Μπάσκετ (03/03): Ώρα πρόκρισης για τον Προμηθέα

Από: The Answer

03/03/2020

Σε μία βραδιά που έχουμε ελληνικό ντέρμπι και σημαντικές αναμετρήσεις στη EuroLeague, ο Προμηθέας Πατρών δίνει μεγάλο ματς στη Γερμανία.

EUROCUP

Σημείωση: Στο Ρίτας - Γαλατάσαραϊ, κρατήστε πως οι Λιθουανοί έχουν ήδη αποκλειστεί. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα κάνουν χάρη στη Γαλατά, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να αφήσει έξω τη Μονακό, επομένως καλύτερα να μην μπλέξουμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όλντενμπουργκ - Προμηθέας Πατρών: Ένας μικρός χαμός γίνεται στον όμιλο του Προμηθέα, με την ελληνική ομάδα, την Όλντενμπουργκ, τη Μπρέσια και τη Βενέτσια να διεκδικούν την πρόκριση. Ο Προμηθέας με νίκη είναι σίγουρα πρώτος στο group, ενώ γενικά έχει το πάνω χέρι στις περισσότερες ισοβαθμίες. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα παραταχθεί στη Γερμανία με στόχο τη νίκη, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως της αρκεί και ήττα μέχρι 10 πόντους για να πετύχει τον στόχο της. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι απίθανο να δούμε στο τέλος γρήγορες επιθέσεις και βολές για να σταματήσει ο χρόνος, θα κρατήσουμε το over. Οι Γερμανοί είναι ομάδα που αρέσκεται έτσι κι αλλιώς στο run n' gun μπάσκετ, με ενεργητικό 82.8 πόντους και παθητικό 83.6 πόντους κατά μέσο όρο.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Η μοναδική αναμέτρηση που διεξάγεται το απόγευμα της Τρίτης (03/03) είναι αυτή ανάμεσα στην Τενερίφη και την Οστάνδη. Οι bookmakers έχουν διαβάσει πολύ καλά το ματς και το προβάδισμα της ισπανικής ομάδας, επομένως καλύτερα να μην ασχοληθούμε pre game και να περιμένουμε μήπως βγει κάτι στο live.

Συνοπτικά:
Όλντενμπουργκ - Προμηθέας: Over 153,5 (1.88)

© The Answer

Facebook: The Answer Tips
Twitter: @AnswerKostas

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend