Με στήριγμα τον άσο στο Μίνσκ

Από: Νάσος Γρυπαίος

14/10/2018

Το ιδανικό (στοιχηματικό) ξεκίνημα στη σεζόν ήταν απλά το ορεκτικό με αποκορύφωμα το κλείσιμο στο περασμένο ΠΣΚ στην Jupiler League με 7/8 αλλά και τα εξαιρετικά ποσοστά στην πρεμιέρα της Euroleague (και εκεί 7/8 στις προτάσεις διημέρου, το απόλυτο με 4/4 την Παρασκευή).

Και χθες πάντως στο twitter ο  άσος του Εθνικού στο live στην football league 2 πλήρωσε. Αλλά ας τα αφήσουμε όλα αυτά γιατί έχουμε με πολλά πράγματα να ασχοληθούμε. Το κυρίως πιάτο ακόμα είναι... στο δρόμο, έχει πολύ δρόμο η σεζόν.

Θα πορευτούμε με Nations League.

Ξεκίνημα απο τη Λευκορωσία όπου  θα παίξω δυνατά, γιατί μιλάμε για αρκετή διαφορά δυναμικότητας. Οι Λευκορώσοι θα βρούν απέναντι τους την Μολδαβία. Πήραν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, μετά απο μια αγχωτική νίκη με 1-0 απέναντι στο αξιόμαχο (όπως αποδείχθηκε) Λουξεμβούργο. Πλέον, ο στόχος είναι να την διατηρήσουν και έχουν όλες τις δυνατότητες. Μια ομάδα που είναι κομμένη και ραμμένη στις δυνατότητες των Λευκορώσων, στην έδρα τους με το Λουξεμβούργο να βγάζει στη φόρα όλα τα προβλήματα των Μολδαβών στην επικράτηση του με 4-0! Θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι θα αποχωρήσουν απο το Μίνσκ με άδεια χέρια, γι' αυτό και θα πάρω τον άσο, ποντάροντας τον αρκετά δυνατά στο 1.50 της stoiximan.

Συνεχίζοντας, θα μεταβούμε στην Εσθονία. Προσωπικά, έχω αναλύσει τον αγώνα της Εσθονίας με την Ουγγαρία. Μετά απο το «χτένισμα» μου στο πρόγραμμα και τις αναμετρήσεις, θεωρώ πως είναι το δεύτερο στήριγμα μου για την Δευτέρα. Η Ουγγαρία είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα απο την αδιάφορη Εσθονία (μόνο ήττες στο Nations League) που πάει να αγωνιστεί με ένα σωρό τραυματίες. Πολύ «τίμιο» το διπλό στο 2.05 της Betshop, το αγοράζω. Θα επιβάλλουν ρυθμό οι Ούγγροι.

Mε 12 μονάδες στον άσο των Λευκορώσων και 10 στο διπλό της Ουγγαρίας. Θα πάρω με λίγο παραπάνω ρίσκο και τον άσο σε combo με το under 2.5 στο 2.80 της stoiximan με 5 μονάδες.


Οι προτάσεις μου:

(μονό)

Λευκορωσία - Μολδαβία: 1 (1.50 stoiximan)

(μονό)

Εσθονία - Ουγγαρία: 2 (2.05 Betshop)

Αξίζει το ρίσκο

Λευκορωσία - Μολδαβία: 1 & under 2.5 (2.80 stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend