Μπάσκετ (29/11): Προκριματικά με... ευκαιρίες

Από: Φάνης Παναγιώτου

28/11/2018

Εν μέσω EuroLeague και με τους NBAers να απέχουν συνεχίζεται η δράση στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ανάλυση κι επιλογές από τον Φάνη Παναγιώτου.

Σημείωση: Από τις 6 ομάδες του κάθε ομίλου, την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 εξασφαλίζουν οι τρεις πρώτες της τελικής κατάταξης. Έχουν ήδη περάσει η Ελλάδα, η Τσεχία, η Λιθουανία και η Γερμανία.

Κροατία - Ουγγαρία: Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι. Στο 3-5 το ρεκόρ τους και παράλληλα είναι αναγκασμένοι να δώσουν το ματς-τελικό με την Ουγγαρία με σύνθεση ανάγκης. Εκτός "μάχης" όλοι οι NBAers της Κροατίας, όπως και οι παίκτες της EuroLeague. Αντίθετα, η Ουγγαρία -που βρίσκεται στο 4-4- δεν έχει να σκέφτεται για κομβικές απουσίες πέρα από αυτή του Χάνγκα της Μπαρτσελόνα. Δέχεται μόλις 68.6 πόντους κατά μέσο όρο έως τώρα και σίγουρα δεν είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Γιατί οι Κροάτες ναι μεν θέλουν, αλλά το ερώτημα είναι αν μπορούν...

  • Κροατία - Ουγγαρία: 2 (2.90)

Ουκρανία - Σλοβενία: Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν προβλήματα απουσιών. Αυτά της Σλοβενίας, όμως, είναι μεγαλύτερα. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, πάντως, δεν έχουν κάτι να κυνηγάνε, καθώς με ρεκόρ 2-6 δεν ελπίζουν σε κάτι. Δέχονται 82.9 πόντους κατά μέσο όρο έως τώρα κι απέναντι στην Ουκρανία θα τα βρουν... σκούρα. Οι γηπεδούχοι ναι μεν δεν τρομάζουν, ωστόσο έχουν σύμμαχο την έδρα και με τη βοήθεια του κόσμου τους μπορούν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει στο 5-4 και θα τους κρατήσει "ζωντανούς" στο κυνήγι της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Σε fair αποδόσεις ο άσος.

  • Ουκρανία - Σλοβενία: 1 με -2,5 (1.50)

Ολλανδία - Πολωνία: Με βάση το ρεπορτάζ θα κινηθούμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι Πολωνοί είναι στο 4-4 και με νίκη στην Ολλανδία θα βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση της Κίνας. Στο 3-5 οι γηπεδούχοι, θα τα δώσουν επίσης όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός, όμως, πως οι Πολωνοί διαθέτουν πιο ποιοτικές μονάδες. Οι οποίες μάλιστα θα είναι διαθέσιμες. Παίκτες όπως ο Πονίτκα, ο Λάμπε και ο Σλότερ μπορούν να κάνουν τη διαφορά, επομένως το διπλό χωράει στο παιχνίδι μας.

  • Ολλανδία - Πολωνία: 2 (1.53)

Τέλος, δώστε προσοχή στο Ιταλία - Λιθουανία. Η αρχική σκέψη ήταν ο άσος καθώς οι γηπεδούχοι το χρειάζονται περισσότερο. Οι Λιθουανοί, όμως, παρά τις απουσίες έχουν λύσεις κι έως τώρα έχουν παίξει εξαιρετικά. No bet, λοιπόν, εκτός αν κάποιος θέλει να κοιτάξει προς τους πόντους. Αμφότερες έχουν πολύ θετικές αμυντικές επιδόσεις, αλλά με 80+ πόντους ενεργητικό, το over 149,5 μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Ας το περιμένουμε στο live όμως καλύτερα...

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend