Μπάσκετ (28/11): Ανώτερη η Ρωσία, δύσκολα θα κάνει περίπατο η Ισπανία

Από: The Answer

28/11/2020

Συνεχίζεται η δράση στις “φούσκες” που έχουν δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη, μεγάλες “μάχες” με φόντο το Eurobasket 2022.

  • Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε 8 γκρουπ, από τα οποία οι 3 πρώτες θα περάσουν στην τελική φάση. Εξαίρεση οι όμιλοι των διοργανωτών (Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία), από τους οποίους την πρόκριση θα την πάρουν 2 και όχι 3 ομάδες.
  • Οι αγώνες του συγκεκριμένου “παραθύρου” θα γίνουν σε “φούσκες” λόγω της πανδημίας, κοινώς σε ουδέτερες έδρες.

Ιταλία - Β. Μακεδονία: Ξεκίνημα από τον δεύτερο όμιλο και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι της Ιταλίας με την Β. Μακεδονία. Οι Ιταλοί έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Eurobasket 2022 ως διοργανωτές, ωστόσο αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα παιχνίδια των προκριματικών και μέχρι τώρα έχουν κάνει το 2/2 με ενεργητικό 85 πόντους κατά μέσο όρο. Επειδή, όμως, απουσιάζει το κίνητρο, δεν θα πάμε στον άσο, αλλά στο over. Εξάλλου, οι -τυπικά- φιλοξενούμενοι παίζουν τη... ζωή τους, καθώς βρίσκονται στο 0-2, επομένως δεν μπορούμε να τους κοντράρουμε εύκολα. Στο over, όμως, μπορούν να βοηθήσουν, αφού θα παρουσιαστούν κι ενισχυμένοι με τον Τζέικομπ Γουίλι κι αμυντικά μέχρι τώρα δέχονται περί τους 80 πόντους ανά ματς.

Ελβετία - Σερβία: Μεταφερόμαστε στον 5ο όμιλο και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Ελβετίας με τη Σερβία. Στο 0-2 οι -τυπικά- γηπεδούχοι, στο 1-1 η ομάδα του coach Κοκόσκοφ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Σερβία είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο δεν υπάρχει αξία στις αποδόσεις του διπλού και του χάντικαπ, καθώς απουσιάζουν οι σταρ της ομάδας και μοιάζει δύσκολο να κάνει περίπατο απέναντι σε έναν αντίπαλο κατώτερο ποιοτικά μεν, αλλά που σίγουρα θα παρουσιάσει μαχητικότητα μέχρι το τέλος. Θα προτιμήσουμε, λοιπόν, το over. Παίζουν ανοιχτό μπάσκετ οι Σέρβοι με τον Κοκόσκοφ κι έως τώρα σκοράρουν 85 πόντους κατά μέσο όρο και δέχονται 76 ανά ματς. Την ίδια ώρα, οι Ελβετοί έχουν παθητικό περίπου 83 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά με τη σειρά τους σκοράρουν 76 πόντους μέσο όρο.

Εσθονία - Ρωσία: Επιστροφή στον δεύτερο όμιλο για το παιχνίδι της Εσθονίας με τη Ρωσία. Στο 1-1 βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως έχουμε να κάνουμε με ένα καθοριστικό παιχνίδι. Αν το ματς γινόταν με... κανονικές συνθήκες, θα το αφήναμε στην τύχη του. Με τις δεδομένες συνθήκες, όμως, αξίζει να εμπιστευτούμε τους Ρώσους. Ο coach Μπαζάρεβιτς μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τους παίκτες της EuroLeague, ωστόσο διαθέτει ένα αρκετά έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει από το συγκεκριμένο ματς. Το διπλό σε συνδυασμό με το over -ελέω του γρήγορου ρυθμού των Εσθονών- ανεβαίνει σε πολύ καλά επίπεδα, συνεπώς θα βάλουμε το combo bet που θα δείτε στη συνέχεια στο παιχνίδι μας.

Ισραήλ - Ισπανία: Παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο. Ένας... μικρός χαμός γίνεται έως τώρα στον συγκεκριμένο όμιλο, με το Ισραήλ στο 2-0 και την Ισπανία στο 1-1. Οι -τυπικά- γηπεδούχοι του coach Κάτας δεν έχουν τους παίκτες της Μακάμπι, ωστόσο διαθέτουν ένα αρκετά έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ. Σίγουρα η απουσία του κόσμου τους στερεί δύναμη, ωστόσο δεν βλέπουμε πιθανό να κάνουν περίπατο οι Ισπανοί. Ο coach Σκαριόλο έχει ένα αρκετά καλό ρόστερ στα χέρια του, δεδομένου πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες της EuroLeague και του NBA, αλλά παρόλα αυτά, η Ισπανία δεδομένα δεν τρομάζει. Ακόμα κι αν καταφέρει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα στο τέλος, πολύ δύσκολα αυτό θα γίνει με... άνετο τρόπο γι' αυτό θα στηρίξουμε το Ισραήλ με χάντικαπ.

Σλοβενία - Ουκρανία: Όμιλος... φωτιά είναι και ο 5ος. Η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Ουκρανία, με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται στο 1-1. Οι Σλοβένοι μπορεί να μην έχουν τον Λούκα Ντόντσιτς, στην συγκεκριμένη προκριματική φάση, όμως, παρουσιάζονται καλύτεροι κι έχουν τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση, όμως, το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Οι Ουκρανοί του coach Μπαγκάτσκις έχουν ποιότητα, ειδικά μέσα στη ρακέτα, παίζουν καλή άμυνα γιατί έχουν δυνατά κορμιά και μπορούν τουλάχιστον να υπερασπιστούν το υπέρ τους χάντικαπ. Το συγκεκριμένο διπλό είναι από τις πλέον δυνατές επιλογές της ημέρας.

Συνοπτικά:
Ιταλία - Β. Μακεδονία: Over 151,5 (1.90)
Ελβετία - Σερβία: Over 150,5 (1.87)
Εσθονία - Ρωσία: 2 & over 143,5 (1.80)
Ισραήλ - Ισπανία: 1 με +7,5 (1.85)
Σλοβενία - Ουκρανία: 2 με +8,5 (1.70)

© The Answer

Facebook: The Answer Tips
Twitter: @AnswerKostas

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend