NBA time...Pinnacle time !

Από: Openmind

24/12/2011

Η στιγμή που όλοι περίμεναν (αλλά δεν ήταν σίγουρο πως θα έρθει ελέω lockout) τελικά έφτασε και το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ ξεκινά!

 Όπως έχει αναφέρει και ο πλέον ειδικός του NBA Bisk, η εταιρεία με τις καλύτερες αποδόσεις και η κορυφαία του χώρου είναι η Pinnacle Sports Online Sports Betting. Μία εταιρεία που προτιμούμε για αρκετά αθλήματα λόγω των υψηλών αποδόσεων, της αξιοπιστίας και της έλλειψης προβλημάτων... Οι υψηλές αποδόσεις είναι κάτι λογικό καθώς η Pinnacle Sports Online Sports Betting έχει την μικρότερη γκανιότα στον χώρο των στοιχηματικών εταιρειών. Σίγουρα δεν είναι διαδεδομένη στην ελληνική αγορά και οι βασικοί λόγοι είναι δύο: α) έχει ένα διαφορετικό interface σε σχέση με τις ευρωπαϊκές εταιρείες καθώς και διαφορετική λογική λειτουργίας  και β) δεν προσφέρει μπόνους για τους νέους παίκτες .

  Όσον αφορά τον (β) λόγο, θεωρούμε πως για τους παίκτες που έχουν ένα μελετημένο πλάνο στοιχηματισμού και δεν αποσκοπούν στην λογική "μία και καλή ζαριά" δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία για να μην την προτιμήσουν σαν εταιρεία. Αντιθέτως συμφέρει τους παίκτες με πλάνο μηνών ή σεζόν/χρόνων καθώς οι μεγαλύτερες αποδόσεις είναι αυτές που θα του αποφέρουν και μεγαλύτερα κέρδη σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες.

  Επεiδή όμως κατανοούμε τον (α) λόγο, θα θέλαμε με αφορμή την έναρξη του NBA να σας κάνουμε μία μικρή ξενάγηση στον τρόπο πονταρίσματος στην Pinnacle:

 

Στην αρχική σελίδα (αφού κάνουμε login) έχουμε πληθώρα αθλημάτων να επιλέξουμε. Όπως θα δείτε στο πάνω μέρος της σελίδας αριστερά μπορούμε να επιλέξουμε την γλώσσα και την μονάδα των αποδόσεων(decimal). Δεξιά είναι το ID μας καθώς και το ποσό που έχουμε στην διάθεσή μας. Βρισκόμαστε ήδη στην ενότητα NBA αφού μπήκαμε στο μενού Basketball. Έχουμε επιλέξει Straight Bet αλλά υπάρχει η δυνατότητα και για παρολί Parlays/Accumulators . Αν επιλέξετε παρολί φυσικά ισχύει και η δυνατότητα για σύστημα.

 

Εδώ βλέπουμε τους 5 αγώνες με τους οποίους ξεκινά το πρωτάθλημα του NBA. Αξίζει να παρατηρήσετε τις τιμές των MAXIMUM BETS για τους τρεις τύπους στοιχημάτων (handicap/money line/total points) . Money line ειναι να το ποντάρισμα στην νίκη της μία εκ των δύο ομάδων. Το απλό στοίχημα νίκης δηλαδή. Δίπλα από κάθε παιχνίδι βλέπουμε την λέξη Props η οποία αναφέρεται στα ειδικά στοιχήματα (πόντοι παικτών,ασσίστ, ριμπάουντς κτλπ.) Αν πατήσουμε επάνω τότε θα μεταφερθούμε στα ειδικά στοιχήματα. Εμείς επιλέξαμε να ποντάρουμε 5 ευρώ στο χάντικαπ -4 των Miami Heat. Αν πατήσουμε στο βελάκι που έχει δίπλα από το χάντικαπ -4 τότε θα δούμε και τις υπόλοιπες επιλογές χάντικαπ που δίνει για τον συγκεκριμένο αγώνα (-5, -3 κ.ά.).

Αφού πατήσαμε Submit Bets, η επόμενη σελίδα είναι η επιβεβαίωση των στοιχημάτων μας. Αν έχουμε κάνει λάθος τότε επιλέγουμε Return to betting menu και ξανατοποθετούμε το σωστό στοίχημα. Αν είναι σωστή η επιλογή μας τότε επιλέγουμε Confirm Bets.

 

Αυτή η σελίδα είναι η τελική που μας ενημερώνει πως το στοίχημα έγινε δεκτό με συγκεκριμένο αριθμό καθώς και το ποσό το οποίο ρισκάραμε αλλά και το ποσό που πρόκειται να κερδίσουμε σε περίπτωση επιτυχίας.

 

Αξίζει να σας δείξουμε την ενότητα Premier League του Αγγλικού ποδοσφαίρου για να παρατηρήσετε το μέγιστα πονταρίσματα που δέχεται η συγκεκριμένη εταιρεία και που δεν πρόκειται ποτέ να σας μπλοκάρει ακόμα και αν κερδίζετε χιλιάδες ευρώ!

 

Σας επιτρέπει να ποντάρετε μέχρι 22.974ευρώ στο χάντικαπ, 7.658ευρώ στο σημείο 1Χ2 και 15.316ευρώ στο Over/Under!

Έστω και δοκιμαστικά μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην Pinnacle Sports Online Sports Betting  κλικάροντας σε ένα από τα μπάνερ της εταιρείας στο site μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!!

  Εμείς επιλέγουμε την εταιρεία Skrill (Moneybookers) για την κατάθεση αλλά και για την ανάληψη χρημάτων στην Pinnacle. Αποτελεί τον πιο γρήγορο τρόπο και σίγουρα είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία. Επίσης δεν απαιτεί αποστολή εγγράφων (ταυτότητες, λογαριασμούς κ.ά.) που χρειάζεται η κατάθεση/ανάληψη με VISA για παράδειγμα.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend