Ζόρια

Κατάσταση ομάδας

Αν και μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, η Ζόρια υπέπεσε σε λάθη που τα «πλήρωσε» χάνοντας εν τέλει στην έδρα της Λέστερ με 3-0 για τον θεσμό του Europa League. Ανταγωνιστική στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δεν είχε διάρκεια δεχόμενη δύο γκολ πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Στα του πρωταθλήματος, νίκησε εύκολα με 4-0, εντός έδρας την Ρουκ Λβιβ βγάζοντας την καλύτερη αντίδραση πριν το δεύτερο συνεχόμενο απαιτητικό ματς στην Ευρώπη.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο αναπληρωματικός Γκρεκίν (αμυντικός), ο βασικός Γκρόμοβ (μέσος) ενώ εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Καζάκοβ (μέσος) καθώς δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή.

Μπράγκα

Κατάσταση ομάδας

Ιδανική πρεμιέρα για την Μπράγκα που νίκησε εμφατικά με 3-0 την ΑΕΚ, εντός έδρας. Απείλησε αρκετές φορές καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με τον Γκαλένο στο 44ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος οι Παουλίνιο και Χόρτα καθορίσαν το τελικό σκορ στην αναμέτρηση με δικά τους γκολ στο 79ο και 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Καρβαλχάλ που έδωσε σερί στις νίκες και στο πρωτάθλημα νικώντας εκτός έδρα την ποιοτική Γκιμαράες με 1-0.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός ο βασικός Φόντε (επιθετικός).