ΝΒA (23/10): Ψηλό σκορ και Φιλαδέλφεια

Από: Λευτέρης Τραϊκόγλου

23/10/2018

Μικρό το σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ , με τις αναμετρήσεις μεταξύ Ντιτρόιτ Πίστονς - Φιλαδέλφεια Σίξερς και Νιου Όρλεανς Πέλικνας - Λος Άντζελες Κλίπερς να ξεχωρίζουν.

Ντιτρόιτ Πίστονς - Φιλαδέλφεια Σίξερς

Δύο ομάδες που δυσκολεύονται να βγάλουν θετικά δείγματα, με μόνη εξαίρεση το παιχνίδι των Σίξερς με τους Μπουλς. Κατά τ'άλλα και αυτοι έχουν αρκετά θέματα να λύσουν , όπως το πως θα δέσει η χημεία της ομάδας με τον Φουλτζ βασικό πλέιμεικερ. Από την άλλη, το Ντιτρόιτ ξεκίνησε πολύ περίεργα την εποχή του Ντουέιν Καζέι , καθώς έχει πάρει μέχρι στιγμής δύο νίκες με την ψυχή στο στόμα. Το δίδυμο Γκρίφιν-Ντράμοντ στους ψηλούς αποδικνύεται άκρως ελκυστικό, αλλά όχι αρκετό για την απόδοση των Πίστονς. Ποντάρω σε νίκη της Φιλαδέλφεια λόγω ταλέντου και ποιότητας.

Νιου Όρλανς Πέλικανς - Λός Άντζελες Κλίπερς

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς έχουν κάνει μέχρι στιγμής εντυπωσιακό ξεκίνημα παίζοντας όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ, με τους Άντονι Ντέιβις και Νίκολα Μίροτιτς να βρίσκονται σε "καυτό διάστημα". Όλα τα παιχνίδια των Πέλικανς , από την preseason μέχρι τώρα , έχουν πάει σε πολύ ψηλά σκορ , καθώς οι Πέλικανς έχουν δημιουργήσει μια επιθετική λειτουργία με γρήγορο μπάσκετ και συνοχή, βρίσκοντας έναν ρυθμό που βάζουν και τον αντίπαλο μέσα σε αυτό. Ποντάρω στο Over 236.5 συνολικούς πόντους.

Επιλογές :
Ντιτρόιτ Πίστονς - Φιλαδέλφεια Σίξερς : Νίκη Φιλαδέλφεια Σίξερς 1.85 - 10 units
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Λος Άντζελες Κλίπερς : Συνολικοί πόντοι Over 236.5 1.83 - 12 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend