θα πάρω επίσης ως μονό, ο άσος στο Χιρόνα - Λεγκανιές. Σαφέστατα ανώτερη ομάδα η Χιρόνα, έρχεται απο δύο νίκες και εφόσον επικρατήσει η λογική δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι μακριά απο το σπίτι τους είναι ανύπαρκτοι, ενώ η Χιρόνα απέχει μόλις ένα πόντο απο τις πρώτες έξι θέσεις και πλην της μεγαλύτερης ποιότητας, του αβαντάζ της έδρας έχει και το συν του αυξημένου κινήτρου. Αρκετά «τίμιος» στο 2.20 ο άσος.

Οι επιλογές μου:

Ντόρντμουντ - Μπάγερν Μονάχου: 1 (3.40)

Χιρόνα - Λεγκανιές: 1 (2.20)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend