Μπορεί η Τυνησία, παιχνίδι με το 1,80 για τους Πολωνούς

Από: Δημήτρης Οικονόμου

02/09/2019

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Δράση και σήμερα στα γήπεδα της Κίνας με το Μουντομπάσκετ να κλέβει τις εντυπώσεις και να κερδίζει το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Μαχητική η Τυνησία στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ισπανία, διάλεξε να μην μπει στη διαδικασία κυνηγιού του φαβορί καθώς τώρα ξεκινάνε τα σημαντικά παιχνίδια για αυτούς, Μειρί και Ρολ εκτ'ος από πιο έμπειροι είναι και σαφώς οι πιο ποιοτικοί, σε μία ομάδα πάντως που δείχνει ικανή να απειλήσει το Πουέρτο Ρίκο στην υπόθεση πρόκριση. Αυτοκτονικές τάσεις από το Ιράν που ενώ κέρδιζε σε όλο το παιχνίδι κατάφερε να χάσει στο τέλος από τους Πουερτορικάνους και ταυτόχρονα να θέλει αλληλουχία αποτελεσμάτων αν θέλουν να είναι αυτοί που θα πάρουν τη πρόκριση. Καλή ομάδα η Τυνησία, θέλει να πατήσει και στο γεγονός πως οι αντίπαλοι τους ίσως και να άδειασαν μετά τη προχθεσινή ήττα σοκ. Επιλογή το χάντικαπ Τυνησία +3,5 στο 1,87 (stoiximan).

Δεν εντυπωσίασαν οι διοργανωτές απέναντι στους Ιβοριανούς στη πρεμιέρα, κι αν ουσιαστικά είχαν απέναντι τους μία καλύτερη ομάδα δύσκολα θα απέφευγαν την ήττα. Όλα τα λεφτά ο Γκούο που κράτησε στα δύσκολα την Κίνα, ενώ στα άξια αναφοράς η τρομερά κακή επίδοση στο τρίποντο. Είναι λογικό να εμφανίζονται περισσότερο σφιγμένοι μιας και μπροστά στο κοινό τους θέλουν να δείξουν πράγματα. Για τη Πολώνια η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί κλειδί. Αρχικά εξασφαλίζει τη πρόκριση και δευτερευόντως της δίνει τη δυνατότητα με πιθανό 3/3 να μπει στη δεύτερη φάση από θέση ισχύος. Ποιοτική και έμπειρη ομάδα με μπόλικο μακρινό σουτ στο παιχνίδι της. Εμπιστοσύνη στη Πολωνία με τη νίκη της να πληρώνει 1,80 (stoiximan).

 

Οι επιλογές μου

Μονά

11:30 Τυνησία - Ιράν  1 (+3,5/1,87/stoiximan) 12 units

15:00 Κίνα - Πολωνία  2 (1,80/stoiximan) 15 units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend