Με Ναταλία στο +3,5

Από: Θάνος Καλόγηρος

16/01/2019

Μία δυάδα (free) από το αυριανό πρόγραμμα του Australian Open.


Καλησπέρα σε όλους. Τα πράγματα στο paid κομμάτι εξελίσσονται πάρα πολύ καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την χθεσινή μέρα και τα +39 units στην κάβα. Προχωράμε με συνέπεια, ηρεμία και σωστό πλάνο. Ήδη ανοιχτά δυνατά bets στη συνδρομητική πλατφόρμα και στο Telegram. Πάμε όμως άμεσα σε μία free δυάδα, με bets σε Ναταλία και Τζοάνα.


Τιμέα Μπαζίνσκι – Ναταλία Βιχλιάντσεβα: Αμφότερες πολύ χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη, κάτω από το no100, συνεπώς μιλάμε για αρκετά λεπτές ισορροπίες στην επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ δύο δυναμικών baseliner. Σε ορισμένα κομμάτια υπερτερεί η Βιχλιάντσεβα (Ρωσία), η οποία έχει δυνατά πατήματα και πολύ ορθά χτυπήματα με το forehand της. Σε περίπτωση που βρει πάνω από 60% στο 1st serve, εκτιμώ πως όλα θα απλοποιηθούν. Διέκρινα από πρωίας το λάθος στις αποδόσεις στο συγκεκριμένο. Η Μπαζίνσκι έχει αδύναμο service game το οποίο… μπάζει από παντού. Ειδικά το δεύτερο. Θα πάω με την επιλογή στη Ναταλία και στο handicap +3,5 games σε απόδοση 1.80. Δεν θα έλεγα όχι και στη νίκη της, όμως ελέω… δυάδας θα κινηθώ με ένα πιο safe bet πάνω της.

Τζοάνα Κόντα – Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα: Το πιο hot game της 4ης ημέρας του Australian Open στο ταμπλό των γυναικών. Η Τζοάνα Κόντα έδειξε πάθος στο προηγούμενο και συνάμα τεράστια ηρεμία, επικρατώντας 2-1 σετ στο super tie break (10 πόντους) της Άιλα Τομλιάνοβιτς. Η Μούγκου είχε εύκολο έργο κόντρα στην αδύναμη Τζενγκ (Κίνα), επικρατώντας 2-0 set. Η Κόντα έχει πολύ καλό service game και αναμφίβολα περιμένω να προβληματίσει την Ισπανίδα, η οποία από τον Οκτώβριο και μετά έχει δείξει τεράστια αστάθεια στις επιστροφές της και γενικότερα στο παιχνίδι της. Μπορώ να θεωρήσω δίκαιο φαβορί την Μούγκου λόγω εμπειρίας, όμως τα handicap θα έπρεπε –κατ’ εμέ- να είναι πιο fair & τροποποιημένα προς τη σωστή πλευρά. Ακόμα και σε ήττα της Κόντα μπορούμε να πληρωθούμε, αρκεί να πάρει ένα σετ ή έστω να τα πάει μέχρι τέλους, έχοντας σταθερό χέρι από την baseline. Το +2,5 στο 1.90 ποντάρεται δίχως ενδοιασμούς πάνω στην πρώτη (Κόντα).


Free δυάδα λοιπόν με 5 units. Στην πλατφόρμα έχουμε ανοίξει πάνω από 45u για την αυριανή μέρα + τα outright bets. Σας περιμένουμε. Vamos.


(δυάδα) – 5 units __Stoiximan

03:15 Μπαζίνσκι – Βιχλιάντσεβα: Βιχλιάντσεβα +3,5 games (1.80)

12:00 Κόντα – Μουγκουρούθα: Κόντα +2,5 games (1.90)

Twitter: @KalogirosThanos

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend