Βόρεια Ιρλανδία

Κατάσταση ομάδας

Για άλλο ένα ματς έδειξε την μαχητικότητα που την διακρίνει, ωστόσο τελικά ηττήθηκε με 1-0 από τη Νορβηγία. Η ομάδα του Ίαν Μπάρακλο παρέμεινε με έναν βαθμό στον όμιλο και ουσιαστικά βγήκε τελείως από τη διεκδίκηση της πρωτιάς. Το σημαντικό παιχνίδι είναι σήμερα, καθώς με νίκη έχει την ευκαιρία να βρεθεί στα τελικά του Euro 2020, όπως είχε κάνει για πρώτη φορά και το 2016. Όπως είναι λογικό, θα παίξει κλειστά, θα φυλάξει τα νώτα της και από εκεί και πέρα εάν βρει το γκολ θα είναι ικανοποιημένη. Για να φτάσει εδώ απέκλεισε τη Βοσνία στα πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς απουσίες στο σημερινό παιχνίδι.

Ενδεκάδα

(4-4-1-1): Πίκοκ-Φάρελ - Ντάλας, Κάθκαρτ, Έβανς, Λιούις - Ματζένις, Ντέβις, Σαβίλ, ΜακΓκιν - ΜακΝερ - Ουάσινγκτον

Bet Info - Βόρεια Ιρλανδία

Προέρχεται από 4/5 Under 2,5 και 4/6 G/G.

Σλοβακία

Κατάσταση ομάδας

Η αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαία και ο Στέφαν Τάρκοβιτς καλείται να αλλάξει το κλίμα και τα αγωνιστικά αποτελέσματα. Ο Παβελ Χάπαλ αποτελεί πλέον παρελθόν, καθώς με μία νίκη σε 9 ματς δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε με 2-3 από το Ισραήλ, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που στο ημίχρονο κέρδιζε με 2-0! Με έναν βαθμό στον όμιλο βρίσκεται στην τελευταία θέση και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Το σημαντικό παιχνίδι είναι σήμερα, αφού πλέον βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την τελική φάση του Euro. Στα ημιτελικά απέκλεισε την Ιρλανδία στα πέναλτι μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και αναμένεται ανάλογη προσέγγιση και σήμερα.

Απουσίες/Επιστροφές

Υπάρχουν προβληματάκια σήμερα, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Ντουμπράβκα (Τ), Σκρτελ (Α), Στέτινα (Α), Κόστσελνικ (Α), Μπέρο (Μ) και Μπόζενικ (Ε).

Ενδεκάδα

(4-3-3): Ρόντακ - Πέκαρικ, Σκρίνιαρ, Βάλιεντ, Μζάν - Κούτσκα, Χροσόφσκι, Χάμσικ - Ρούσνακ, Ντούρις, Μακ

Bet Info - Σλοβακία

Προέρχεται από 3/4 Under 2,5 και 3/5 G/G.