Μεγάλος διαγωνισμός «Mykonos Madness»!

Από: Bet Planet Team

03/05/2019

  • Είσαι μέλος της winmasters μέχρι τις 31/5; Τότε μπαίνεις στην κλήρωση για ένα Σαβββατοκύριακο στη Μύκονο!

Μπορεί οι πασχαλινές διακοπές να τελείωσαν, το καλοκαίρι όμως τώρα ξεκινάει!

Γι' αυτό το λόγο, η winmasters.gr επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τα μέλη της.

Μέσα από τον νέο διαγωνισμό* «Mykonos Madness», έξι (6) τυχερά μέλη της winmasters έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα (1) Σαββατοκύριακο για δύο (2) άτομα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο το προσεχές καλοκαίρι!

Πώς θα γίνει αυτό; Αρκεί κάποιος να έχει έναν μοναδικό ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα της winmasters έως και τις 31/5 και θα μπει αυτόματα στην κλήρωση για την ανάδειξη των τελικών νικητών που θα απολαύσουν με την παρέα τους ένα αξέχαστο διήμερο στο νησί των ανέμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μεταφορά και διαμονή).

Τώρα, λοιπόν, το παιχνίδι στη winmasters αποκτάει νέο νόημα και όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες, παλιοί και νέοι, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους και στην κληρωτίδα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3/6-9/6 και τις αμέσως επόμενες ημέρες οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή των επάθλων τους.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η winmasters, η διεθνής online gaming πλατφόρμα που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, επιδιώκει να ενδυναμώσει τη διαδραστική σχέση με τους πελάτες της.

Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό στη winmasters.gr, τότε μην χάνεις χρόνο! Κάνε τώρα την εγγραφή σου και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα πάει Μύκονο αυτό το καλοκαίρι!


Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ: https://www.winmasters.gr/gr/mykonos-madness/

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend